Yhteensä: 2 hotellia
 • Hinta |
 • Nimi |
 • Tähtiluokitus
Tähtiluokitus
Päällä
Hotelliketju
Päällä
Cumulus
Sokos Hotellit
Palvelut
Päällä
Kuntosali
Esteettömän kulun palvelut
Päällä
Esteettömät huoneet
Esteettömät kulkureitit
Esteetön kylpyhuone
 • Cumulus City Mikkeli
  Cumulus City Mikkeli -hotelli keskellä kaunista järviseutua panostaa niin hyvään palveluun kuin erinomaisiin majoitustiloihin. Hotellin tasokkaat ja tunnelmalliset huoneet, hyvät kokoustilat ja maineikas keittiö tarjoavat..
  Booking Hotels.com
  Hinta alk. 79
 • Sokos Hotel Vaakuna
  Sokos Hotel Vaakunaa lähemmäksi keskustaa et Mikkelissä pääse. Ydinkeskustassa sijaitsevassa hotellissa on oman ravintolan ja baarin lisäksi myös yökerho. Hotellissa on 105 huonetta sekä kuudennesta kerroksesta..
  Hinta alk. 103

Hotellien hinta tai tarjoushinta on viitteellinen. Ajankohta sekä majoituksen pituus vaikuttavat hintaan.

Mikkeli hotellit kartalla

Tulopäivä:
Lähtöpäivä:

Hotellilinkit Mikkeli

Mikkeli Trivago hotellit

Booking, Mikkeli

Hotels.com Mikkeli

Hotellimaailma - Mikkeli

Ebookers, Mikkeli

Supersaver, Mikkeli

Mikkeli hotellit

Cumulus City MikkeliSokos Hotel Vaakuna

Hotellit kartalla

Mikkeli hotellit

Vesistöiden Mikkelin hotellit

Mikkeli on kaunis vesistöjen ympäröimä kaupunki Etelä-Savossa. Mikkelin keskusta sijaitsee Saimaan rannalla, joten Mikkeli on veneilijän unelmakaupunki. Mikkelistä ja Mikkelin alueelta löytyy paljon tekemistä ympäri vuoden. Mikkelin hotellit ovat tasokkaita ja sijaitsevat aivan kaupungin sykkeessä.

Mikkeli on yllättävän aktiivinen paikka: kesäisin kaupunki täyttyy kukista ja turisteista, sekä tietysti lukuisista mökkiläisistä, sillä kesällä Mikkelin asukasluku lähes kaksinkertaistuu. Mikkelin hotelleissa kannattaa kuitenkin vierailla myös muulloin kuin kesällä, sillä yhtä hyvää palvelua niissä saa talvellakin.

Mikkelin ykköshotelli on neljän tähden Sokos Hotel Vaakuna, joka on niin kaupungin keskustassa että ei voisi enempää ollakaan! Kiva, kodikas hotelli on sijoitettu kuuteen kerrokseen, jossa yökerho sijaitsee. Hotellissa on yli 100 perustason huonetta sekä hyvät kokoustilat.

Toinen hyvä hotelli Mikkelin keskustassa on Cumulus Mikkeli, josta löytyy perushotellihuoneet hyvällä palvelulla ja kohtuullisella hinnalla. Kannattaa kuitenkin vertailla Mikkelin hotellien hintoja netistä ennakkoon ja varata hotelli ajoissa, varsinkin jos löydät hyvän tarjouksen!

Yövy kartanohotellissa Mikkelissä

Historiaa ja luontoa hakevien kannattaa suunnata keskustan ulkopuolelle myös yöksi, sillä Mikkelissä voi majoittua ihanaan kartanoympäristöön maalle. Kyyhkylän Kartano tarjoaa majoitus- ja kokouspalveluja kartanohotellissa, idyllisessä kartanomiljöössä. Lisäksi Mikkelin ulkopuolelta löytyy ihania maatilamajoitus paikkoja.

Hirvensalmelta, Mikkelin naapurista, löytyy toinen kartanomiljöö, Kartanohotelli Satulinna, luonnonkauniin Puulaveden rannalla.

Mikkelissä on aina tekemistä

Mikkeli on ympäröity vesillä, järvillä. Kesäisin voit retkeillä, kalastaa, uida, käydä kesäteatterissa, pelata golfia, meloa tai risteillä upeilla vesistöillä. Talvisin voit hiihtää, lasketella, luistella tai nauttia talvisesta luonnosta koiravaljakon kyydissä tai ratsain. Mikkelistä ei ole pitkä matka autoilla yhtä Suomen kauneimmista maanteistä, nimittäin reittiä Anttolasta kohti Savonlinnaa. Tie kulkee Saimaan ympäröimänä, järven lävitse oikeastaan ja välillä tien molemmin puolin on pelkkää järveä.

Vuosittain Mikkelissä järjestettäviä tapahtumia ovat esimerkiksi Mikkelin musiikkijuhlat, Kangasniemen musiikkipäivät, Visulahden Jurassic Rock, Ristina-pilkki, SM Vaakuna -ralli, Mikkeli soikoon, Rakenna, sisusta, asu -messut, Otava Happy Jazz, Kalamarkkinat ja St Michel -ravit.

Linkit


Suomen hotellit paikkakunnittain

Suurimmat kaupungit:
 
Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Tampere hotellit, Vantaa hotellit, Turku hotellit, Oulu hotellit, Jyväskylä hotellit, Lahti hotellit, Kuopio hotellit, Kouvola hotellit
Etelä-Suomi: Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Vantaa hotellit, Lahti hotellit, Lappeenranta hotellit, Hämeenlinna hotellit, Kotka hotellit, Porvoo hotellit, Hyvinkää hotellit, Hamina hotellit, Maarianhamina hotellit
Länsi-Suomi: Tampere hotellit, Turku hotellit, Jyväskylä hotellit, Pori hotellit, Vaasa hotellit, Seinäjoki hotellit, Salo hotellit, Kokkola hotellit, Rauma hotellit, Ikaalinen hotellit
Itä-Suomi: Kuopio hotellit, Joensuu hotellit, Mikkeli hotellit, Savonlinna hotellit, Varkaus hotellit, Iisalmi hotellit, Imatra hotellit
Oulun lääni: Oulu hotellit, Kuusamo hotellit, Kajaani hotellit, Vuokatti hotellit, Ukkohalla hotellit
Pohjois-Suomi: Rovaniemi hotellit, Kemi/Tornio hotellit, Levi hotellit
Hotelliketjut: Hotellimaailman hotellit, Scandic Hotels -ketjun hotellit, Hotels.com hotellit

 
Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä