Yhteensä: 7 hotellia
 • Hinta |
 • Nimi |
 • Tähtiluokitus
Tähtiluokitus
Päällä
Hotelliketju
Päällä
Best Western
Cumulus
Scandic Hotellit
Sokos Hotellit
Muut
Palvelut
Päällä
Kokoustilat
Kuntosali
Uima-allas
Teemat
Päällä
Kylpylähotelli
Esteettömän kulun palvelut
Päällä
Esteettömät huoneet
Esteetön kylpyhuone
Pääsy suihkuun pyörätuolilla
 • Cumulus City Station Kuopio
  Cumulus City Station Kuopio on keskustahotelli vailla vertaansa. Hotelli sijaitsee lähietäisyydellä kaupungin torista ja kaupoista. Kuopio on vireä kulttuuri- ja urheilukaupunki keskellä kauneinta Järvi-Suomea. Halutessasi..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 72
 • Best Western Hotel Savonia
  Best Western Hotelli Savonia on viihtyisä hotelli kauniissa Puijonlaaksossa, lyhyen matkan päässä Kuopion keskustasta. Hotelli on rakennettu vuonna 1975 ja peruskorjattu vuoden 2006 aikana.
  Booking Hotels.com
  Hinta alk. 83
 • Cumulus City Centre Hotel Atlas Kuopio
  Cumulus City Centre Hotel Atlas sijaitsee Kuopion ydinkeskustassa torin reunalla. Kun astut hotellista ulos, olet keskellä kauppoja ja ravintoloita ja satamaankin on vain muutaman minuutin kävelymatka. Vuonna 1930 rakennettu hotelli avataan..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 86
 • Scandic Kuopio
  Scandic Kuopio tarjoaa vierailleen mahdollisuuden nauttia Kallaveden upeista maisemista suoraan hotellin sisäuima-altaasta. Kolme saunaa ja kuntosali takaavat viihtymisesi. Nauti ravintola Mesimarjan poronpihvistä ja järvinäkymistä..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 89
 • Sokos Hotelli Puijonsarvi
  Sokos Hotelli Puijonsarvi on erinomainen hotelli niin vapaa-ajan matkaajille kuin kokousvieraille. Korkeatasoinen hotelli sijaitsee keskellä kaupunkia, mutta silti vain kävelyetäisyydellä Kallaveren rannasta ja Kuopion satamasta..
  Hinta alk. 99
 • Spa Hotel Rauhalahti kylpylähotelli
  Spa Hotel Rauhalahti on nimensä vertainen, mutta silti vireä hotelli lyhyen ajomatkan päässä Kuopion keskustasta. Hotelli tarjoaa vierailleen niin kylpylän palvelut kuin ainutlaatuiset ulkoilumahdollisuudet. Hotellissa..
  Hinta alk. 99
 • Hotelli Jahtihovi
  Jahtihovi hotelli on tunnelmallinen ja rauhallinen perhehotelli Kuopion sydämessä, lähellä kaupungin tapahtumia ja kauppoja. Tähän vuonna 1988 rakennettuun ja vuonna 2010 peruskorjattuun hotelliin on helppo saapua kaikkialta..
  Hinta alk. 110

Hotellien hinta tai tarjoushinta on viitteellinen. Ajankohta sekä majoituksen pituus vaikuttavat hintaan.

Kuopio hotellit kartalla

Tulopäivä:
Lähtöpäivä:

Hotellilinkit Kuopio

Kuopion Trivago hotellit

Booking, Kuopio

Hotels.com Kuopio

Hotellimaailma - Kuopio

Ebookers, Kuopio

Supersaver, Kuopio

Kuopion hotellit

Cumulus City Station KuopioBest Western Hotel SavoniaCumulus City Centre Hotel Atlas KuopioScandic KuopioSokos Hotelli PuijonsarviSpa Hotel Rauhalahti kylpylähotelliHotelli Jahtihovi

Hotellit kartalla


Kuopion hotellit ja tarjoukset netistä

Kuopion kirkko

Kuopiossa on ollut kansainvälisen tason hotelleja jo 1900-luvun alusta lähtien. Kuopiossa osataan palvella!

Kuopio on Pohjois-Savossa sijaitseva kaupunki, jonka asukasluku on noin satatuhatta. Kaupunki sijaitsee kauniin kallaveden rannalla, ja noin puolet kaupungin pinta-alasta on metsää. Pohjois-Savon maakuntakeskuksena Kuopio on suosittu maakuntamatkailukohde ja Kuopiossa on kymmenkunta hotellia ja majoituspaikkaa. Kuopion hotellit ovat palvelualttiita ja laadukkaita.

Kuopion suosittuja nähtävyyksiä ovat Kuopion museo, tuomiokirkko ja Puijon-torni. Kuopiossa on Suomen isoimpia sisämaasaaristoja ja kunnan alueella on noin 1250 saarta. Luontokohteet ovat suosittuja Kuopiossa vieraileville. Kallavesi risteily on monelle matkailijalle ehdoton kokemus Kuopion vierailun yhteydessä.

Hotelleja moneen makuun

Kuopion hotellit –listalta löytyy niin moderneja kuin perinteisiä hotelleja. Hotelli Jahtihovin on yksi Kuopion tunnetuista perinteisistä hotelleista. Se sijaitsee rauhallisella alueella ja on kohtuuhintainen. Huoneita hotellissa on 47 ja vuodepaikkoja n. 100.

Keskeisellä paikalla sijaitseva Hotel Atlas kuuluu Kuopion tyyliäkäisimpiin hotelleihin. Se perustettiin jo vuonna 1930, ja se on yksi ensimmäisistä kansainvälisen tason hotelleista Suomessa. Kuopin hotellit ovat siis myös historiallisia. Hotel Atlaksen arkkitehtinä toimi suomalainen Eino Pitkänen. Hotellia laajennettiin ja uudistettiin 2012 vuoden keväällä. Hotellissa on 131 huonetta, ja se on suunnattu niin bisnes- kuin vahaajanmatkailijoille.

Monet Kuopion hotellit kuuluvat hotelliketjuihin. Kuopiossa on esimerkiksi suomalaiseen tunnettuun Cumulus-ketjuun kuuluvat hotelli Cumulus Kuopio, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Hotellin kaikki huoneet uudistettiin vuonna 2012. Myös maailman suurimmalla hotelli perheellä Best Westernillä on oma hotellinsa Kuopiossa keskellä Järvi-suomea. Hotelli Savonia sijaitsee rauhallisella paikalla muutaman kilometrin päästä Kuopion keskustasta. Hotellissa on 61 huonetta ja 144 vieraspaikkaa.

Scandic Kuopio hotellista avautuu kaunis näkymä Kallavedelle ja hotelli sijaitsee, monen edellä mainitun hotellin tavoin, kätevästi keskustassa. Hotellin ravintolasta on panoraama näköala järvelle. Viihtyisä Sokos Hotel Puijonsarvi sijaitsee taas noin 12 minuutin kävelymatkan päästä Kuopion rautatieasemalta.

Varaaminen on helppoa

Kuopion hotellit voi varata nykyään kätevästi netistä tai soittamalla hotellin palvelunumeroon. Netistä varatessa on helppo vertailla hotellien hintoja ja näin ollen sähköisesti on kätevämpi löytää se edullisin vaihtoehto. Joskus hotelleilla voi olla kampanjatarjouksia, ja vaikka hotelli voisi yleensä olla Kuopion kallein hotelli, voi tarjous tehdä siitä edullisemman, ja hinta-laatutasoltaan näin parhaan vaihtoehdon.

Kuopiossa on siis monta eri hotellia mistä valita. Monet Kuopion hotellit sijaitsevat ydinkeskustassa, mutta myös niille jotka haluavat yöpyä rauhallisemmalla paikalla Kuopiossa, löytyy sopiva hotelli.

Kaikki Kuopion hotellit tarjoavat ravintolapalveluita. Monesti yöpyessä tietyssä hotellissa, voi saada alennusta sen ravintolapalveluista. Näistä asioista kannattaa ottaa selvää hotelliin saapuessa.

Savolainen kulttuuri kiehtoo

Kuopion kaupungilla on jo pitkä historia, ja seudulla oli asutusta jo 8000 vuotta ennen ajanlaskumme alkua. Kuopion kaupunki alkoi syntyä 1550-luvulla, kun seudulle rakennettiin kirkko ja kirkonpitäjä. Kuopion kaupunkihanke kehitettiin noin sata vuotta myöhemmin, silloisen kenraalikuvernööri Pietari Brahen johdosta. Koska kaupungilla on jo melko pitkä historia etenkin Suomen mittakaavassa, on Kuopio mainio kohde myös historian ystäville. Kuopion vanhin hotelli on jo edellä mainittu Hotelli Atlas. Kuopion hotellit auttavat mielellään vierailijoita Kuopioon tutustumisessa, ja kaupungin museossa voi ihastella kauniin Itä-Suomen menneisyyttä.

Myös savolainen ruokakulttuuri on kiehtova kokemus. Kuopion kalakukko on monelle tuttu ruoka myös muualla Suomessa. Kuopion torilta voi ostaa perinteiset kalakukot ja lihapiirakat, ja kuunnella iki-ihanaa savon muretta.

Kuopiossa riittää siis nähtävää ja tekemistä. Kuopion hotellit ovat erihintaisia, mutta niistä kaikki ovat melko edullisia. Hintahaarukka liikkuu noin 70 eurosta aina vähän päälle 100 euroon asti.

Kuopion hotellit lyhyesti

• Kuopiossa on ollut kansainvälisen tason hotelleja jo 1900-luvun alkupuolelta asti

• Kuopion kuuluisin hotelli on historiallinen ja perinteikäs Hotelli Atlas

• Kuopion hotellit ovat melko edullisia, ja niiden hintahaarukka on noin 70 eurosta reiluun 100 euroon

• Kuopion hotelleja voi varata netistä eri hotellipalveluista kuten booking.com -sivulta

Savon sydän Kuopio on rakentunut Kallaveden rannalle. Kuopiossa pääset hetkessä lähelle luontoa, kävelyretket Puijon tornin metsissä tai sisävesilaivamatka Saaristokaupunkiin osoittavat miten lähellä luonto Kuopiota todella on. Turistikaupunkina Kuopio on helppo kohde, sieltä löytyy tekemistä jokaiselle ikäryhmälle ja eri mielenkiinnon kohteista kiinnostuneille. Talvella Kuopiossa järjestetään mäkihyppykilpailuita sekä pelataan jääkiekkoa, kesästä voi nauttia Väinölänniemen rannalla, golf kentillä tai istuskella Kuopion torilla ja katsella ihmisten menoa syöden lihapiirakkaa tai kalakukkoa.

Kuva: Kolumbus.fi

Linkit


Suomen hotellit paikkakunnittain

Suurimmat kaupungit:
 
Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Tampere hotellit, Vantaa hotellit, Turku hotellit, Oulu hotellit, Jyväskylä hotellit, Lahti hotellit, Kuopio hotellit, Kouvola hotellit
Etelä-Suomi: Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Vantaa hotellit, Lahti hotellit, Lappeenranta hotellit, Hämeenlinna hotellit, Kotka hotellit, Porvoo hotellit, Hyvinkää hotellit, Hamina hotellit, Maarianhamina hotellit
Länsi-Suomi: Tampere hotellit, Turku hotellit, Jyväskylä hotellit, Pori hotellit, Vaasa hotellit, Seinäjoki hotellit, Salo hotellit, Kokkola hotellit, Rauma hotellit, Ikaalinen hotellit
Itä-Suomi: Kuopio hotellit, Joensuu hotellit, Mikkeli hotellit, Savonlinna hotellit, Varkaus hotellit, Iisalmi hotellit, Imatra hotellit
Oulun lääni: Oulu hotellit, Kuusamo hotellit, Kajaani hotellit, Vuokatti hotellit, Ukkohalla hotellit
Pohjois-Suomi: Rovaniemi hotellit, Kemi/Tornio hotellit, Levi hotellit
Hotelliketjut: Hotellimaailman hotellit, Scandic Hotels -ketjun hotellit, Hotels.com hotellit

 
Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä