Yhteensä: 4 hotellia
 • Hinta |
 • Nimi |
 • Tähtiluokitus
Tähtiluokitus
Päällä
Ei luokiteltu
Hotelliketju
Päällä
Best Western
Sokos Hotellit
Muut
 • Hotelli Nukkumatti
  Hotelli Nukkumatti sijaitsee kaupungissa Kokkola, lähellä kohteita Luonnontieteellinen museo Kieppi, Kaarlelan kirkko ja Halkokarin ranta. Yksi lähistöllä oleva kiinnostava kohde on Kokkolan Golf. Hotellin palvelut. Hotellissa Hotelli Nukkumatti on tarjolla..
  Hinta alk. 59
 • Best Western Hotel Kokkola
  Best Western Hotel Kokkola vuonna 2003 uudistetussa ilmeessään on viihtyisä sekä bisnes- että lomamatkailijan hotelli. Ydinkeskustassa sijaitsevasta hotellista pääset nopeasti sekä rautatie- että linja-autoasemalle.
  Booking Hotels.com
  Hinta alk. 77
 • Hotelli Seurahuone Kokkola
  Hotelli Seurahuone Kokkola upeine näköaloineen sekä kauppatorille että Suntille on yksi Suomen vanhimmista edelleen toiminnassa olevista hotelleista. Vuonna 1894 rakennetussa hotellissa on viisi kerrosta, joissa on yhteensä..
  Hinta alk. 120
 • Sokos Hotel Kaarle
  Sokos Hotel Kaarle on miellyttävä kohtaamispaikka Kokkolan keskustassa. Hotelli tarjoaa vierailleen monta eri tapaa viihtyä esimerkiksi ravintolassa, yökerhossa tai vaikka saunassa ja sisäuima-altaan äärellä..
  Hinta alk. 144

Hotellien hinta tai tarjoushinta on viitteellinen. Ajankohta sekä majoituksen pituus vaikuttavat hintaan.

Kokkola hotellit kartalla

Tulopäivä:
Lähtöpäivä:

Hotellilinkit Kokkola

Kokkola Trivago hotellit

Booking, Kokkola

Hotels.com Kokkola

Ebookers, Kokkola

Supersaver, Kokkola

Kokkola hotellit

Hotelli NukkumattiBest Western Hotel KokkolaHotelli Seurahuone KokkolaSokos Hotel Kaarle

Hotellit kartalla

Kokkola hotellit

Hotellit ja muu majoitus Kokkolassa

Kokkola on idyllinen merenrantakaupunki Pohjanmaalla, joka on varsinkin kesällä vierailemisen arvoinen paikka! Kokkolasta löytyy yksi Suomen vanhimmista yhä toiminnassa olevista hotelleista, sekä monta muuta kodikasta ja tasokasta hotellia. Lisäksi Kokkolassa voi majoittua johonkin lukuisista majataloista, kesähotelleista, hostelleista sekä vaikka Tankarin majakkasaaren luotsitupaan!

Kokkolassa on useita majoitusvaihtoehtoja, samoin kuin tekemistä riittää kaupungissa ja kaupungin ulkopuolella vaikka kuinka paljon. Siksi Kokkolaan vapaa-ajan matkalle menevän kannattaa varata kunnolla aikaa lomailla Kokkolassa.

Kokkolan keskustan hotellit

Kokkolassa on yksi Suomen vanhimmista yhä toiminnassa olevista hotelleista, Finlandia Hotel Seurahuone, joka on palvellut asiakkaita vuodesta 1894. Vasta yltäpäältä saneerattu viisikerroksinen hotelli on hyvä paikka yöpyä niin vapaa-ajalla matkustavalle kuin työmatkalaiselle. Hotellissa on hyvät kokoustilat. Se sijaitsee hyvällä paikalla vanhan kaupungin kupeessa.

Original Sokos Hotel Kaarle on laadukas hyvä perushotelli ihan Kokkolan keskustassa. Siellä on hyvät kokoustilat ja laadukkaat huoneet. Hotellista löytyvät ravintolat ja yökerhot omasta takaa.

Hinta-laatusuhteeltaan todella edullisia unia voi saada Hotelli Nukkumatissa Kokkolan keskustassa, josta voi saada hotelliyön jopa alle 60 eurolla. Kolmen tähden Hotel Kokkola taas on kiva, viihtyisä ja kodikas hotelli keskellä Kokkolaa, hyvillä ja ilmaisilla parkkipaikoilla ja hyvillä palveluilla.

Kokkola – Tapahtumarikas puutalomiljöö meren rannalla

Kokkola on kaksikielinen merenrantakaupunki Pohjanlahden rannikolla Oulun ja Vaasan välimaastossa. Merellisestä ilmapiiristä pääsee nauttimaan esimerkiksi Ohtakarin saaressa ja kalastajakylässä Lohtajalla tai Tankarin majakkasaarella Kokkolan edustalla. Keskeisen sijaintinsa vuoksi Kokkola on perinteinen kauppapaikka ja nykyisinkin ostosmahdollisuudet Kokkolassa ovat hyvät. Kokkolasta löydät ostoskeskuksia, tehtaanmyymälöitä ja antiikkikauppoja. Tinkimistä kannattaa kokeilla, voit tehdä mahtavia löytöjä!

Tapahtumat

Kokkolassa järjestetään ympäri vuoden monia tapahtumia kuten KokkolaRock, Kokkolan Ooppera, Kokkolan talviharmonikka ja Teatterifestivaalit. Kesän lopussa vietetään suosittua Venetsialais-festivaalia, jossa voit nähdä tulta, kokkoja ja ilotulituksia.

Idyllinen Neristan

Kokkolan vanha kaupunki, Neristan, on yksi Suomen laajimmista puutalokaupungeista. Neristanin asemakaava on 1660-luvulta ja suurin osa rakennuksista 1800-luvulta. Neristanin talot ovat hyvin säilyneitä ja siellä voit nähdä upeita historiallisia yksityiskohtia, kuten “juorupeilejä” talojen ikkunanpielissä.

Linkit


Suomen hotellit paikkakunnittain

Suurimmat kaupungit:
 
Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Tampere hotellit, Vantaa hotellit, Turku hotellit, Oulu hotellit, Jyväskylä hotellit, Lahti hotellit, Kuopio hotellit, Kouvola hotellit
Etelä-Suomi: Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Vantaa hotellit, Lahti hotellit, Lappeenranta hotellit, Hämeenlinna hotellit, Kotka hotellit, Porvoo hotellit, Hyvinkää hotellit, Hamina hotellit, Maarianhamina hotellit
Länsi-Suomi: Tampere hotellit, Turku hotellit, Jyväskylä hotellit, Pori hotellit, Vaasa hotellit, Seinäjoki hotellit, Salo hotellit, Kokkola hotellit, Rauma hotellit, Ikaalinen hotellit
Itä-Suomi: Kuopio hotellit, Joensuu hotellit, Mikkeli hotellit, Savonlinna hotellit, Varkaus hotellit, Iisalmi hotellit, Imatra hotellit
Oulun lääni: Oulu hotellit, Kuusamo hotellit, Kajaani hotellit, Vuokatti hotellit, Ukkohalla hotellit
Pohjois-Suomi: Rovaniemi hotellit, Kemi/Tornio hotellit, Levi hotellit
Hotelliketjut: Hotellimaailman hotellit, Scandic Hotels -ketjun hotellit, Hotels.com hotellit

 
Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä