Yhteensä: 9 hotellia
 • Hinta |
 • Nimi |
 • Tähtiluokitus
Tähtiluokitus
Päällä
Ei luokiteltu
Hotelliketju
Päällä
Best Western
Cumulus
Holiday Inn
Omenahotellit
Radisson
Scandic Hotellit
Sokos Hotellit
Muut
Palvelut
Päällä
Kokoustilat
Kuntosali
Ravintola
Uima-allas
Yökerho
Teemat
Päällä
Liikemies
Kylpylähotelli
Esteettömän kulun palvelut
Päällä
Esteettömät huoneet
Esteettömät kulkureitit
Esteetön kylpyhuone
Kuurojen tukilaitteet
Pääsy suihkuun pyörätuolilla
 • Omenahotelli Oulu
  Oulun Omenahotelli sijaitsee Oulun keskustassa Uusikadun ja Pakkahuoneenkadun kulmassa, Otto Karhin puiston vieressä ja kävelykadun välittömässä läheisyydessä. Hotellin välittömästä läheisyydestä..
  Hinta alk. 69
 • Holiday Inn Oulu
  Holiday Inn Oulu on matkailijan unelmahotelli. Keskeisellä paikalla tuomiokirkon vieressä ja kauniin Ainolan puiston laidalla sijaitsevasta hotellista kävelet muutamassa minuutissa kaupungin keskustaan. Yksilöllisesti suunnitellut..
  Hinta alk. 71
 • Best Western Hotel Apollo Oulu
  Best Western Hotel Apollo on uudenaikainen, viihtyisä hotelli Oulun keskustassa. Hotelli on erinomainen vaihtoehto niin loma- kuin liikematkalijoille. Hotelli on rakennettu vuonna 1989 ja uusittu vuonna 2002. Se sijaitsee vain kävelymatkan..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 75
 • Cumulus City Oulu
  Cumulus City Oulu sijaitsee keskellä elinvoimaista Oulua. Kaupungin ytimessä sijaitseva hotelli on tunnettu viihtyisästä ilmapiiristään. Oulu on vireä kulttuuri-, tiede- ja urheilukaupunki. Viihtyisät huoneemme..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 79
 • Radisson Blu Hotel Oulu
  Radisson Blu Hotel (aiemmin Radisson SAS Oulu) on pidetty hotelli Oulun torinrannassa teatterin välittömässä läheisyydessä. Voit katsella Oulujoen virtausta suoraan huoneesi ikkunasta. Hotellin virkeä yökerho..
  Hinta alk. 81
 • Scandic Oulu
  Scandic Oulu tarjoaa upeat puitteet rentoutumiselle. Keskelle kaupunkia hiljattain rakennettu hotelli on sisustettu kauniiseen skandinaaviseen tyyliin. Voit treenata kuntosalilla tai rentoutua yhdessä kolmesta perinteisestä saunasta. Maksuttomat..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 84
 • Sokos Hotel Eden
  Sokos Hotel Eden on tunnelmallinen kylpylähotelli luonnonkauniin Nallikarin uimarannan edustalla. Hotellin erinomainen kylpylä vetää vierailijoita puoleensa aina Norjasta asti. 
  Hinta alk. 93
 • Sokos Hotel Arina
  Sokos Hotel Arina sijaitsee aivan Oulun keskustassa kävelykatu Rotuaarin varrella. Arinasta on suorat kulkuyhteydet niin lentokentälle, yliopistolle, kuin teknologiakylään. Hotellissa on myös hyvät kokous- ja saunatilat..
  Hinta alk. 104
 • Forenom Hotel Oulu
  Forenom Hotel Oulu sijaitsee kaupungin Oulu keskustassa, lähellä kohteita Oulun Energia-areena, Oulun tuomiokirkko ja Tietomaa. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Oulun kauppatori ja Toripolliisi-patsas. Hotellin palvelut. Forenom Hotel..
  Ei hintatietoa

Hotellien hinta tai tarjoushinta on viitteellinen. Ajankohta sekä majoituksen pituus vaikuttavat hintaan.

Oulu hotellit kartalla

Tulopäivä:
Lähtöpäivä:

Hotellilinkit Oulu

Oulun Trivago hotellit

Booking, Oulu

Hotels.com Oulu

Hotellimaailma - Oulu

Ebookers, Oulu

Supersaver, Oulu

Oulun hotellit

Omenahotelli OuluHoliday Inn OuluBest Western Hotel Apollo OuluCumulus City OuluRadisson Blu Hotel OuluScandic OuluSokos Hotel EdenSokos Hotel Arina

Hotellit kartalla

Oulu hotellit

Oulussa on harvinaisen monipuolinen hotellitarjonta

Oulun hotelleissa on todellakin varaa mistä valita! Kannattaakin ensiksi miettiä, millaiselle lomalle on menossa ja millainen hotelli olisi paras. Työmatkalaiselle, perheen kanssa lomailevalle, kahdenkeskistä luksuslomaa viettävälle ja mahdollisimman edullisesti lomaileville on kaikille tarjolla juuri sopivia hotelleja Oulusta!

Hotellit liikematkalla olevalle

Liikematkalla olevalle on olennaista hotellin helppous ja keskeinen sijainti. Siksi oiva vaihtoehto on esimerkiksi aivan keskustassa sijaitseva Scandic Oulu tai Sokos Hotel Arina sekä Holiday Inn Oulu, jotka kaikki sijaitsevat Oulun ydinkeskustassa. Matkaa rautatieasemalta tulee noin kilometrin verran,  mutta senhän taittaa reippaasti taksilla. Lentokentältä tulee matkaa parikymmentä kilometriä, koska lentäkenttä sijaitsee Oulunsalossa.

Radisson Blu Hotel Oulu sekä Cumulus Oulu ovat ihan hyviä vaihtoehtoja työmatkalaiselle myös. Ehkä hinnat voivat olla edullisemmat kuin edellisissä.

Perhelomalla Oulu Edeniin

Sokos Hotel Eden on perheiden ehdoton ykkösvaihtoehto Oulun hotelleista! Tasokas kylpylä, liikuntahallit, kuntosalit ja erittäin monipuoliset harrastusmahdollisuudet houkuttelevat perheitä, harrastajia, pariskuntia ja vanhempia ihmisiä Edeniin. Eden sijaitsee mahtavalla paikalla Pohjanlahden rannalla, Nallikarissa, vieressä on leirintäalue, upeat hiekkarannat sekä ihanat ulkoilumaastot. Edenissä on huoneita ja huoneistoja monipuolisesti isommille ja pienemmille perheille.

Keskustassa taas esimerkiksi Scandic Oulu on sopiva myös perhehotelliksi, sen keskeisen sijainnin vuoksi. Samassa pihassa on Oulun suurin elokuvateatteri Finnkino.

Luksuslomalla Oulussa

Viiden tähden luksusta Oulusta ei löydy, mutta neljää tähteä sitäkin useammasta hotellista. Laadukas ja tyylikäs on uusi vastikään avattu Lapland Hotel Oulu, joka sijaitsee rauhallisella paikalla tuomiokirkon vieressä. Lapland Hotel on persoonallinen lappilaistyylinen hotelli, joka kuuluu muutaman hotellin ketjuun. Hotellista löytyy lappalaisromantiikkaa niin sisustuksesta kuin aamiaispöydästä. Myös Scandic, Radisson Blu sekä Holiday Inn ovat neljän tähden hotelleita. Kaikista näistä löytyy myös kalliimpia sviittejä, esimerkiksi hääparille oikein sopivia hotelleja ovat nämä kaikki.

Hintatasoltaan Oulun hotellit ovat samaa luokkaa kuin Suomen kaupungeissa keskimäärin. Laadukkaassa hotellissa yhdestä yöstä saa maksaa vähintään satasen, kolmen tähden hotelleissa voi saada 80 eurolla. Netistä kannattaakin etsiä alennuksia ja kampanjoita, joilla voi saada edullisempia hotelliöitä Oulun hotelleista.

Oulu on Pohjois-Suomen keskus

Perämeren pohjukassa sijaitseva Oulu on Pohjois-Suomen vanhin ja suurin kaupunki. Pohjoisen vireässä kaupungissa järjestetään usein tapahtumia, esimerkiksi ilmakitaran MM-kisat ja QStock festivaali. Oulu on ystävällinen kaupunki lapsille: mm. tiedekeskus Tietomaa, Nallikarin hiekkarannat, Lasten liikennepuisto ja nukketeatteri Akseli Klonk ilahduttavat pikkuisia.

Kulttuurinnälkäiset viihtyvät museoissa, taidegallerioissa ja teattereissa. Mielenkiintoisia nähtävyyksiä ovat Rotuaari ravintoloineen ja kahviloineen ja tietysti kaupungin symboli Toripolliisi Kauppatorilla. Katsojansa keräävät myös uusklassinen Tuomiokirkko, vanha teollisuus- ja nykyinen taiteilijamiljöö Pikisaari ja vanhan linnan perustusten päälle rakennettu Tähtitornin kahvila.

Linkit

Ouluun suunnitteilla uusi tornihotelli

Ouluun suunnitteilla uusi tornihotelli

19.04.2018

Oulun torinrantaan suunnitellaan jopa 22 kerroksista tornitaloa, johon on tulossa muun muassa 200-huoneinen hotelli. Tornihotellista on juuri jätetty suunnitteluvaraushakemus. Tarkka sijainti tulisi olemaan kaupunginkirjaston ja teatterin takana meren päällä. Suunnitteluhanke tunnetaan nimellä Terwa Tower.

Terwahotellin hotellioperoijasta ei suunnitelmassa vielä puhuttu, mutta hotellin.. » Lue lisää

Moni hotelli hiljenee jouluksi

Moni hotelli hiljenee jouluksi

21.12.2015

Lapin ja Kainuun loma- ja laskettelukeskusten hotelleissa ja mökeissä käy jouluna vilske, mutta kaupunkien keskustojen hotelleissa on hiljaista. Monet pääkaupunkiseudun ulkopuolella olevat kaupunkihotellit sulkevat ovensa jouluksi kokonaan.

 

Mustaa joulua ei taida enää päästä pakoon Lappiin, sillä hotellien, mökkien ja huoneistojen varauslistat.. » Lue lisää

Kaupunkiin vai rantalomalle? Katso suomalaisten suosituimmat joulukohteet

Kaupunkiin vai rantalomalle? Katso suomalaisten suosituimmat joulukohteet

17.12.2013

Tänä vuonna suomalaisten joulunajan suosikkikohteiksi nousivat selvästi Euroopan suurkaupungit. Lamasta huolimatta suomalaiset lomailevat jälleen edellisvuotta ahkerammin.

Nettimatkasivusto Travellinkin tekemän tilastotutkimuksen mukaan suomalaisten jouluvieton suosikkikohde on tänä vuonna Lontoo. Toiseksi yltää Berliini. Thaimaan Bangkok löytyy vasta sijalta kolme.. » Lue lisää

» Kaikki hotellialan uutiset

Suomen hotellit paikkakunnittain

Suurimmat kaupungit:
 
Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Tampere hotellit, Vantaa hotellit, Turku hotellit, Oulu hotellit, Jyväskylä hotellit, Lahti hotellit, Kuopio hotellit, Kouvola hotellit
Etelä-Suomi: Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Vantaa hotellit, Lahti hotellit, Lappeenranta hotellit, Hämeenlinna hotellit, Kotka hotellit, Porvoo hotellit, Hyvinkää hotellit, Hamina hotellit, Maarianhamina hotellit
Länsi-Suomi: Tampere hotellit, Turku hotellit, Jyväskylä hotellit, Pori hotellit, Vaasa hotellit, Seinäjoki hotellit, Salo hotellit, Kokkola hotellit, Rauma hotellit, Ikaalinen hotellit
Itä-Suomi: Kuopio hotellit, Joensuu hotellit, Mikkeli hotellit, Savonlinna hotellit, Varkaus hotellit, Iisalmi hotellit, Imatra hotellit
Oulun lääni: Oulu hotellit, Kuusamo hotellit, Kajaani hotellit, Vuokatti hotellit, Ukkohalla hotellit
Pohjois-Suomi: Rovaniemi hotellit, Kemi/Tornio hotellit, Levi hotellit
Hotelliketjut: Hotellimaailman hotellit, Scandic Hotels -ketjun hotellit, Hotels.com hotellit

 
Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä