Yhteensä: 10 hotellia
 • Hinta |
 • Nimi |
 • Tähtiluokitus
Tähtiluokitus
Päällä
Ei luokiteltu
Hotelliketju
Päällä
Best Western
Sokos Hotellit
Muut
Palvelut
Päällä
Kuntosali
Uima-allas
Kokoustilat
Ravintola
Teemat
Päällä
Hiihtomahdollisuus
Kylpylähotelli
Perheystävällinen
Liikemies
Seikkailu
 • Hotelli Hullu Poro Levi
  Hotelli Hullu Poro sijaitsee keskellä Levin sykkivää keskustaa. Hullussa Porossa saat taatusti vatsasi täyteen, ruokaa tarjoillaan niin hotellin ravintolassa kuin kahvilassakin, puhumattakaan huonehintaan kuuluvasta buffet-aamiaisesta..
  Hinta alk. 58
 • Spa Hotel Levitunturi kylpylähotelli
  Spa Hotel Levitunturi sijaitsee tapahtumien ytimessä Levitunturin juurella. Hotellin ravintolassa tarjoillaan niin illallista, lounasta kuin aamiaistakin. Pikkunälän yllättäessä voi pientä purtavaa hakea välipalabaarista/delistä..
  Hinta alk. 71
 • Hotel Levi Panorama
  Hotel Levi Panorama on liiketoimintaan sopiva hotelli ja sijaitsee kaupungin Sirkka Levi -osassa, lähellä kohdetta Levi. Hotellin palvelut. Hotel Levi Panorama tarjoaa asiakkailleen 2 ravintolaa, välipalabaari/deli ja kahvila. Huonepalvelu on käytettävissä..
  Hinta alk. 74
 • Hotel Levi Panorama
  Levi Panorama hotellissa yöpyessä koet todellisen annoksen Lapin eksotiikkaa. Unohtumattomat maisemat! Hotellissa on 170 huonetta kahdeksassa kerroksessa.
  Hinta alk. 79
 • Best Western Apartments Unna & Mannu
  Best Western Apartments Unna & Mannu (ent. Best Western Apartments Levi Snow White) kutsuu vieraat viihtymään keskelle Lapin eksoottista maisemaa. Vuonna 2008 rakennettu käsittää kaksi eri majoitustilaa: Unna ja Mannu keskellä..
  Booking Hotels.com
  Hinta alk. 81
 • Sokos Hotel Levi
  Sokos Hotelli Levi on nautiskelijan ihannehotelli. Lapin lumo ja neljä eri vuodenaikaa hurmaavat hotellin sisustuksessa. Hotelli on sisustettu niin puulla kuin luonnonkivellä, tarjoten vierailleen mahdollisuuden kokea kesän kirkkautta..
  Hinta alk. 105
 • Lapland Hotel Sirkantähti
  Lapland Hotel Sirkantähti on osa Levin perinteikästä maisemaa. Hotellissa voit valita juotko kuuman kaakaon kahvilassa vai baarissa, vai olisiko sittenkin illallisen paikka hotellin ravintolassa. Jokaisen päivän voit aloittaa..
  Hinta alk. 138
 • Hotelli K5 Levi
  Hotelli K5 Levin sydämessä tarjoaa vierailleen kolme eri ravintola-aluetta, uudenaikaiset puitteet kokouksille, 100 sänkyä 35 eri huoneessa sekä 16 lomahuoneistoa.
  Hinta alk. 141
 • Lapland Hotel Bear's Lodge
  Lapland Hotel Bear's Lodge on tunnelmallinen hotelli vain puolen tunnin ajomatkan päässä Rovaniemeltä. Hotellin intiimissä ravintolassa nautit maittavan aterian tai nautit drinkin aulabaarissa. Aamulla tarjoillaan veloton..
  Hinta alk. 141
 • Lapland Hotels Pallas
  Lapland Hotelli Pallas sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä Pallas Yllästunturin kansallispuistossa. Rentoudu nauttien raittiista ilmasta ja rauhallisesta ympäristöstä. Vaeltamaan voit lähteä suoraan..
  Hinta alk. 144

Hotellien hinta tai tarjoushinta on viitteellinen. Ajankohta sekä majoituksen pituus vaikuttavat hintaan.

Levi hotellit kartalla

Tulopäivä:
Lähtöpäivä:

Hotellilinkit Levi

Levi Trivago hotellit

Booking, Levi

Hotels.com Levi

Ebookers, Levi

Supersaver, Levi

Levi hotellit

Hotelli Hullu Poro LeviSpa Hotel Levitunturi kylpylähotelliHotel Levi PanoramaHotel Levi PanoramaBest Western Apartments Unna & MannuSokos Hotel LeviLapland Hotel SirkantähtiHotelli K5 Levi

Hotellit kartalla

Levi hotellit

Levin hotellit

Levistä on kasvanut kiistämättä yksi Suomen monipuolisemmista matkailukeskuksista. Palveluja kaipaaville löytyy muun muassa 38 ravintolaa, kylpylä ja sisäliikuntakeskus, 45 laskettelurinnettä, maastohiihtolatuja 230 km, kauneudenhoito- sekä muita hyvinvointipalveluja ja tietenkin kuusi hotellia ja sama määrä huoneistohotelleja. Hotellien lisäksi Levillä sijaitsee tuhansittain loma-asuntoja.

Levin hotelleissa ja huoneistohotelleissa yöpyjämäärät nousevat joka vuosi lähes 20 prosenttia, ja varsinkin ulkomaiset matkailijat, Iso-Britanniasta, Ranskasta ja Saksasta, ovat löytäneet Lapin ja Levin. Levi on toki myös ehdottomasti yksi suosituimpia laskettelukeskuksia etelän hiihtolomalaisten kohteena.

Tasokkaat hotellit Levillä

Levillä on useita maailmanluokan hotelleja, jotka ovat kirkkaasti ansainneet neljä tähteään. Klassikko on tietysti Break Sokos Hotel Levi, jonka tunnelmallinen Lapin henkinen sisustus lumoaa matkailijan. Hotelli on nimittäin sisustettu aidolla puulla ja luonnonkivellä, mistä tuleekin todella idyllinen ja originelli tunnelma.

Toinen klassikkohotelli on Hotelli Hullu Poro, joka erottuu positiivisesti jo nimensäkin puolesta. Hullu Poro on neljän tähden laadukas ja persoonallinen hotelli, jossa on panostettu paitsi palvelun laatuun myös sisustukseen, kodikkuuteen ja Lapin hengen esilletuomiseen. Hullun Poron ruoka ja ravintola ovat suorastaan jo käsite, sillä sen ravintoloissa käytetään paikallisia raaka-aineita, syödään paikallisten reseptien mukaan valmistettuja ruokia ja nautitaan kaikista lappilaisista herkuista.

Hotel Levi Panorama taas on hieman erityyppinen moderni hotelli, joka sopii täydellisesti liikematkustajille erinomaisen sijainnin vuoksi. Hotellissa on upeat näköalat, siisti ja tyylikäs moderni sisustus sekä hyvät ravintolat. Hotelli K5 Levi taas on täydellinen biletyshotelli, siellä on yli 100 tasokasta huonetta, kolme eri ravintola-aluetta sekä baarit. Hotellissa on hyvät kokoustilat.

Kypylähotelli Levi

Sesonkiaikaan Levillä kuhisee porukkaa, ja kaikissa alueen 10 hotellissa, 10 huoneistohotellissa ja hostellissa sekä tuhansissa mökeissä ja lomahuoneistoissa on ihmisiä. Kesäaikaan tätä on usein mahdoton uskoa, kun paikka on hiljainen ja useimmat hotellit ovat kesäkuukausina kiinni kokonaan. Levillä sesonki jatkuukin pitkään, toukokuulle saakka, ja alkaa jo syys-lokakuulla.

Levin hotelleissa on valinnanvaraa, jokaiseen makuun löytyy sopiva hotelli: selkeä bisneshotelli, rento perhehotelli, viihtyisä lappilaishotelli, moderni ja trendikäs bailuhotelli.... kaikki nämä löytyy Leviltä. Sekä tietysti ihana Kylpylähotelli Levitunturi.

Kylpylähotelli Levitunturissa on tli 200 hotellihuonetta, eri kokoisia, pieniä ja suuria. Kylpylähotellista löytyy tietysti kylpylä kuntoaltaineen, porealtaineen, saunoineen ja lastenmaailmoineen. Hotellissa on kaikki ihanat kylpylän hoidot ja hyvinvointipalvelut, kuntosali, jonka treeniohjelma on kylpylän asiakkaiden käytössä. Hotellista löytyy suksienhuolto ja -säilytystilat, keilahalli, liikuntasali, tanssisali sekä tietysti baari ja bistro, josta saa ruokaa ja pizzaa. Karaokea ja elävää musiikkia kylpylähotellissa on sesonkiaikana joka ilta.

Levin hotellien hintoja kannattaa vertailla netissä etukäteen ja varata heti, mikäli hyvä tarjous tai alennus löytyy.

Levi on moderni matkailukeskus

Levin tunturikylä sijaistee aivan Kittilän lentoaseman läheisyydessä. Kolarin ja Rovaniemen juna- ja bussiyhteydet tarjoavat lisää kulkuyhteyksiä matkailijoille, joten pohjoisesta sijainnista huolimatta Leville matkustaminen on tehty helpoksi. Upeiden rinteiden lisäksi Levi tarjoaa hupia myös kesäkaudella. Tunturimaisemiin on rakennettu 18-reikäinen golfkenttä, jossa voi golfata yöttömän yön ansiosta pidempään kuin eteläisimmillä seuduilla. Patikointi ja retkeilymahdollisuudet ovat myös verrattomat.

Linkit

Levi on suomalaisten ykköskohde pääsiäisenä

<b>Levi</b> on suomalaisten ykköskohde pääsiäisenä

27.03.2015

Pääsiäisenä Lapissa alkaa olla talven ja kevään parhaat kelit. Tämän tietävät useimmat suomalaiset, sillä nettihakujen perusteella Levi on suomalaisten ykkössuosikkikohde pääsiäisenä.

Trivagon tekemässä hotellihakujen kartoituksessa selvisi suomalaisten pääsiäisen suosikkikohteet Suomessa ja Euroopassa. Vaikka.. » Lue lisää

Leville rakennetaan uusi laskettelukeskus

Leville rakennetaan uusi laskettelukeskus

13.11.2013

Kittilän Levillä tapahtuu: sinne aiotaan rakentaa uusi laskettelukeskus etelärinteiden alueelle. Joka vuosi kasvanut ulkomaalaisten laskettelijoiden määrä innostaa investointeihin.

Kun Leville avattiin uusi gondolihissi vuonna 2000, hissilippujen myynnit pomppasivat heti ylöspäin. Samaa odotetaan uusimman.. » Lue lisää

» Kaikki hotellialan uutiset

Suomen hotellit paikkakunnittain

Suurimmat kaupungit:
 
Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Tampere hotellit, Vantaa hotellit, Turku hotellit, Oulu hotellit, Jyväskylä hotellit, Lahti hotellit, Kuopio hotellit, Kouvola hotellit
Etelä-Suomi: Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Vantaa hotellit, Lahti hotellit, Lappeenranta hotellit, Hämeenlinna hotellit, Kotka hotellit, Porvoo hotellit, Hyvinkää hotellit, Hamina hotellit, Maarianhamina hotellit
Länsi-Suomi: Tampere hotellit, Turku hotellit, Jyväskylä hotellit, Pori hotellit, Vaasa hotellit, Seinäjoki hotellit, Salo hotellit, Kokkola hotellit, Rauma hotellit, Ikaalinen hotellit
Itä-Suomi: Kuopio hotellit, Joensuu hotellit, Mikkeli hotellit, Savonlinna hotellit, Varkaus hotellit, Iisalmi hotellit, Imatra hotellit
Oulun lääni: Oulu hotellit, Kuusamo hotellit, Kajaani hotellit, Vuokatti hotellit, Ukkohalla hotellit
Pohjois-Suomi: Rovaniemi hotellit, Kemi/Tornio hotellit, Levi hotellit
Hotelliketjut: Hotellimaailman hotellit, Scandic Hotels -ketjun hotellit, Hotels.com hotellit

 
Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä