Yhteensä: 6 hotellia
 • Hinta |
 • Nimi |
 • Tähtiluokitus
Tähtiluokitus
Päällä
Hotelliketju
Päällä
Cumulus
Omenahotellit
Scandic Hotellit
Sokos Hotellit
Muut
Palvelut
Päällä
Kokoustilat
Kuntosali
Oma ravintola
Teemat
Päällä
Liikemies
 • Omenahotelli Lahti
  Omenahotelli Lahti majoittaa sinut keskelle kaupunkia, torin viereen Aleksanterinkadun ja Rauhankadun kulmaan. Kaikki kaupungin tarjoamat palvelut löydät hotellin vierestä: niin kaupat, ravintolat kuin yökerhotkin. Hotellissa on 87 kpl omenakonseptin..
  Hinta alk. 59
 • Comfort Hotel Lahti
  Comfort Hotel Lahti sijaitsee kävelymatkan päässä kaupungin satamasta aivan Lahden kaupunginmuseon vieressä. Hotellista on helppo lähteä niin shoppailemaan kuin tutustumaan Lahden kulttuuri- ja viihde-elämään.
  Hinta alk. 69
 • Scandic Lahti
  Scandic Lahti on ihanteellinen tukikohta keskellä Lahtea niin lomailijoille kuin työmatkalla oleville. Lahti tarjoaa kävijöilleen paljon nähtävää ja koettavaa - aktiivisen päivän päätteeksi..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 84
 • Sokos Lahden Seurahuone
  Sokos Hotel Lahden Seurahuone on viihtyisä, skandinaavinen hotelli kaupungin sykkivässä keskustassa. Hotellin kaikissa huoneissa on veloton Wi-Fi-yhteys sekä kaapeli-tv. Trio-ostoskeskus on 200 metrin päässä. Kaikissa..
  Hinta alk. 86
 • Cumulus City Lahti
  Cumulus City Lahti on koko perheen viihtyisä hotelli urheilustaan ja kulttuuristaan tunnetussa Lahden kaupungissa. Ydinkeskustasta sijaitsevasta Cumulus Lahdesta lähdet helposti ostoksille hotellin yhteydessä olevaan liikekeskukseen. Keskustaan..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 90
 • Hotel Musta Kissa
  Hotel Musta Kissa on edullinen yöpymisvaihtoehto Lahden ydinkeskustassa, vain 100 metrin päässä kauppatorilta. Hotelli tarjoaa vierailleen mahdollisuuden nauttia italialaisista herkuista hotellin omassa ravintolassa. Hotellissa..
  Hinta alk. 104

Hotellien hinta tai tarjoushinta on viitteellinen. Ajankohta sekä majoituksen pituus vaikuttavat hintaan.

Lahti hotellit kartalla

Tulopäivä:
Lähtöpäivä:

Hotellilinkit Lahti

Lahden Trivago hotellit

Booking, Lahti

Hotels.com Lahti

Hotellimaailma - Lahti

Lahden Omena hotellit

Ebookers, Lahti

Supersaver, Lahti

Lahden hotellit

Omenahotelli LahtiComfort Hotel Lahti Scandic LahtiSokos Lahden SeurahuoneCumulus City LahtiHotel Musta Kissa

Hotellit kartalla


Lahdessa hotelleja laidasta laitaan

Lahti tunnetaan ennen kaikkea urheilukaupunkina, sillä kuuluisien Salpausselän kisojen aikaan kaupunki täyttyy aktiivisesta urheilukansasta. Hotellit kannattaakin buukata hyvissä ajoin ennen kisoja, muuten jää varmasti paitsi huonetta. Lahdessa järjestetään myös lukuisia konferensseja ja suuren luokaan tapaamisia, joihin osallistuvat majoittuvat johonkin kaupungin monista laadukkaista keskustan liikehotelleista.

Laadusta tinkimättömät löytävät Lahdesta varmasti hotellin itselleen, sillä Lahdessa useita tasoltaan hyviä hotelleja. Neljä tähtiä on saanut ainakin Scandic Lahti, Sokos Lahden Seurahuone sekä Cumulus Lahti. Kaikki nämä hotellit sijaitsevat Lahden keskustassa, olennaisilla paikoilla niin, että kävellen pääsee kulkemaan hotellilta rautatieasemalle ja muihin tärkeisiin paikkoihin. Näissä hotelleissa ei pihdata palveluista, kuten langattomista interneteistä, monipuolisista aamupaloista ja hyvistä saunaosastoista.

Urheilukansan hotellit

Kun Lahti täytyy urheiluhulluista, näillä ei välttämättä ole aikaa eikä varaa alkaa nirsoilemaan hotelleista. Lahdesta löytyy kuitenkin hintaluokaltaan hieman edullisempia hotelleita, mutta laadultaan ihan hyviä hotelleja! Esimerkiksi persoonallinen Hotel Musta Kissa ihan Lahden keskustassa on hyvä valinta silloin, kun ei vaadi hotellilta neljää tähteä. Tässä hotellissa on hyvä italialainen ravintola, josta saa ruokaa yömyöhään.

Omenahotelli löytyy myös Lahdesta, ihan keskustasta. Tässä hotellissa toki säästää vähän itsepalvelulla. Ravintolat, kahvilat ja yökerhot löytyvät Omenahotellin vierestä, joten ei ole väliä vaikka hotelli ei tarjoakaan aamupalaa.

Comfort Hotel Lahti on myös ihan hyvä edullinen hotelli, josta urheilukansallekin löytyy sopuhintaan huoneita. Sekin sijaitsee kävelymatkan etäisyydellä keskustasta, vaikkakaan ei ihan torin kupeessa.

Varaa hotellit netistä

Netistä on nykyään kaikkein nopein ja helpoin varata hotellihuoneet. Varauksen voi tehdä vaikka vuoden päähän, jolloin parhaat tarjoukset pystyy hyödyntämään. Jos huomaat todella hyvän tarjouksen tai alennuksen, kannattaakin iskeä heti kiinni ja tehdä netissä varauksen. Nykyään usein varausta ei tarvitse maksaa heti, vaan luottokortilla tehdään pelkkä varaus hotellihuoneesta, joka maksetaan sitten majoittuessa.

Netissä myös hotellien hintojen vertailu on helppoa. Esimerkiksi Lahden hotellien hinnat saattavat vaihdella aika paljon varaussivustosta riippuen. Siksi kannattaakin vertailla esimerkiksi Hotels.comin ja E-bookersin hintoja netissä. Lahden hotellien hintahaarukka on aika lailla sama kuin muissakin Suomen kaupungeissa, eli noin 70-110 euroa.

Lahti tunnetaan urheilusta

Järvi-Suomen eteläisin satama, Lahti, sijoittuu kauniiden järvi- ja harjumaisemien keskelle. Lahdessa sijaitsevassa Päijänteen kansallispuistossa ja sen monissa järvissä on harvinaisen hyvät mahdollisuudet monenlaiseen toimintaan, kuten ulkoiluun, golfiin, risteilyyn ja vaikkapa pienkonelentämiseen. Lahti tunnetaan hyvänä urheilukaupunkina, ja siellä usein järjestettävistä suurista kansainvälisistä kilpailuista tunnetuin lienee Salpausselän kisat.

Shoppailureissun voi aloittaa ostoskeskus Triosta tai vaikkapa Lahden monilta kirpputoreilta. Moneen makuun löytyy Lahdesta myös kulttuuria, kuten erilaisia museoita, teattereita, gallerioita ja mielenkiintoista arkkitehtuuria. Suosittuja nähtävyyksiä Lahdessa ovat Sibeliustalo, tapahtumien keskipisteenä toimiva Lahden satama, Lahden urheilukeskus hyppyrimäkeineen ja Alvar Aallon suunnittelema Ristikirkko.

Lahden hotellit lyhyesti:

 • Lahdesta löytyy useita neljän tähden hotelleita ihan keskustasta
 • Edullisempia hotelleja on myös tarjolla
 • Salpausselän kisojen aikaan hotellivaraukset kannattaa tehdä hyvissä ajoin

Linkit


Suomen hotellit paikkakunnittain

Suurimmat kaupungit:
 
Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Tampere hotellit, Vantaa hotellit, Turku hotellit, Oulu hotellit, Jyväskylä hotellit, Lahti hotellit, Kuopio hotellit, Kouvola hotellit
Etelä-Suomi: Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Vantaa hotellit, Lahti hotellit, Lappeenranta hotellit, Hämeenlinna hotellit, Kotka hotellit, Porvoo hotellit, Hyvinkää hotellit, Hamina hotellit, Maarianhamina hotellit
Länsi-Suomi: Tampere hotellit, Turku hotellit, Jyväskylä hotellit, Pori hotellit, Vaasa hotellit, Seinäjoki hotellit, Salo hotellit, Kokkola hotellit, Rauma hotellit, Ikaalinen hotellit
Itä-Suomi: Kuopio hotellit, Joensuu hotellit, Mikkeli hotellit, Savonlinna hotellit, Varkaus hotellit, Iisalmi hotellit, Imatra hotellit
Oulun lääni: Oulu hotellit, Kuusamo hotellit, Kajaani hotellit, Vuokatti hotellit, Ukkohalla hotellit
Pohjois-Suomi: Rovaniemi hotellit, Kemi/Tornio hotellit, Levi hotellit
Hotelliketjut: Hotellimaailman hotellit, Scandic Hotels -ketjun hotellit, Hotels.com hotellit

 
Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä