Yhteensä: 4 hotellia
 • Hinta |
 • Nimi |
 • Tähtiluokitus
Tähtiluokitus
Päällä
Ei luokiteltu
Hotelliketju
Päällä
Cumulus
Omenahotellit
Scandic Hotellit
Sokos Hotellit
Palvelut
Päällä
Kokoustilat
Kuntosali
Ravintola
Yökerho
Teemat
Päällä
Liikemies
Esteettömän kulun palvelut
Päällä
Esteettömät huoneet
Esteetön kylpyhuone
 • Omenahotelli Pori
  Porin Omenahotelli sijaitsee Porin keskustassa Itäpuiston ja Isolinnankadun kulmassa, kävelykadun varrella. Hotellin välittömästä läheisyydestä löydät kaikki palvelut: kauppoja, ravintoloita ym. Hotellissa..
  Omenahotellit Hotels.com
  Hinta alk. 60
 • Scandic Pori
  Scandic Pori sijaitsee merihenkisen Porin ydinkeskustassa, mutta silti vain 2,4 km päässä Porin lentokentästä. Nähtävyydet ja shoppailupaikat tavoitat helposti Scandic Porista. Nauti Porin teatterin tarjonnasta tai vieraile..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 81
 • Cumulus City Pori
  Cumulus City Pori panostaa vieraiden viihtymiseen ystävällisellä ja asiantuntevalla palvelullaan. Olipa tarkoituksenasi viihtyä niin maissa, merellä kuin rannalla, on Cumulus Pori erinomainen vaihtoehto tukikohdaksi. Kaikissa..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 83
 • Sokos Hotel Vaakuna
  Sokos Hotel Vaakuna sijaitsee siellä missä on elämää - Porin ydinkeskustassa. Lähellä toria on mukava majoittua! Hotellista kävelet sujuvasti niin rautatie- kuin linja-autoasemallekin. Hotellissa on 205 huonetta..
  Hinta alk. 144

Hotellien hinta tai tarjoushinta on viitteellinen. Ajankohta sekä majoituksen pituus vaikuttavat hintaan.

Pori hotellit kartalla

Tulopäivä:
Lähtöpäivä:

Hotellilinkit Pori

Pori Trivago hotellit

Booking, Pori

Hotels.com Pori

Hotellimaailma - Pori

Pori Omena hotellit

Ebookers, Pori

Supersaver, Pori

Pori hotellit

Omenahotelli PoriScandic PoriCumulus City PoriSokos Hotel Vaakuna

Hotellit kartalla

Pori hotellit

Porin palvelevat hotellit

Pori on paljon muutakin kuin tehtaita: se on laadukkaita hotelleja, kivaa kesätekemistä niin kaupungin läpi virtaavalla Kokemäenjoella kuin ihanilla Yyterin hiekkarannoilla, se on myös ennen kaikkea Porin Jazz, jonne on syytä varata hotellihuone todella hyvissä ajoin!

Porin hotellit ovat todella monipuolisia ja niistä löytyy hotelli jokaiseen tarpeeseen niin vapaa-ajan matkailijalle kuin liikematkustajallekin. Porin Jazz festareiden aikaan kaupunki on yltä päältä täynnä, joten jos mielit majoittua Porissa tähän aikaan, hotellihuone pitää varata todella hyvissä ajoin, mielellään paria kuukautta aikaisemmin viimeistään.

Laatuhotellit Porista

Porista löytyy monta todella laadukasta hotellia. Porin hotellien lippulaiva on varmasti Sokos Hotel Vaakuna, josta löytyy lähes 160 tavallista hotelli huonetta. Lisäksi löytyy myös tasokkaat saunalliset huoneistot, sekä 25 superior huonetta, joissa on enemmän tilaa ja suuremmat pedit ja paljon muuta kivaa. Toinen suuri ja laadukas hotelli on Scandic Pori, joka sijaitsee Hotel Vaakunan tavoin ihan Porin keskustassa. Scandic Pori hotellissa on 120 hotellihuonetta, joista osa on saunallisia upeita ja suuria huoneistoja.

Yyterin Kylpylähotelli taas sijaitsee Yyterissä, 20 kilometriä Porin keskustasta länteen, meren rantaan. Yyteriin matkailijoita houkuttelevat Suomen upeimmat hiekkarannat, joissa varsinkin perheen pienimmät viihtyy! Yyterin kylpylähotellissa on yli sata laadukasta huonetta sekä paljon tekemistä lapsille. Tänne on mahdollista ottaa mukaan myös lemmikkejä.

Hotellit työmatkalle Porista

Liikematkailijalle Porista löytyy hyviä perushotelleja, kuten ihan keskustan Omenahotelli. Hotelli Cumuluksessa huoneita on yli sata, joten normaaliin aikaan sieltä saa kyllä huoneen buukattua pienelläkin varoitusajalla. Hotelli Rantakartanossa liikematkailija taas yöpyy vähän persoonallisemmassa ympäristössä, sillä siellä jokainen huone on sisustettu omanlaisekseen. Pienessä Hotelli Amadossa huoneita on 50 ja sieltäkin paikka löytyy kyllä, mutta ei Porin Jazzien aikaan...

Porin hotellien hintoja kannattaa vertailla netissä etukäteen ja varata hotelli netissä hyvisä ajoin. Näin hotellivarauksessa on mahdollista käyttää hyväksi alennuskoodeja ja tarjouksia.

Terveisii Porist!

Länsirannikon satamakaupunki, Pori, tarjoaa mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää ympäri vuoden. Tunnettu Pori on tietysti Pori Jazz -tapahtumastaan, mutta musiikki on muutenkin tärkeä osa porilaisuutta. Kaupunki tunnetaan myös upeista Yyterin hiekkarannoistaan, jotka kuuluvat dyyneineen Suomen kauneimpiin rantoihin. Porista löytyy kauneutta muualtakin; keskellä kaupunkia luonnonkauniissa puistossa Kirjurinluodossa on erilaisia harrastusmahdollisuuksia, kesäteatteri, leikkipuistoja ja näyttelypuutarha. Shoppailija viihtyy Porin keskustan monissa kauppakeskuksissa kuten Bepopissa, Isokarhussa ja Porin kauppahallissa. Ensimmäinen suomalainen teatteri aloitti toimintansa Porissa, ja vielä nykyäänkin kaupunki on kuuluisa teatteristaan.

Linkit


Suomen hotellit paikkakunnittain

Suurimmat kaupungit:
 
Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Tampere hotellit, Vantaa hotellit, Turku hotellit, Oulu hotellit, Jyväskylä hotellit, Lahti hotellit, Kuopio hotellit, Kouvola hotellit
Etelä-Suomi: Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Vantaa hotellit, Lahti hotellit, Lappeenranta hotellit, Hämeenlinna hotellit, Kotka hotellit, Porvoo hotellit, Hyvinkää hotellit, Hamina hotellit, Maarianhamina hotellit
Länsi-Suomi: Tampere hotellit, Turku hotellit, Jyväskylä hotellit, Pori hotellit, Vaasa hotellit, Seinäjoki hotellit, Salo hotellit, Kokkola hotellit, Rauma hotellit, Ikaalinen hotellit
Itä-Suomi: Kuopio hotellit, Joensuu hotellit, Mikkeli hotellit, Savonlinna hotellit, Varkaus hotellit, Iisalmi hotellit, Imatra hotellit
Oulun lääni: Oulu hotellit, Kuusamo hotellit, Kajaani hotellit, Vuokatti hotellit, Ukkohalla hotellit
Pohjois-Suomi: Rovaniemi hotellit, Kemi/Tornio hotellit, Levi hotellit
Hotelliketjut: Hotellimaailman hotellit, Scandic Hotels -ketjun hotellit, Hotels.com hotellit

 
Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä