Yhteensä: 2 hotellia
 • Hinta |
 • Nimi |
 • Tähtiluokitus
 • Hotelli Adlon Maarianhamina
  Hotelli Adlon on pieni & kodikas 54 huoneen hotelli Maarianhaminassa. Hotelli on rakennettu vuonna 1973 ja täysin remontoitu vuosien 2002-2005 aikana.    
  Hinta alk. 102
 • Hotelli Savoy
  Hotelli Savoyn vieraat majoitetaan johonkin hotellin 85 huoneesta. Hotelli Savoyssa asutte aivan kaupungin keskustassa, lähellä kauppoja, uimarantoja ja ulkoterasseja. Hotellin ravintola on helmi ravintoloiden joukossa ja sen ulkoterassilla..
  Hinta alk. 145

Hotellien hinta tai tarjoushinta on viitteellinen. Ajankohta sekä majoituksen pituus vaikuttavat hintaan.

Maarianhamina hotellit kartalla

Tulopäivä:
Lähtöpäivä:

Hotellilinkit Maarianhamina

Maarianhamina Trivago hotellit

Booking, Maarianhamina

Hotels.com Maarianhamina hotellit

Ebookers, Maarianhamina

Supersaver, Maarianhamina

Maarianhamina hotellit

Hotelli Adlon MaarianhaminaHotelli Savoy

Hotellit kartalla

Maarianhamina hotellit

Merellinen Maarianhamina

Maarianhamina on Ahvenanmaan ainoa kaupunki ja hallintokeskus. Maarianhamina on erittäin suosittu kesäinen matkakohde. Mikäli haluat nähdä muutakin kuin Maarianhaminan, kannattaa harkita pyöräretkeä Ahvenanmaan saarella. Pyöräily Ahvenanmaalla on palkitsevaa, sillä etäisyydet ovat lyhyet, reitit ovat hyvät ja luonto on vaihtelevaa ja kaunista. Muista kuitenkin, että jokamiehenoikeudet Ahvenanmaalla ovat rajoitetummat kuin muualla Suomessa.

Hotelleja Maarianhaminassa on useita, pienestä kaupungista löytyy jopa kymmenen hotellia, sillä kesäisin Maarianhamina on vilkas turisteista ja tietysti paikallisista mökkeilijöistä ja muista matkailijoista. Maarianhaminasta ja sen liepeiltä voi vuokrata mökkejä erilaisilta majoitustarjoajilta, niin yksityisiltä kuin yrityksiltäkin.

Maarianhaminan hotellit

Maarianhaminan kaikki hotellit ovat laadukkaita, mutta sieltä löytyy kaksi neljän tähden hotellia: Hotel Pommern sekä Strandnas Hotel, joissa molemmissa on huippupalvelu ja kansainvälisestikin todella laadukasta tasoa olevaa ruokaa sekä aamiaisella että ravintolassa illallisella. Strandnas Hotelliin ei voi varata netistä huonetta, vaan hotelliin varataan soittamalla.

Maarianhaminassa pääsaarella, aivan kaupungin keskustassa tai sen tuntumassa sijaitsee myös muita hyviä hotelleja: Hotell Arkipelag, Hotel Savoy Mariehamn, Park Aladia Hotel, Hotel Adlon ja Hotel Cikada. Pikkukaupungin hotelleissa todellakin on mistä valita! Kaikki nämä sijaitsevat kävelymatkan päässä Maarianhaminan satamasta ja oikeastaan kaikesta oleellisesta. Laivalla matkustaville nämä kaikki hotellit ovat siis hyviä vaihtoehtoja yöpymiseen.

Maarianhaminassa hotellit onkin pääasiassa suunniteltu lukuisien vapaa-ajan matkustajien tarpeisiin, mutta toki laadukkaat hotellit palvelevat tosi hyvin myös liikematkustajaa. Katso hotellit netistä ja tee varaus hyvissä ajoin, niin voit hyödyntää voimassaolevat tarjoukset ja alennukset!

Liikenne

Maarianhaminaan on hyvät liikenneyhteydet sekä meriteitse, että lentäen. Laivayhteys Maarianhaminasta on Helsinkiin, Tukholmaan, Tallinnaan ja Turkuun. Lentäen Maarianhaminaan pääsee Helsingistä, Turusta ja Tukholmasta. Maarianhaminassa liikennöi sekä sisäisiä busseja, että busseja kauemmas Ahvenanmaalle. Maarianhaminan sisäisillä busseilla matkustaminen on matkustajille ilmaista!

Merenkulun keskus

Maarianhaminan elinkeinoelämä perustuu pitkälti merenkulkuun. Maarianhamina sijaitsee kapealla niemellä, jonka molemmin puolin on satama. Merenkulun historiaa Maarianhaminassa esittelevät museolaiva Pommern ja Ahvenanmaan merenkulkumuseo. Suuret autolautat pysähtyvät Maarianhaminassa, koska Ahvenanmaa ei kuulu EU:n tullialueeseen, joten lautoilla voidaan jatkaa verovapaata myyntiä.

Ostokset Maarianhaminassa

Ahvenanmaa on tunnettu laadukkaasta taidekäsityöstään. Maarianhaminan kävelykadulla sijaitsee useita kauppoja, joista löydät uniikkeja lasi- ja metalliesineitä, keramiikkaa sekä tekstiilejä. Maarianhaminassa on myös hyvät mahdollisuudet edullisiin vaateostoksiin.

Linkit


Suomen hotellit paikkakunnittain

Suurimmat kaupungit:
 
Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Tampere hotellit, Vantaa hotellit, Turku hotellit, Oulu hotellit, Jyväskylä hotellit, Lahti hotellit, Kuopio hotellit, Kouvola hotellit
Etelä-Suomi: Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Vantaa hotellit, Lahti hotellit, Lappeenranta hotellit, Hämeenlinna hotellit, Kotka hotellit, Porvoo hotellit, Hyvinkää hotellit, Hamina hotellit, Maarianhamina hotellit
Länsi-Suomi: Tampere hotellit, Turku hotellit, Jyväskylä hotellit, Pori hotellit, Vaasa hotellit, Seinäjoki hotellit, Salo hotellit, Kokkola hotellit, Rauma hotellit, Ikaalinen hotellit
Itä-Suomi: Kuopio hotellit, Joensuu hotellit, Mikkeli hotellit, Savonlinna hotellit, Varkaus hotellit, Iisalmi hotellit, Imatra hotellit
Oulun lääni: Oulu hotellit, Kuusamo hotellit, Kajaani hotellit, Vuokatti hotellit, Ukkohalla hotellit
Pohjois-Suomi: Rovaniemi hotellit, Kemi/Tornio hotellit, Levi hotellit
Hotelliketjut: Hotellimaailman hotellit, Scandic Hotels -ketjun hotellit, Hotels.com hotellit

 
Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä