Yhteensä: 3 hotellia
 • Hinta |
 • Nimi |
 • Tähtiluokitus
Hotelliketju
Päällä
Best Western
Cumulus
Palvelut
Päällä
Uima-allas
Teemat
Päällä
Liikemies
Esteettömän kulun palvelut
Päällä
Esteettömät kulkureitit
 • Best Western Hotel Raumanlinna
  Yövy vanhan ajan hengessä, mutta täysin uudistetussa Best Western Hotel Raumanlinnassa niin bisnes- kuin perhematkallakin. Hotelli on yksi kaupungin vanhimmista, vuonna 1933 rakennettu hotelli koki täydellisen uudistuksen vuonna..
  Booking Hotels.com
  Hinta alk. 81
 • Best Western Hotel Kalliohovi
  Muutaman minuutin kävelymatka Rauman rautatieasemalta vie sinut Kalliokadulle Best Western Hotel Kalliohoviin. Hotelli on rakennettu vuonna 1988 ja remontoitu vuonna 2007.
  Booking Hotels.com
  Hinta alk. 81
 • Cumulus City Rauma
  Kaupungin keskusta ja mainiot ravintolapalvelut houkuttelevat yöpymään hotelli Cumulus City Raumaan kanaalin rannalle, keskelle kaupunkia. Tutustu samalla Rauman vanhaan keskustaan, joka on yksi UNESCOn maailmanperintökohteista. Saat..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 84

Hotellien hinta tai tarjoushinta on viitteellinen. Ajankohta sekä majoituksen pituus vaikuttavat hintaan.

Rauma hotellit kartalla

Tulopäivä:
Lähtöpäivä:

Hotellilinkit Rauma

Rauma Trivago hotellit

Booking, Rauma

Hotels.com Rauma hotellit

Hotellimaailma - Rauma

Ebookers, Rauma

Supersaver, Rauma

Rauma hotellit

Best Western Hotel RaumanlinnaBest Western Hotel KalliohoviCumulus City Rauma

Hotellit kartalla

Rauma hotellit

Kauniin Rauman hotellit

Omaleimainen Rauma on Suomen kolmanneksi vanhin kaupunki. Rauma sijaitsee Selkämeren rannalla Turun ja Porin välimaastossa. Rauma on tunnettu erikoisesta murteestaan, jota jotkut kutsuvat jopa omaksi kielekseen. Raumalla on lukuisia kauniita ja kodikkaita paikkoja majoittua, niin hotelleja kuin lomamökkejä ja huoneistohotelleja.

Raumalla voit todella valita erilaisista yöpymisympäristöistä: haluatko viettää yösi keskellä Vanhaa Raumaa, UNESCO:n maailmanperintökohdetta, idyllisessä vanhassa hotellissa, vai merenrannalla meren aaltojen liplatusta kuunnellen? Vai ihan Rauman ydinkeskustassa, jossa olet lähellä palveluita, ravintoloita ja shoppailupaikkoja?

Rauman keskustan hotellit

Rauman keskustassa on useampi hotelli, jossa voit majoittua vapaa-ajallasi tai työmatkalla. Näiden hotellien hintoja kannattaa vertailla etukäteen netistä, myös eri varaussivustoilta. Raumalla hotellien hinnat vaihtelevat 80-140 euron välillä, riippuen palvelun ja huoneen tasosta. Edullisemmin majoittuu sitten mökeissä esimerkiksi Poroholman leirintäalueella tai hostelleissa.

Keskustan hotelleista Cumulus Rauma on perustason hotelli, josta löytyy useimmiten huone lyhyelläkin varoitusajalla, paitsi tietenkin festareiden ja muiden isojen tapahtumien aikaan. Cumulus hotelli on kävelymatkan päässä rautatieasemasta ja kaupungin ravintolat, vanha Rauma ja kaikki palvelut ovat ihan vieressä.

Best Western Hotel Kalliohovi sijaitsee myös ihan Rauman keskustassa, rautatieaseman välittömässä läheisyydessä. Kaupunkilomaa viettävälle tämä on hyvä ja laadukas hotelli, jossa hotelliyön hintaan kuuluu laadukas ja monipuolinen aamiainen.

Yksi kaupungin vanhimmista hotelleista on Best Western Raumanlinna, joka on rakennettu jo ennen sotia, 1933. Täysin saneerattu hotelli palvelee edelleen, ihanan Vanhan Rauman läheisyydessä ja on hyvä majoitusvaihtoehto sille, joka arvostaa historiaa, tarinaa ja kulttuuria ja miksei ihan kenelle tahansa. Hotelli Vanha Rauma on niin ikään vanhassa kaupungissa, ihanan idyllisessä ympäristössä ja rakennuksessa.

Historiallinen Vanha Rauma

Rauman puutaloalue, Vanha Rauma, on valittu Unescon maailmanperintöluetteloon vuonna 1991. Vanhimmat asuintalot ovat 1700-luvulta ja Pyhän ristin kirkko on rakennettu 1500-luvulla. Pyhän ristin kirkko on kivikirkko, jonka maalaukset esittävät tiivistetysti koko raamatun historian. Vanhasta Raumasta löytyy monia nähtävyyksiä, kuten vanha raatihuone, Rauman taidemuseo, laivanvarustajan kotimuseo Marela ja historiallinen asuinrakennus Kirstin talo.

Meri ja saaristo

Rauma on tunnettu satamakaupunki ja Rauman saaristo on suosittu matkailukohde. Esimerkiksi entinen rannikkotykistön linnakesaari Kuuskajaskari on mukava veneilykohde kesäisin.

Tapahtumat

Raumalla järjestetään vuosittain esimerkiksi Rauma Blues ja Rauman pitsiviikot. Unajan viihdepuistossa järjestetään erilaisia konsertteja, musikaaleja ja teatteriesityksiä.

Linkit


Suomen hotellit paikkakunnittain

Suurimmat kaupungit:
 
Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Tampere hotellit, Vantaa hotellit, Turku hotellit, Oulu hotellit, Jyväskylä hotellit, Lahti hotellit, Kuopio hotellit, Kouvola hotellit
Etelä-Suomi: Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Vantaa hotellit, Lahti hotellit, Lappeenranta hotellit, Hämeenlinna hotellit, Kotka hotellit, Porvoo hotellit, Hyvinkää hotellit, Hamina hotellit, Maarianhamina hotellit
Länsi-Suomi: Tampere hotellit, Turku hotellit, Jyväskylä hotellit, Pori hotellit, Vaasa hotellit, Seinäjoki hotellit, Salo hotellit, Kokkola hotellit, Rauma hotellit, Ikaalinen hotellit
Itä-Suomi: Kuopio hotellit, Joensuu hotellit, Mikkeli hotellit, Savonlinna hotellit, Varkaus hotellit, Iisalmi hotellit, Imatra hotellit
Oulun lääni: Oulu hotellit, Kuusamo hotellit, Kajaani hotellit, Vuokatti hotellit, Ukkohalla hotellit
Pohjois-Suomi: Rovaniemi hotellit, Kemi/Tornio hotellit, Levi hotellit
Hotelliketjut: Hotellimaailman hotellit, Scandic Hotels -ketjun hotellit, Hotels.com hotellit

 
Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä