Yhteensä: 3 hotellia
 • Hinta |
 • Nimi |
 • Tähtiluokitus
Tähtiluokitus
Päällä
Ei luokiteltu
Hotelliketju
Päällä
Cumulus
Sokos Hotellit
Muut
Esteettömän kulun palvelut
Päällä
Esteettömät huoneet
Esteetön kylpyhuone
Pääsy suihkuun pyörätuolilla
 • Motel Road 66
  Motel Road 66 sijaitsee kaupungissa Kotka, lähellä kohteita Pyhän Nikolaoksen kirkko ja Maretarium. Muihin alueen kiinnostaviin kohteisiin kuuluu Langinkosken keisarillinen kalastusmaja. Hotellin palvelut. Hotellissa Motel Road 66 on tarjolla ravintola..
  Hinta alk. 50
 • Cumulus City Kotka
  Cumulus City Kotka on rauhallinen ja kodikas hotelli Karhulassa, vain 7 kilometrin päässä merikaupunki Kotkan keskustasta. Kotkassa voit nauttia meren lisäksi myös ainutlaatuisista kalastusmahdollisuuksista. Hotellista lentokentälle..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 78
 • Sokos Hotel Seurahuone
  Sokos Hotel Seurahuoneessa voit nauttia esimerkiksi asiakassaunan pehmeistä löylyistä, puhumattakaan erilaisista illallisvaihtoehdoista tai yöelämän huvituksista. Hotelli sijaitsee Kotkan keskustassa, vain 1 kilometrin..
  Hinta alk. 131

Hotellien hinta tai tarjoushinta on viitteellinen. Ajankohta sekä majoituksen pituus vaikuttavat hintaan.

Kotka hotellit kartalla

Tulopäivä:
Lähtöpäivä:

Hotellilinkit Kotka

Kotka Trivago hotellit

Booking, Kotka

Hotels.com Kotka hotellit

Hotellimaailma - Kotka

Ebookers, Kotka

Supersaver, Kotka

Kotka hotellit

Motel Road 66Cumulus City KotkaSokos Hotel Seurahuone

Hotellit kartalla

Kotka hotellit

Majoitu Kotkan hotelleissa

Merellisessä Kotkassa riittää tekemistä, katseltavaa ja koettavaa. Kotkasta löytyy myös ihan laadukkaat hotellit, jotka tarjoavat yöpaikan niin työmatkalaiselle kuin lomamatkalla olevalle yksinäiselle tai perheelliselle.

Kotkan hotellit ovat varsin perussiistejä hotelleja, joissa harvoin on väkeä ruuhkaksi asti. Ne ovat hiljaisia, siistejä ja puhtaita hotelleja, joissa saa ensiluokkaista ja ystävällistä itäsuomalaista palvelua. Cumulus Kotka sijaitsee 7 kilometrin päässä Kotkan keskustasta, Karhulassa, joka on idyllinen ja kaunis paikka esimerkiksi suuremmille kokouksille ja tapaamisille. Lähellä sijaitsee kuuluisa Langinkosken keisarillinen kalastusmaja sekä muutenkin hyvät kalastusmahdollisuudet.

Neljän tähtiä ansainnut Sokos Hotel Seurahuone sijaitsee Kotkan keskustassa ja vastaa sekä palvelultaan että kaikelta muultakin tasoltaan mitä tahansa muita laadukkaita neljän tähden hotelleja. Seurahuoneella on todella hieno, viihtyisä asiakassauna sekä paljon muita illanviettomahdollisuuksia.

Molemmat hotellit sopivat paitsi liikematkustajille myös perheille lomanviettoon. Kannattaa vertailla hotellien hintoja etukäteen ja varata huone netissä. Huoneen voi joko ainoastaan varata tai maksaa kokonaan etukäteen.

Yksi edullinen hotellivaihtoehto on Motelli Road 66, joka sijaitsee lähellä Kotkan keskustaa. Motelli on kodikas ja sen taso on ihan hyvä ja laadukas. Yleensä motellista saa huoneen varattua vaikka samana päivänä.

Kotka on Suomen merikaupunki

Kotkaa merellisempää kaupunkia ei taida Suomenmaasta löytyä. Kaupunki onkin kuulu sen jokavuotisista meripäivistään ja vilkkaasta satamastaan. Kotkan Maretaumissa suomalaista vesiluontoa ja Merikeskus Vellamon museoiden tarjontaa jaksavat ihmetellä perheen pienimmätkin. Suosittuja nähtävyyksiä ovat Langinkosken keisarillinen kalastusmaja, Museojäänmurtaja Tarmo ja jugend-tyylinen vesitorni. Kotka tarjoaa monipuolisia harrastusmahdollisuuksia saaristomatkailusta, veneilystä, golfista, ratsastuksesta ja varsinkin kalastuksesta kiinnostuneelle. Kaupungin kiehtovasta historiasta ovat jääneet jälkipolville kertomaan Kymin linna ja monet linnoituksien rauniot saaristossa. Mielenkiintoisia myymälöitä löytyy runsaasti kauppakeskus Pasaatista, Jumalniemen kauppakeskuksesta, Karhulan keskustasta ja Prisman ostoskeskuksesta.

Linkit


Suomen hotellit paikkakunnittain

Suurimmat kaupungit:
 
Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Tampere hotellit, Vantaa hotellit, Turku hotellit, Oulu hotellit, Jyväskylä hotellit, Lahti hotellit, Kuopio hotellit, Kouvola hotellit
Etelä-Suomi: Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Vantaa hotellit, Lahti hotellit, Lappeenranta hotellit, Hämeenlinna hotellit, Kotka hotellit, Porvoo hotellit, Hyvinkää hotellit, Hamina hotellit, Maarianhamina hotellit
Länsi-Suomi: Tampere hotellit, Turku hotellit, Jyväskylä hotellit, Pori hotellit, Vaasa hotellit, Seinäjoki hotellit, Salo hotellit, Kokkola hotellit, Rauma hotellit, Ikaalinen hotellit
Itä-Suomi: Kuopio hotellit, Joensuu hotellit, Mikkeli hotellit, Savonlinna hotellit, Varkaus hotellit, Iisalmi hotellit, Imatra hotellit
Oulun lääni: Oulu hotellit, Kuusamo hotellit, Kajaani hotellit, Vuokatti hotellit, Ukkohalla hotellit
Pohjois-Suomi: Rovaniemi hotellit, Kemi/Tornio hotellit, Levi hotellit
Hotelliketjut: Hotellimaailman hotellit, Scandic Hotels -ketjun hotellit, Hotels.com hotellit

 
Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä