Yhteensä: 4 hotellia
 • Hinta |
 • Nimi |
 • Tähtiluokitus
Tähtiluokitus
Päällä
Ei luokiteltu
Hotelliketju
Päällä
Cumulus
Sokos Hotellit
Muut
Palvelut
Päällä
Uima-allas
Kokoustilat
Teemat
Päällä
Hiihtomahdollisuus
Rinnehotelli
Kylpylä
 • Motel Willis West
  Motel Willis West sijaitsee kaupungissa Rukatunturi, lähellä kohteita Rukan laskettelurinteet ja Rukan hyppyrimäet. Hotellin palvelut. Hotellissa Motel Willis West on tarjolla ravintola ja baari/aulabaari. Hotelli tarjoaa maksullisen aamiaisen (buffet-aamiainen)..
  Hinta alk. 52
 • Cumulus Resort Rukahovi ent. Rantasipi
  Cumulus Resort Rukahovi (ent. Rantasipi Rukahovi) on niin talvi- kuin kesäliikkujankin suosikkimajoituskohde. Hotelli sijaitsee Rukan keskustassa, rinteiden juurella. Rantasipi Rukahovissa asut viihtyisästi lähellä kaikkea, hotellissa..
  Booking Hotels.com
  Hinta alk. 65
 • Sokos Hotel Kuusamo
  Sokos Hotel Kuusamo majoittaa viihtyisästi niin vapaa-ajan vieraat kuin bisnesmatkailijatkin Kuusamon keskustassa. Hotellissa on a la carte ravintola, buffetti sekä oma karaokebaari. Hotellissa on 180 huonetta ja yksi sviitti.
  Hinta alk. 119
 • Holiday Club Kuusamon Tropiikki
  Holiday Club Kuusamon Tropiikki on trooppinen paratiisi kaikille Kuusamon kävijöille. Hotelli tarjoaa vierailleen niin upean kylpyläelämyksen kuin miellyttävän hotellimajoituksen. Allasbaari, tenniskentät ja viihtyisät..
  Hinta alk. 127

Hotellien hinta tai tarjoushinta on viitteellinen. Ajankohta sekä majoituksen pituus vaikuttavat hintaan.

Kuusamo hotellit kartalla

Tulopäivä:
Lähtöpäivä:

Hotellilinkit Kuusamo

Kuusamo Trivago hotellit

Booking, Kuusamo

Hotels.com Kuusamo hotellit

Ebookers, Kuusamo

Supersaver, Kuusamo

Kuusamo hotellit

Motel Willis WestCumulus Resort Rukahovi ent. RantasipiSokos Hotel KuusamoHoliday Club Kuusamon Tropiikki

Hotellit kartalla

Kuusamo hotellit

Hotellit Rukalla ja Kuusamossa

Ruka ja Kuusamo ovat yksi ehdottomasti Suomen eteläisimpiä tuulahduksia aidosta lappilaisesta meinigistä ja fiiliksestä. Rukalta löytyvät kaikki lappalaiset aktiviteetit kuten poro- ja koiravaljakkoajelu, hyvät laskettelurinteet ja kauniit vaaramaisemat. Hotellien taso on korkea ja ravintoloista saa todellakin parasta!

Suurin osa Kuusamon hotelleista sijoittuu luonnollisesti Rukalle, joka on eteläisin Suomen suurista laskettelukeskuksista. Rukalta löytyy jopa viisi eri hotellia, huoneistohotelleja, lomahuoneistoja, vuokramökkejä sekä yksityisiä mökkejä.

Rukan hotellit

Rukaa kehuttiin vastikään eräässä maailman arvostetuimmassa matkailulehdessä, rauhalliseksi, kauniiksi ja aktiiviseksi paikaksi, jota ei ole pilattu ainaisella joulupukkihössötyksellä. Rukalta taisi löytyä yksi ainoa paikka, jossa on mainittu sana "Santa", kun taas Lapissa joulupukkia todella tuputetaan joka paikassa. Rukalta löytyy todella paljon aktiviteetteja, todella hyvät ja suhteellisen helpot laskettelurinteet, jotka eivät ole niin täynnä, että hisseillä pitäisi jonottaa kauan. Löytyy kylpylähotellit ja saunamaailmat, kodat makkaranpaistoa varten, kelkkasafarit, hiihtoreitit...

Ja mikä parasta, Rukalle ei ole ihan yhtä pitkä matka kuin pohjoiseen Lappiin on. Ja mikä parasta, Rukalta löytyvät aivan yhtä laadukkaat hotellit, ihanat ravintolat ja menevät after ski menot kuin Lapista.

Rukan tunturikylästä löytyy hotellit niin aktiivisuutta ja käytännöllisyyttä arvostavalle kuin laatua ja luksusta hakevallekin. Aktiivisen ulkoilijan ja laskettelijan paras valinta on Ski Inn Hotelli Rukavillage, jonne voi lähes hiihtää sisään, niin keskeisellä paikalle se sijaitsee. Rukatonttu hotelli on myös suunniteltu aktiivisille harrastajille. Rukatontun tasokas ravintola tarjoilee ihania eksoottisiakin villiherkkuja kuten karhunlihaa.

Hotelli Rantasipi Rukahovi on hyvä ja monipuolinen hotelli, jossa on runsaasti huoneita suurillekin seurueille. Rukahovi on tunturihotelli hyvin keskeisellä paikalla ja hyvillä palveluilla.

Royal Ruka on melko uusi Gastro-hotelli, josta saa elämyksiä niin upeiden näköalojen suhteen kuin huippuluokan ravintolan tarjoamien villiherkkujen suhteen! Kannattaa vertailla etukäteen Rukan hotellien hintoja netissä ja varata hotellihuone jo hyvissä ajoin, jos hyvä tarjous osuu kohdalle.

Hotellit Kuusamossa

Kuusamon keskustasta, parinkymmenen kilometrin päässä Rukalta, löytyy hyvä perushotelli, Original Sokos Hotel Kuusamo, joka on mukava, rauhallinen ja lämminhenkinen hotelli keskellä Kuusamon keskustaa. Sesonkiaikoina kun Kuusamon keskusta on usein rauhallisempi paikka kuin Rukan tunturikylän keskusta.

Toinen upea vaihtoehto yöpyä Kuusamossa on Holiday Club Kuusamon Tropiikki, todella tasokas ja monipuolinen kylpylähotelli, josta löytyy hotellihuone isommankin perheen tarpeisiin. Kylpylähotellista löytyyy jopa 180 huonetta, sekä todella hyvät palvelut sekä vapaa-ajan että liikematkustajalle.

Luonnonläheinen Kuusamo ja Ruka

Kuusamo tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen ja elämysmatkailuun. Useat yritykset järjestävät koskenlaskua Kitkajoen jylhissä maisemissa. Kalastusta ja retkeilyä voit harrastaa omatoimisesti tai ohjattuna. Karhunkierroksella pääset nauttimaan vaeltamisesta upeissa maisemissa. Kuusamon luontoon on mahdollista tutustua myös varmajalkaisten islanninhevosten selässä ratsastusvaelluksella esimerkiksi Ku-Ru -tallilla.

Monipuolinen Ruka

Rukan laskettelurinteistä löytyy sopivia rinteitä niin aloittelijoille kuin kokeneemmille harrastajille. Maastohiihdon ystäville Ruka tarjoaa todella kattavan ja hyvin hoidetun latuverkoston. Perinteisten talviurheilulajien lisäksi voit lähteä vaikka moottorikelkkailemaan, huskysafarille tai porotilavierailulle. Rukakylän palvelut ovat kattavat: useita ravintoloita, hotelleja, vaatekauppoja, ruokakauppoja ja paljon muuta. Kesäisin voit nauttia vaikka lenkkeilystä ja maisemista. Muita kesäisiä aktiviteetteja Kuusamossa ovat maastopyöräily, melonta, karhunkatselu, ja mönkijäsafarit.

Linkit

Tämän takia kannattaa viettää talviloma Kuusamon Rukalla!

Tämän takia kannattaa viettää talviloma Kuusamon Rukalla!

26.01.2016

Kuusamossa sijaitseva Rukan laskettelu- ja matkailukeskus on saanut kehuja kansainvälisessä matkailulehdessä: paikkaa ei ole pilattu Joulupukkihössötyksellä! Kuusamossa on monia muitakin etuja ja hyviä puolia verrattuna Lappiin ja toisaalta Keski-Euroopassa sijaitseviin laskettelukeskuksiin.

Kaikkia ulkomaalaisia joulupukkihössötykset eivät yksinkertaisesti kiinnosta.. » Lue lisää

Kuusamossa on talvi: Rukalla talvikauden avajaiset

Kuusamossa on talvi: Rukalla talvikauden avajaiset

04.11.2013

Hiihtohanget kutsuvat jo! Kuusamon Rukalla ensimmäiset rinteet ja hiihtoladut on avattu, sillä tulevana viikonloppuna juhlitaan talvikauden avajaisia.

Vaikka Helsingissä viimeiset lehdet vasta tipahtelevat puista, Lapissa talvi alkaa olla pian täysillä päällä. Myös eteläisemmissä hiihtokeskuksissa talvikautta aloitellaan hyvää vauhtia. Kuusamon.. » Lue lisää

» Kaikki hotellialan uutiset

Suomen hotellit paikkakunnittain

Suurimmat kaupungit:
 
Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Tampere hotellit, Vantaa hotellit, Turku hotellit, Oulu hotellit, Jyväskylä hotellit, Lahti hotellit, Kuopio hotellit, Kouvola hotellit
Etelä-Suomi: Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Vantaa hotellit, Lahti hotellit, Lappeenranta hotellit, Hämeenlinna hotellit, Kotka hotellit, Porvoo hotellit, Hyvinkää hotellit, Hamina hotellit, Maarianhamina hotellit
Länsi-Suomi: Tampere hotellit, Turku hotellit, Jyväskylä hotellit, Pori hotellit, Vaasa hotellit, Seinäjoki hotellit, Salo hotellit, Kokkola hotellit, Rauma hotellit, Ikaalinen hotellit
Itä-Suomi: Kuopio hotellit, Joensuu hotellit, Mikkeli hotellit, Savonlinna hotellit, Varkaus hotellit, Iisalmi hotellit, Imatra hotellit
Oulun lääni: Oulu hotellit, Kuusamo hotellit, Kajaani hotellit, Vuokatti hotellit, Ukkohalla hotellit
Pohjois-Suomi: Rovaniemi hotellit, Kemi/Tornio hotellit, Levi hotellit
Hotelliketjut: Hotellimaailman hotellit, Scandic Hotels -ketjun hotellit, Hotels.com hotellit

 
Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä