Yhteensä: 3 hotellia
 • Hinta |
 • Nimi |
 • Tähtiluokitus
Hotelliketju
Päällä
Scandic Hotellit
Sokos Hotellit
 • Scandic Kajanus
  Scandic Kajanus sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Kajaanin keskustan kaupoista ja nähtävyyksistä. Tämä moderni hotelli sijaitsee Kaukametsän kokouskeskuksen lähietäisyydellä, kauniin..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 90
 • Sokos Hotel Valjus
  Sokos Hotel Valjus tarjoaa majoittumista keskellä kaupunkia. Rautatie- ja linja-autoasema ovat molemmat helposti tavoitettavissa hotellista käsin. Lentokentälle on matkaa vain 9 km. Hotelli tarjoaa loistavat puitteet muun muassa bisnessmatkailuun..
  Hinta alk. 119
 • Sokos Hotel Seurahuone
  Sokos Hotel Seurahuone sijaitsee mukavalla paikalla Kajaanin keskustan lähituntumassa. Rautatieasemalle kävelet hotellista noin viidessä minuutissa. Hotellin jokaisessa huoneessa ilmainen internetyhteys ja LCD-TV.
  Hinta alk. 130

Hotellien hinta tai tarjoushinta on viitteellinen. Ajankohta sekä majoituksen pituus vaikuttavat hintaan.

Kajaani hotellit kartalla

Tulopäivä:
Lähtöpäivä:

Hotellilinkit Kajaani

Kajaani Trivago hotellit

Booking, Kajaani

Hotels.com Kajaani

Ebookers, Kajaani

Supersaver, Kajaani

Kajaani hotellit

Scandic KajanusSokos Hotel ValjusSokos Hotel Seurahuone

Hotellit kartalla

Kajaani hotellit

Kajaanin hotellit luottavat Kainuun vetovoimaan

Kajaani on historiallisesti ollut aina kuin portti ennen Lapin erämaata. Kovin suuri kaupunki se ei ole ollut mutta sitäkin merkittävämpi, esimerkiksi liikenteen solmukohtana. Kauniin ja laajan Oulujärven rannalla sijaitseva Kajaani tarjoaa tänäkin päivänä paitsi hyvät majoitusmahdollisuudet hotelleissa ja mökeissä, myös monenlaista aktiviteettia.

Kajaanissa on useita hotelleja, joista suuri osa sijoittuu aivan kaupungin keskustaan, kävelymatkan päähän rautatie- ja bussiasemasta. Lentokentältäkään ei ole matkaa kuin alle 10 kilometriä, joten lentomatkailijalle sopiva hotelli on myös joku keskustan hotelleista.

Keskustassa hyvä hotelli on Scandic Kajanus, joka on hyvä bisnesmatkailijalle sekä toki myös vapaa-ajan matkailijalle. Kajanus on moderni hotelli hyvillä palveluilla, ihan Kajaanin konferenssikeskus Kaukametsän vieressä. Hotellissa on oma ravintola ja baari.

Keskustassa on myös kaksi muuta hyvää kaupunkihotellia: yksityinen Hotelli Kajaani sekä Original Sokos Hotel Valjus. Molemmat palvelevat asiakkaita todella monipuolisesti ja laadukkaasti, molemmista saa ravintolasta ruokaa ja baarista illalla suun kostuketta ja kenties seuraakin. Kajaani on vilkas ainoastaan tapahtumien aikaan, joten kun kaupungissa tapahtuu kannattaa hotellihuone varata netistä hyvissä ajoin.

Kartanohotelli kaupungin ulkopuolella

Mikäli haluaa majoittua vähän rauhallisemmassa ympäristössä, oikea valinta on ihana Kartanohotelli Karolineburg muutaman kilometrin päässä keskustasta. Karolineburgin historia ulottuu jopa 1830-luvun puoliväliin saakka, jolloin Kajaanin tuomiokunnan tuomarina toiminut Fredrik Calamnius rakennutti suuren rakennuksen vaimolleen ja itselleen. Päärakennus sai nimensä Karoliina-vaimolta, jonka kanssa Fredrik ehti kuitenkin asua kartanossa vain alle kymmenen vuotta ennen kuin jäi leskeksi.

Kartanohotelli Karolineburgissa on 20 hotellihuonetta sekä ravintola, ja kartanohotelli palvelee ympäri vuoden kauniissa luonnonmiljöössä.

Kajaani on Kainuun keskus

Kajaani on Kainuun suurin kaupunki ja maakuntakeskus. Kajaani on historiallinen kaupunki, jonka on perustanut Pietari Brahe vuonna 1651. Historiallista Kajaania näet esimerkiksi Kajaanin linnan raunioilla, Kajaanin kirkossa ja raatihuoneella. Ihastuttavassa Karolineburgin kartanossa voit nauttia vanhan ajan kartanotunnelmasta ja maittavasta ruuasta. Urheilusta kiinnostuneelle Kajaani tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet muun muassa tennikseen, yleisurheiluun, jääkiekkoon, ratsastukseen ja ulkoiluun. Kajaanin keskustasta löydät monipuoliset palvelut niin shoppailuun kuin illanviettoonkin.

Linkit


Suomen hotellit paikkakunnittain

Suurimmat kaupungit:
 
Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Tampere hotellit, Vantaa hotellit, Turku hotellit, Oulu hotellit, Jyväskylä hotellit, Lahti hotellit, Kuopio hotellit, Kouvola hotellit
Etelä-Suomi: Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Vantaa hotellit, Lahti hotellit, Lappeenranta hotellit, Hämeenlinna hotellit, Kotka hotellit, Porvoo hotellit, Hyvinkää hotellit, Hamina hotellit, Maarianhamina hotellit
Länsi-Suomi: Tampere hotellit, Turku hotellit, Jyväskylä hotellit, Pori hotellit, Vaasa hotellit, Seinäjoki hotellit, Salo hotellit, Kokkola hotellit, Rauma hotellit, Ikaalinen hotellit
Itä-Suomi: Kuopio hotellit, Joensuu hotellit, Mikkeli hotellit, Savonlinna hotellit, Varkaus hotellit, Iisalmi hotellit, Imatra hotellit
Oulun lääni: Oulu hotellit, Kuusamo hotellit, Kajaani hotellit, Vuokatti hotellit, Ukkohalla hotellit
Pohjois-Suomi: Rovaniemi hotellit, Kemi/Tornio hotellit, Levi hotellit
Hotelliketjut: Hotellimaailman hotellit, Scandic Hotels -ketjun hotellit, Hotels.com hotellit

 
Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä