Yhteensä: 2 hotellia
 • Hinta |
 • Nimi |
 • Tähtiluokitus
Tähtiluokitus
Päällä
Hotelliketju
Päällä
Cumulus
Sokos Hotellit
 • Cumulus City Kouvola
  Cumulus City Kouvola palvelee niin kesä- kuin talvimatkailijoitakin. Keskellä kaupunkia olevasta hotellista tavoitat helposti niin Tykkimäen huvipuiston kuin talviurheilumahdollisuudet tai vaikka teatterin. Hotellissa pääset..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 89
 • Sokos Hotel Vaakuna Kouvola
  Sokos Hotel Vaakuna on ensiluokkainen hotelli Kouvolan keskustassa. Vaaleanpunainen hotelli on ainutlaatuinen näky Suomen katukuvassa. Hotellissa voit valita vietätkö aikaasi mukavassa huoneessa tai vaikkapa saunaosastolla. Ruokaa ja juomaa..
  Hinta alk. 121

Hotellien hinta tai tarjoushinta on viitteellinen. Ajankohta sekä majoituksen pituus vaikuttavat hintaan.

Kouvola hotellit kartalla

Tulopäivä:
Lähtöpäivä:

Hotellilinkit Kouvola

Kouvola Trivago hotellit

Booking, Kouvola

Hotels.com Kouvola

Hotellimaailma - Kouvola

Ebookers, Kouvola

Supersaver, Kouvola

Kouvola hotellit

Cumulus City KouvolaSokos Hotel Vaakuna Kouvola

Hotellit kartalla


Kouvolasta löytyvät perushotellit

Kouvola, tuo viljavien peltojen keskellä oleva monelle mitäänsanomaton paperikaupunki, on aktiivinen pikkukaupunki Saimaan kupeessa, lähellä Venäjän rajaa. Venäläiset tekevätkin Kouvolasta aktiivisemman kuin se oman maan turisteilla olisi mahdollista. Kauppakeskuksissa ja kirpputoreilla käy kuhina, aiemmin kävi myös luksuskaupoissa, jotka tosin Venäjän talouden taantuma on hiljentänyt.

Kouvolassa hotelleja ei ole montaa, mutta ihan laadukkaita unia saa Kouvolassakin vieraileva uinua! Kouvolan Sokos Hotel Vaakuna on hotelli, jonne kehtaa tuoda vaatimavammankin vieraan iahn ulkomailta saakka, sillä se on tasokas hyvä, perusvarma hotelli. Hotelli sijaitsee ihan Kouvolan keskustassa, josta se palvelee niin liikematkailijoita kuin huvimatkailijoitakin. Kouvolassa kun on hyvät liikunta- ja urheilumahdollisuudet sekä kesäisin lapsille tekemistä ainakin Tykkimäen huvipuistossa.

Vaakuna on kaunis, vaaleanpunainen rakennus ja piristää kivasti Kouvolan muuten aika ankeaa katukuvaa. Hotelli Vaakunassa on laadukas saunaosasto, jossa voi hyvin viettää vaikka koko illan, miksei järjestää vaikka palaverin siellä!

Edullisempi mutta ihan hyvä hotelli on Cumulus Kouvola keskustassa, jonne myös voivat majoittua niin huviretkellä kuin työmatkallin olevat. Kouvolan hotellien hintataso on samaa luokkaa kuin muissakin Suomen kaupungeissa, eli noin 70-110 euron luokkaa.

Kouvolan hotelli helpoin varata netistä

Kouvolan hotellitkin on toki helpoin varata nykyään netistä, sillä varaus käy muutamalla klikkauksella. Varausta ei välttämättä tarvitse maksaa heti, vaan se tehdään luottokortilla ja maksetaan majoittuessa. Nettivaraamisessa on se hyvä puoli, että hintavertailua on helppo tehdä. Hintavertailua kannattaa tehdä myös eri varaussivustoilla. Hyvät tarjoukset sen sijaan kannattaa käyttää heti, sillä niitä on todella vaihtelevasti.

Kouvola - Tapahtumien keskus

Laajan alueen käsittävä Kouvola on monenlaisten tapahtumien keskus, jossa riittää nähtävää kaikenikäisille. Tapahtumien lisäksi monia viehättää Kouvolassa Unescon maailmanperintöluetteloonkin kuuluva Verlan pahvitehdasmiljöö, Suomen vanhin ja suurin puulajipuisto Arboretum Mustila, Repoveden kansallispuiston salot ja Tykkimäen huvipuiston rento meininki. Vierailijoita keräävät myös Kaunisnurmen museo- ja käsityöläiskortteli, monenlaiset museot ja teatterit, kirkot ja viinitilat. Kouvolassa voit kokeilla kuumailmapalloa, värikuulasotaa, kanoottireissua tai monenlaista muuta seikkailuluontoista toimintaa. Lapsille viihdykettä löytyy suosikin Tykkimäen huvipuiston lisäksi liikennepuistosta, pieneläinpuisto Agronavillasta, seikkailu- ja minigolfradalta Jaalasta ja mikä ettei Laurilan strutsitilalta.

Kouvolan hotellit lyhyesti

 • Laadukkaita hotelleja Cumulus ja Sokos Hotel Vaakuna
 • Lapsille tekemistä riittää Tykkimäen huvipuistossa
 • Aikuisille hyvät harrastus ja shoppailumahdollisuudet


Suomen hotellit paikkakunnittain

Suurimmat kaupungit:
 
Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Tampere hotellit, Vantaa hotellit, Turku hotellit, Oulu hotellit, Jyväskylä hotellit, Lahti hotellit, Kuopio hotellit, Kouvola hotellit
Etelä-Suomi: Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Vantaa hotellit, Lahti hotellit, Lappeenranta hotellit, Hämeenlinna hotellit, Kotka hotellit, Porvoo hotellit, Hyvinkää hotellit, Hamina hotellit, Maarianhamina hotellit
Länsi-Suomi: Tampere hotellit, Turku hotellit, Jyväskylä hotellit, Pori hotellit, Vaasa hotellit, Seinäjoki hotellit, Salo hotellit, Kokkola hotellit, Rauma hotellit, Ikaalinen hotellit
Itä-Suomi: Kuopio hotellit, Joensuu hotellit, Mikkeli hotellit, Savonlinna hotellit, Varkaus hotellit, Iisalmi hotellit, Imatra hotellit
Oulun lääni: Oulu hotellit, Kuusamo hotellit, Kajaani hotellit, Vuokatti hotellit, Ukkohalla hotellit
Pohjois-Suomi: Rovaniemi hotellit, Kemi/Tornio hotellit, Levi hotellit
Hotelliketjut: Hotellimaailman hotellit, Scandic Hotels -ketjun hotellit, Hotels.com hotellit

 
Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä