Yhteensä: 2 hotellia
 • Hinta |
 • Nimi |
 • Tähtiluokitus
Hotelliketju
Päällä
Cumulus
Muut
Esteettömän kulun palvelut
Päällä
Esteettömät huoneet
Esteettömät kulkureitit
Esteetön kylpyhuone
Pääsy suihkuun pyörätuolilla
 • Hotel Merihovi
  Hotel Merihovi sijaitsee keskeisellä paikalla Kemin keskustassa. Merihovissa olet muutaman askeleen päässä keskuspuistosta ja kävelykadusta. Hotellin kaikki huoneet ovat savuttomia.  
  Hinta alk. 87
 • Cumulus City Kemi
  Cumulus Kemi tarjoaa kävijoille mahdollisuuden kokea elämyksiä ja Pohjolan eksotiikkaa Perämeren pohjukassa. Saman katon alta löytyvät myös kaupungin parhaat huvittelupaikat. Lentokentälle Cumulus Kemistä..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 107

Hotellien hinta tai tarjoushinta on viitteellinen. Ajankohta sekä majoituksen pituus vaikuttavat hintaan.

Kemi hotellit kartalla

Tulopäivä:
Lähtöpäivä:

Hotellilinkit Kemi

Kemi Trivago hotellit

Booking, Kemi

Hotels.com Kemi

Hotellimaailma - Kemi

Ebookers, Kemi

Supersaver, Kemi

Kemi hotellit

Hotel MerihoviCumulus City Kemi

Hotellit kartalla

Kemi hotellit

Kemin hotellit ja Tornion hotellit

Kemi sijaitsee eteläisessä Lapissa, Kemijoen suistossa Perämeren rannalla. Kemissä järjestetään monenlaisia tapahtumia, kuten Kemin sisäsatamassa järjestettävä Satama Open Air musiikkifestivaali. Kemin sarjakuvakeskus järjestää vuosittain Kemin sarjakuvapäivät. Parikymmentä kilometriä pohjoiseen taas löytyy Tornio, tuo kiintoisa kahden valtakunnan rajalla sijaitseva historiallinen kaupunki. Molemmissa kaupungeissa riittää nähtävää ja koettavaa niin kesällä kuin talvellakin.

Sekä Kemi että Tornio ovat sijainneet samoilla paikoilla satoja vuosia, asukkaat ovat enimmäkseen kalastelleet Perämeressä ja Torniojoessa ja yrittäneet selvitä hyttysistä kesäaikaan. Nykypäivänä kalastuselinkeino on hyvin vähäinen, mutta viitteitä siitä näkyy joka paikassa.

Turistille Kemissä ja Torniossa molemmissa riittää nähtävää ja koettavaa, ei vähiten Kemin Lumilinnassa, jossa voi yöpyäkin talvella, LumiHotellissa, ihanien porontaljojen päällä. Kemin LumiLinnasta löytyy myös muutama upea sviitti, joissa voi vaikka hääpari yöpyä.

Kemin hotellit

Kemistä löytyy hyviä ja tasokkaita hotelleja, joihin voi majoittua ympäri vuoden. Kemin keskustassa sijaitseva Kemin Hotelli Cumulus on hyvä perushotelli, joka palvelee hyvin niin liike- kuin vapaa-ajan matkustajiakin. Keskustasta löytyy myös Hotelli Palomestari ja Hotelli Merihovi, joka on laadukas upea pieni ravintola keskellä kaupunkia. Merihovissa on hyvät kokoustilat sekä saunatilat asiakkaiden käytössä. Hotelli Yöpuu on edullinen gastahaus tyyppinen majatalo rauhallisella paikalla valtatien varrella. Yöpuusta löytyy myös ravintola.

Tornion hotellit

Tornion kauniista vanhasta keskustasta löytyy nätti pieni ja persoonallinen Hotelli Olof, jossa on 16 persoonallisesti sisustettua hotellihuonetta, 15 sviittiä sekä pienet kabinetti- ja kokoustilat. Park Hotel Tornio taas sijaitsee kauniilla paikalla laajan Torniojoen rannalla. Hotelli on juuri saneerattu kokonaan.

Tornion keskustaan on rakenteilla persoonallinen hieno Hotelli Mustaparta, jonne tulee 50 vuodepaikkaa, ravintola sekä laadukkaat saunatilat. Lisää hotelleja löytyy myös Ruotsin puolelta Haaparannasta.

Kemissä tapahtuu ympäri vuoden

Talvisin Kemiin rakennetaan jäästä ja lumesta näyttävä Lumilinna, joka on todellinen talvimatkailun vetonaula ravintoloineen ja hotelleineen. Lumilinnan lisäksi uniikki matkakohde talvella on myös Sampo-jäänmurtaja, jonka kyydissä voit kokea ainutlaatuisia elämyksiä. Jäänmurtajalta voit pulahtaa hyiseen Perämereen turvallisessa lämpöpuvussa tai vaan nauttia merellisestä tunnelmasta laivan sisällä kauniita sisustusyksityiskohtia ja merta ihaillen.

Jalokiviä ja shoppailua

Kemissä sijaitsee myös Kemin jalokivigalleria, jossa voit nähdä upeita jalokiviä, timantteja ja muita kauniita koruja ja esineitä. Shoppailusta kiinnostuneelle Kemin keskustasta löytyy hyvät ostosmahdollisuudet. Myös Ikea ja muut Haaparannan ja Tornion kaupat ovat lyhyen ajomatkan päässä.

Linkit

Kemin Lumilinnasta ja hotellista tulee ympärivuotinen

Kemin Lumilinnasta ja hotellista tulee ympärivuotinen

08.09.2016

Kemin Lumilinnassa kuhisee väkeä ja touhua kesälläkin: merenrantaan Kemin Mansikkanokalle rakennetaan paraikaa parikymmentä hirrestä ja lasista valmistettua huoneistoa, joista voi ihailla talvisin revontulia ja kesäisin yötöntä yötä.

Kemin Lumilinnaan odotetaan taas ensi talvena enemmän väkeä kuin koskaan aikaisemmin. Eikä yksin siksi.. » Lue lisää

» Kaikki hotellialan uutiset

Suomen hotellit paikkakunnittain

Suurimmat kaupungit:
 
Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Tampere hotellit, Vantaa hotellit, Turku hotellit, Oulu hotellit, Jyväskylä hotellit, Lahti hotellit, Kuopio hotellit, Kouvola hotellit
Etelä-Suomi: Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Vantaa hotellit, Lahti hotellit, Lappeenranta hotellit, Hämeenlinna hotellit, Kotka hotellit, Porvoo hotellit, Hyvinkää hotellit, Hamina hotellit, Maarianhamina hotellit
Länsi-Suomi: Tampere hotellit, Turku hotellit, Jyväskylä hotellit, Pori hotellit, Vaasa hotellit, Seinäjoki hotellit, Salo hotellit, Kokkola hotellit, Rauma hotellit, Ikaalinen hotellit
Itä-Suomi: Kuopio hotellit, Joensuu hotellit, Mikkeli hotellit, Savonlinna hotellit, Varkaus hotellit, Iisalmi hotellit, Imatra hotellit
Oulun lääni: Oulu hotellit, Kuusamo hotellit, Kajaani hotellit, Vuokatti hotellit, Ukkohalla hotellit
Pohjois-Suomi: Rovaniemi hotellit, Kemi/Tornio hotellit, Levi hotellit
Hotelliketjut: Hotellimaailman hotellit, Scandic Hotels -ketjun hotellit, Hotels.com hotellit

 
Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä