Yhteensä: 4 hotellia
 • Hinta |
 • Nimi |
 • Tähtiluokitus
Tähtiluokitus
Päällä
Ei luokiteltu
Hotelliketju
Päällä
Cumulus
Scandic Hotellit
Sokos Hotellit
Muut
Esteettömän kulun palvelut
Päällä
Esteettömät huoneet
 • Cumulus City Lappeenranta
  Cumulus City Lappeenranta sijaitsee mukavasti keskellä kaupungin sykettä, Lappeenrannan keskustassa. Päivän saa kulumaan helposti esimerkiksi risteilemällä Saimaalla. Keskustaan 0,0 km, lentokentälle 3,0 km.
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 85
 • Scandic Patria
  Scandic Patria hotelli on sekä työ- että vapaa-ajan matkalaisen keidas keskellä Lappeenrantaa. Kaupungin kaupat ja kävelyreitit Saimaan rannalla ovat vain kivenheiton päässä hotellista. Juuri uusittu Scandic..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 92
 • Kotimaailma Apartments Lappeenranta
  Kotimaailma Apartments Lappeenranta sijaitsee kaupungin Lappeenranta keskustassa, lähellä kohteita Wolkoff Home Museum, Lappeenrannan linnoitus ja Etelä-Karjalan museo. Majoitusliikkeen palvelut. Ilmainen langaton internet-yhteys on käytettävissä yleisillä..
  Hinta alk. 117
 • Sokos Hotel Lappee
  Sokos Hotel Lappee on täyden palvelun ja neljän tähden hotelli Lappeenrannan keskustassa, 0,5 km:n päässä kauniista Saimaasta. Hotellissa voit käyttää maksutonta Wi-Fiä, parkkeerata auton veloituksetta..
  Hinta alk. 120

Hotellien hinta tai tarjoushinta on viitteellinen. Ajankohta sekä majoituksen pituus vaikuttavat hintaan.

Lappeenranta hotellit kartalla

Tulopäivä:
Lähtöpäivä:

Hotellilinkit Lappeenranta

Lappeenranta Trivago hotellit

Booking, Lappeenranta

Hotels.com Lappeenranta

Hotellimaailma - Lappeenranta

Ebookers, Lappeenranta

Supersaver, Lappeenranta

Lappeenranta hotellit

Cumulus City LappeenrantaScandic PatriaKotimaailma Apartments LappeenrantaSokos Hotel Lappee

Hotellit kartalla

Lappeenranta hotellit

Lappeenrannan hotelleissa viihdytään

Lappeenranta on kaunis järvikaupunki, jossa historia ja itäinen kulttuuri ovat käsinkosketeltavissa. Lappeenrannassa turistit viihtyvät, muutkin kuin venäläiset. Siellä onkin useampi kiva hotelli, joista valita mieluisin.

Kaunis kaunis Saimaa taitaa olla se juttu, joka useimmiten houkuttelee ihmisiä Lappeenrantaan. Toki kaupungin monet tapahtumat ja ihana järviluonto muutenkin houkuttelevat. Pienen Lappeenrannan hotelleissa on onneksi myös valinnan varaa, niin turisteille kuin liikematkailijoillein.

Cumulus Lappeenranta on peruperushotelli ihan keskellä kaunista Lappeenrannan kaupunkia. Cumulus tarjoaa huokeaan hintaan todella peruspalvelun, perusvarman ja monipuolisen aamupalan sekä hotellihuoneet. Cumulus sopii keskeisen sijaintinsa vuoksi todella hyvin liike- ja työmatkailijoille, sillä sinne on rautatieasemalta vain kivenheitto ja myös autolla matkustavalle löytyy hyvät parkkipaikat ja muut palvelut. Langaton internet palvelee toki koko talossa.

Lomailijoille ja vähän parempaa tasoa vaativille Lappeenrannasta löytyy kaksi hotellia: Scandic Patria ja Sokos Hotel Lappee. Nämä molemmat sijaitsevat aivan kaupungin tuntumassa ja molemmissa on huippupalvelu ilmaisile interneteineen ja autopaikkoineen. Näissä neljän tähden hotelleissa on perheiden hyvä yöpyä lomallaan sekä työmatkailijan reissullaan.

Vertaile Lappeenrannan hotellien hintoja

Lappeenrannan hotellien hintataso on suurinpiirtein samaa kuin muissakin suomalaisissa hotelleissa, eli noin 70-110 euroa per yö, tai enemmän riippuen palveluista. Aiemmin venäläismatkailoiden suuret määrät nostivat Lapppeenrannan hotelliöiden hintoja, mutta sittemmin itäisten turistivirtojen tyrehdyttyä myös hinnat ovat asettuneet samoihin uomiin kuin muuallakin.

Lappeenrannan hotellien hintoja kannattaa silti vertailla netissä, sillä hinnoissa on sekä ilmaa että vaihteluja! Joskus kannattaa myös soittaa suoraan hotelliin ja kysyä hintaa sieltä, sekin hinta saattaa yllättää. Toki jos varaussivustoilla on hyviä hotellitarjouksia, hotelliyön voi saada sitäkin kautta todella edullisesti.

Lappeenranta on Kaakkois-Suomen helmi

Saimaan etelärannoilla ja Venäjän rajan lähettyvillä sijaitsee Lappeenrannan kaupunki, jonka värikkäät tapahtumat ja upea luonto tarjoavat suomalaisia elämyksiä matkailijalle. Retkiluistelun tai mönkijäsafarin jälkeen maistuu hemmotteluhoito kylpylähotellissa. Koko perhettä viihdyttävät Suomen suurin hiekkalinna, HopLop seikkailupuisto, kalastuspuisto, Ylämaan jalokivikylä ja tietysti monenmoiset uimahallit ja -rannat.

Lappeenrannan sijainti idän ja lännen välissä on jättänyt mielenkiintoiset jäljet sen historiaan, johon voi tutustua Lappeenrannan historiallisen linnoituksen lähistöllä museoissa. Perinteistä shoppailua tarjoavat keskustan ostoskeskukset ja tavaratalot, mutta kannattaa kierrellä myös erikoisliikkeissä, kierrätyskeskuksissa, pikkuputiikeissa tai vaikka Parikkalan käsityökeskuksessa. Monet tulevat Lappeenrantaan nauttimaan sen sataman ja torin tunnelmasta erityisesti kesäisin. Golfin ystävät ihastuvat Etelä-Saimaan golfkenttään, jota on kehuttu Suomen kauneimmaksi.

Lappeenrannan hotellit lyhyesti

 • Lappeenrannassa shoppaillaan ja nautitaan järviluonnosta
 • hotelleissa sekä ihan perushotellit perushinnalla sekä laadukkaampia hotelleja
 • neljän tähden hotelleja kaksi, Scandic Patria ja Sokos Hotel Lappee

Linkit


Suomen hotellit paikkakunnittain

Suurimmat kaupungit:
 
Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Tampere hotellit, Vantaa hotellit, Turku hotellit, Oulu hotellit, Jyväskylä hotellit, Lahti hotellit, Kuopio hotellit, Kouvola hotellit
Etelä-Suomi: Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Vantaa hotellit, Lahti hotellit, Lappeenranta hotellit, Hämeenlinna hotellit, Kotka hotellit, Porvoo hotellit, Hyvinkää hotellit, Hamina hotellit, Maarianhamina hotellit
Länsi-Suomi: Tampere hotellit, Turku hotellit, Jyväskylä hotellit, Pori hotellit, Vaasa hotellit, Seinäjoki hotellit, Salo hotellit, Kokkola hotellit, Rauma hotellit, Ikaalinen hotellit
Itä-Suomi: Kuopio hotellit, Joensuu hotellit, Mikkeli hotellit, Savonlinna hotellit, Varkaus hotellit, Iisalmi hotellit, Imatra hotellit
Oulun lääni: Oulu hotellit, Kuusamo hotellit, Kajaani hotellit, Vuokatti hotellit, Ukkohalla hotellit
Pohjois-Suomi: Rovaniemi hotellit, Kemi/Tornio hotellit, Levi hotellit
Hotelliketjut: Hotellimaailman hotellit, Scandic Hotels -ketjun hotellit, Hotels.com hotellit

 
Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä