Yhteensä: 4 hotellia
 • Hinta |
 • Nimi |
 • Tähtiluokitus
Tähtiluokitus
Päällä
Ei luokiteltu
Hotelliketju
Päällä
Scandic Hotellit
Muut
Teemat
Päällä
Ekologinen/kestv kehitys
Kylpylhotelli
Liikemies
 • Koidulapark Hotell
  Koidulapark Hotell sijaitsee kaupungin Parnu keskustassa, lhell kohteita Prnun museo, Katariinan kirkko ja Chaplin-keskus. Yksi lhistll oleva kiinnostava kohde on Prnun ranta. Hotellin palvelut. Koidulapark Hotell on majoitusliike, jossa on terassi..
  Hinta alk. 51
 • Scandic Rannahotell Prnu
  Scandic Rannahotell sijaitsee luonnon syleilyssä, Itämeren rannalla. Kävelyretket upeilla hiekkarannoilla ja vieraileminen kaupungin kylpylöissä ovat monen vierailijan mieleen. Kaupungista löytyy kulttuurinähtävyyksiä..
  Hinta alk. 53
 • Hotel Parnu
  Hotel Parnu sijaitsee lhell rantaa kaupungin Parnu keskustassa, lhell kohteita Prnun museo, Katariinan kirkko ja Chaplin-keskus. Muihin kiinnostaviin kohteisiin kuuluu Prnun ranta. Hotellin palvelut. Hotellin Hotel Parnu ravintolassa on tarjolla..
  Hinta alk. 73
 • Ammende Villa Hotel
  Tämä hääparien unelmakohde sijaitsee Pärnun kaupungissa rannan tuntumassa. Nauti hyvästä musiikista ja luonnon kauneudesta tässä romanttisessa monipuolisten ja laadukkaiden palvelujen hotellissa.   
  Hinta alk. 110

Hotellien hinta tai tarjoushinta on viitteellinen. Ajankohta sekä majoituksen pituus vaikuttavat hintaan.

Prnu hotellit kartalla

Tulopiv:
Lhtpiv:

Hotellilinkit P��rnu

Hotels.com P��rnu hotellit

Booking, P��rnu

Ebookers, P��rnu

Supersaver, P��rnu

Prnu hotellit

Koidulapark HotellScandic Rannahotell PrnuHotel ParnuAmmende Villa Hotel

Hotellit kartalla


Kylpyliden Prnu

Viron kespkaupunki Prnu on ennen kaikkea kylpylkaupunki. Pienen kaupungin vkiluku moninkertaistuu kesisin, kun kaupunki vet puoleensa tuhansittain lomailijoita rentoutumaan pitkille puhtaille rannoilleen ja hiljattain valmistuneelle rantapromenadilleen. Kaupunki viehtt mys shoppailijoita, varsinkin niit, joita rajoittaa pieni budjetti, sill Prnu on edullinen ostoskaupunki.

Vaikka Prnu on ennen kaikkea keskaupunki, voi kaupungissa viihty sesongin ulkopuolellakin. Kaupungin monet kylpylt ovat auki ympri vuoden. Tervise Paradiis, Viron suurin vesipuisto, hurmaa lapsia ja vanhempiakin. Luonnonlheisess Prnussa voi tutustua monipuolisiin maatiloihin tai bongailla villielimi kansallispuistoissa, muun muassa suositussa Soomaan kansallispuistossa. Prnusta lomailijat lytvt ennen kaikkea rauhaa, rentoutumista ja huoletonta rantaelm.

 
Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netist