Yhteensä: 3 hotellia
 • Hinta |
 • Nimi |
 • Tähtiluokitus
 • Haikon Kartano - Hotel Haikko Manor Spa kylpylähotelli
  Haikon Kartano (Hotel Haikko Manor Spa) lumoaa vieraat ainutkertaisella olemuksellaan. Hotellin oma puistoalue on uniikki areena juhlille tai yritystapahtumille. Upeat puitteet ja viihtyisä luonto tekevät Haikon kartanosta vierailemisen arvoisen..
  Hinta alk. 93
 • Hotel Sparre
  Business hours of reception from 06 00 a m to 10 00 p m In case of later arrival please be in contact in advance Hotel Sparre is a business and holiday hotel of good standard which is ideally located in the centre of Porvoo between the Market Square and Old Porvoo..
  Hinta alk. 95
 • Hotel Seurahovi
  Hotelli Seurahovi on tunnelmallinen täyden palvelun hotelli Porvoon idyllisessä kaupungissa. Hotellissa on sauna- ja kokoustilojen lisäksi ala carte ravintola, pubi sekä yökerho.
  Hinta alk. 120

Hotellien hinta tai tarjoushinta on viitteellinen. Ajankohta sekä majoituksen pituus vaikuttavat hintaan.

Porvoo hotellit kartalla

Tulopäivä:
Lähtöpäivä:

Hotellilinkit Porvoo

Porvoo Trivago hotellit

Booking, Porvoo

Hotels.com Porvoo

Ebookers, Porvoo

Supersaver, Porvoo

Porvoo hotellit

Haikon Kartano - Hotel Haikko Manor Spa kylpylähotelliHotel SparreHotel Seurahovi

Hotellit kartalla

Porvoo hotellit

Ylellisten hotellien Porvoo

Yhdessä Suomen vanhimmista kaupungeista osataan arvostaa historiaa. Se näkyy muun muassa hotelleissa: Suomessa ei taida olla toista pikkukaupunkia, josta löytyisi yhtä ylellisiä hotelleja kuin Porvoosta!

Porvoon läheinen sijainti Helsinkiin nähden toki auttaa asiaa, sillä Helsinkiin tuleva voi hyvin majoittua joihinkin Porvoon ihanista hotelleista, mikäli haluaa oikeasti fiilistellä kauniissa luonnossa ja idyllisessä historallisessa ilmapiirissä sekä tietysti Porvoon ihanassa vanhassa kaupungissa!

Kartanohotellit Porvoon erikoisuus

Porvoo on vanhastaan ollut monien suurten kartanoiden aluetta, ja sen saattaa nähdä edelleen. Yksi Porvoon tunnetuimmista ja kauneimmista hotelleista ja rakennuksista on 6 kilometrin päässä keskustasta sijaitseva Haikon kartano, jonka upeassa, täysin saneeratussa päärakennuksessa on yli 20 suureelliseen kartanotyyliin sisustettua huonetta. Lisäksi Haikon kartanossa on kylpylä, jonka kylpylähotellissa on lähes 200 modernia hotellihuonetta. Haikon kartano onkin todella suosittu juhla- ja kokouspaikka, sillä sen upea puistomainen ympäristö sopii mihin tahansa tilaisuuksiin niin kesällä kuin talvella.

Toinen kartanohotelli, Kulloon Kartanon Hotellimökit, on myös aidon, toiminnassa olevan kartanon mailla olevia täyden palvelun hotellimökkejä, jotka ovat todella idyllisiä ja tunnelmallisia. Kulloon Kartano sijaitsee 10 kilometrin päässä keskustasta.

Vanhan kaupungin hotellit

Porvoon vanha kaupunki tarjoaa iki-ihanat puitteet kodikkaille hotelleille, ja niitä siellä onkin kaksin kappalein. Buotique Hotelli Onni sijaitsee Porvoon vanhassa kaupungissa ihan Tuomiokirkon kupeessa. Onnin huoneet on sisustettu klassista vanhaa tyyliä kunnioittaen, mutta silti huoneissa on kaikki modernit mukavuudet ja palvelut.

Hotelli Pariisin Ville sijaitsee myös vanhassa kaupungissa, se on uniikki hotelli Vanhan Porvoon sydämessä. Huoneet on sisustettu vanhaan Hollywood-glamourin tyyliin. Villen Viinikellarista saa edullisesti todella laadukkaan lähiruoka-aamiaisen ja ruokaa muihinkin vuorokauden aikoihin.

Modernit hotellit Porvoossa

Porvoosta löytyy toki hyvä, laadukas perushotelli liikematkailijoille ja turisteille, Hotel Seurahovi, joka sijaitsee ihan Porvoon keskustassa, lähellä kaikkea. Hotellin vastaanotto palvelee vuorokauden ympäri, huoneet ovat laadukkaat, tasokkaat ja kaikilla mahdollisilla mukavuuksilla ja palveluilla.  Huoneissa on langaton netti.

Hotelli Sparre on hyvä perushotelli Porvoon vanhan kaupungin vieressä. Siistit hotellihuoneet, langaton internet ja runsas buffetaamiainen sisältyvät huoneen huokeaan hintaan. Vertaile silti kaikki Porvoon hotellien hinnat etukäteen netissä, ja varaa netistä ennakkoon, niin voi käyttää hyväksi kaikki alennukset ja tarjoukset!

Idyllinen Porvoo viehättää

Suomen toiseksi vanhinta kaupunkia, Porvoota, pidetään yhtenä Suomen kauneimmista kaupungeista. Sitä tuskin ihmettelee, kun kävelee Vanhan Porvoon mukulakivikaduilla katselemassa idyllisiä pihamaita ja punaisia ranta-aittoja. Vanhassa kaupungissa kannattaa istuskella kahviloissa ja kierrellä pienissä, persoonallisissa putiikeissa.

Taiteilijoitakin inspiroineessa kaupungissa sijaitsee useiden muiden museoiden lisäksi Albert Edefeltin ateljeemuseo ja Runebergin koti. Porvoosta löytyy valtavasti kaunista arkkitehtuuria, kuten sen maamerkki, tuomiokirkko, tai monet kuvankauniit kartanot. Kaupunki on tunnettu myös risteilyistään ja toreistaan, joista suosituin lienee Raatihuoneentori. Porvoon tapahtumakalenteri vilisee ohjelmaa niin musiikista kuin historiasta kiinnostuneille.

Linkit


Suomen hotellit paikkakunnittain

Suurimmat kaupungit:
 
Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Tampere hotellit, Vantaa hotellit, Turku hotellit, Oulu hotellit, Jyväskylä hotellit, Lahti hotellit, Kuopio hotellit, Kouvola hotellit
Etelä-Suomi: Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Vantaa hotellit, Lahti hotellit, Lappeenranta hotellit, Hämeenlinna hotellit, Kotka hotellit, Porvoo hotellit, Hyvinkää hotellit, Hamina hotellit, Maarianhamina hotellit
Länsi-Suomi: Tampere hotellit, Turku hotellit, Jyväskylä hotellit, Pori hotellit, Vaasa hotellit, Seinäjoki hotellit, Salo hotellit, Kokkola hotellit, Rauma hotellit, Ikaalinen hotellit
Itä-Suomi: Kuopio hotellit, Joensuu hotellit, Mikkeli hotellit, Savonlinna hotellit, Varkaus hotellit, Iisalmi hotellit, Imatra hotellit
Oulun lääni: Oulu hotellit, Kuusamo hotellit, Kajaani hotellit, Vuokatti hotellit, Ukkohalla hotellit
Pohjois-Suomi: Rovaniemi hotellit, Kemi/Tornio hotellit, Levi hotellit
Hotelliketjut: Hotellimaailman hotellit, Scandic Hotels -ketjun hotellit, Hotels.com hotellit

 
Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä