Yhteensä: 6 hotellia
 • Hinta |
 • Nimi |
 • Tähtiluokitus
Tähtiluokitus
Päällä
Ei luokiteltu
Hotelliketju
Päällä
Cumulus
Omenahotellit
Scandic Hotellit
Sokos Hotellit
Muut
Palvelut
Päällä
Kuntosali
Uima-allas
Kokoustilat
Ravintola
Teemat
Päällä
Perheystävällinen
Esteettömän kulun palvelut
Päällä
Esteettömät huoneet
Esteettömät kulkureitit
Esteetön kylpyhuone
Pääsy suihkuun pyörätuolilla
 • Cumulus City Jyväskylä
  Viihtyisän hotelli Cumulus City Jyväskylän ravintolassa onnistuneet herkutteluhetket ovat taatut, onhan ravintola kaupungin suosituin. Ydinkeskustassa sijaitseva hotelli on savuton. Keskustaan 0,0 km, lentokentälle 25,0 km.
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 69
 • Omenahotelli Jyväskylä
  Omenahotelli Jyväskylän asiakkaana nautit Omena-aamiaisen näppärästi hotellin läheisyydessä sijaitsevassa Café Picnicissä (Hannikaisenkatu 20, Jyväskylän matkakeskus) 5,10 euron hintaan. Aamiaisen..
  Omenahotellit Hotels.com
  Hinta alk. 70
 • Scandic Jyväskylä
  Scandic Jyväskylä on monipuolinen hotelli keskellä keskustaa, vain parin minuutin päässä rautatie- ja linja-autoasemasta. Kuntoile kuntohuoneessa, jonka jälkeen voit virkistäytyä uima-altaassa ja saunassa..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 96
 • Sokos Hotel Jyväshovi
  Sokos Hotel Jyväshovi on ensiluokkainen hotelli Jyväskylän sydämessä, kävelykadulla. Majoitu yhdessä 149 huoneesta tai sviitissä. Ravintola, kahvila, baari ja kokoustilat ovat vain ensimakua hotellin tarjonnasta.
  Hinta alk. 100
 • Hotelli Yöpuu
  Hotelli Yöpuu on yksi vanhimmista ja viehättävimmistä rakennuksista Jyväskylässä. Hotellissa on kaksi korkeatasoista ravintolaa, aulabaari sekä kokoustilat. Vierailun kruunaa henkilökohtainen ja ystävällinen..
  Hinta alk. 100
 • Cumulus Resort Laajavuori kylpylähotelli ent. Rantasipi
  Cumulus Resort (ent. Rantasipi) Laajavuori on monipuolinen vaihtoehto kylpylä- tai kokouspaikkaa etsivälle. Hotellin fitness- ja wellness-palvelut sekä 6 radan keilahalli tarjoavat mukavia tapoja viettää aikaa. Maineikkaan..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 117

Hotellien hinta tai tarjoushinta on viitteellinen. Ajankohta sekä majoituksen pituus vaikuttavat hintaan.

Jyväskylä hotellit kartalla

Tulopäivä:
Lähtöpäivä:

Hotellilinkit Jyväskylä

Booking, Jyväskylä

Hotels.com Jyväskylä hotellit

Hotellimaailma - Jyväskylä

Ebookers, Jyväskylä

Supersaver, Jyväskylä

Jyväskylän hotellit

Cumulus City JyväskyläOmenahotelli JyväskyläScandic JyväskyläSokos Hotel JyväshoviHotelli YöpuuCumulus Resort Laajavuori kylpylähotelli ent. Rantasipi

Hotellit kartalla

Jyväskylä hotellit

Jyväskylässä majoitut säästäen tai luksuksesta nauttien

Jyväskylässä jää harvoin vailla hotellihuonetta, sillä hotellitarjonta on todella monipuolinen ja laaja. Ja hyvä niin, sillä tässä keskeisessä yliopistokaupungissa on vähän väliä konferensseja ja tapahtumia, joiden vuoksi kaupunki täytyy liikematkailijoista ja muista matkailijoista.

Jyväskylän rallit ovat kuitenkin niin suuri tapahtuma, että silloin Jyväskylä todellakin on täynnä. Mikäli aikoo tähän aikaan, elokuun ensimmäisenä viikonloppuna, majoittua Jyväskylässä, hotellihuone on syytä varata todella hyvissä ajoin, mieluiten jopa kuukausia etuajassa, jos haluaa päästä juuri tiettyyn hotelliin.

Perushotelleja useita

Jyväskylässä on perustason hotelleja useita, joissa siis hintataso ei ole kovin korkea, mutta laatuluokka on ihan riittävä tavalliselle liike- tai konferenssimatkalle. Esimerkiksi kekustan hotelli Cumulus on hintalaatusuhteeltaan todella hyvä hotelli. Se sijaitsee ihan Jyväskylän keskustassa, joten matkustamisesta ei tarvitse huolehtia. Junalla reissaavalla matkat taittuvat näppärästi jalan. Cumulus hotelli on vastikään restautoitu kokonaan, huonepaikkoja lisätty ja yleisilmettä kohennettu melkoisesti.

Hotelli Yöpuu sijaitsee yhdessä Jyväskylän keskustan vanhimmista ja viehättävimmistä rakennuksista ja on siksi varsin viihtyisä, pieni ja idyllinen hotelli. Mikäli kaipaa persoonallista hotellia, tässä on sellainen. Hinta on kaupungin edullisimpia, mutta ei toki kaupungin Omenahotellin tai hostellien tasoa.

Neljän tähden hotelleja Jyväskylässä

Jyväskylässä on useita neljän tähden laadukkaita hotelleja. Aivan keskustassa sijaitsevat Scandic Jyväskylä, Sokos Hotel Jyväshovi sekä Sokos Hotel Aleksandra läpäisevät vaativammankin hotellivieraan vaatimukset. Kaikissa näissä löytyy erilaisia ja varustetasoltaan erikokoisia hotellihuoneita, joihin voi tilata vaikka huonepalvelulla ruokaa ja aamiaista. Muuten aamiainen toki kuuluu näissä hotelleissa hintaan. Nämä hotellit ovat takuuvarmasti siistejä ja tyylikkäitä sekä palvelultaan ensiluokkaisia. Keskeiset sijainnit myös puoltavat näiden hotellien suosiota esimerkiksi Paviljongissa vierailevien liikematkailijoiden keskuudessa.

Perheiden suosikki kylpylähotelli Rantasipi Laajavuori

Kylpylähotelli Rantasipi Laajavuori taas sijaitsee hieman keskustan ulkopuolella, muutaman kilometrin päässä, Laajavuoren hiihto- ja harrastuskeskuksen läheisyydessä. Tällä luonnonkauniilla alueella on upeat lenkkeily- ja harrastusmahdollisuudet niin kesällä kuin talvellakin.l Laajavuoren laskettelukeskuksessa voi lasketella ja hiihtää ja itse kylpylähotellissa taas on mahdollista käyttää kuntosalia ja muita liikuntasaleja harrastamiseen.

Rantasipi Laajavuori onkin varsin suosittu paikka hiihtolomien ja syyslomien aikaan, sillä se on todella ihanteellinen lapsiperheille. Hyvillä ilmoitta lapset kun voivat lasketella tai pulkkailla ja sateella olla sisällä kylpylässä.

Suomen Valon kaupunki Jyväskylä

Keskisuomen maakunnan keskus ja Suomen seitsemäksi suurin kaupunki Jyväskylä on oiva lomakohde niin lapsiperheille, shoppailusta tai kulttuurista kiinnostuneille tai luonnonrauhaa haluaville. Jyväskylä on ennen kaikkea upea kesäkaupunki. Jyväsjärven ympärille rakentunut luonnon kaunis kaupunki on maastoltaan suhteellisen vaihteleva ja kumpuileva varsinkin jos vertaa moniin muihin maamme suuriin kaupunkeihin, kuten Helsinkiin tai Ouluun. Jyväskylä on vain kivenheiton päässä Himokselta, joka on yksi eteläisen Suomen suurimmista talviurheilukeskuksista.

Linkit

Jyväskylän Cumulus saneerataan uuteen uskoon

Jyväskylän Cumulus saneerataan uuteen uskoon

03.03.2014

Jyväskylän Cumulus-hotelli aiotaan saneerata täysin ensi kesän asuntomessuihin mennessä.

Jyväskylän hotellitarjonta paranee, sillä aivan keskustassa sijaitseva Cumulus-hotelli saneerataan täysin. Deadlinena on Jyväskylän asuntomessut, jotka alkavat heinäkuun 11. päivänä. 

Saneerauksen aikana hotelli on auki, tosin huoneita on tietysti.. » Lue lisää

» Kaikki hotellialan uutiset

Suomen hotellit paikkakunnittain

Suurimmat kaupungit:
 
Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Tampere hotellit, Vantaa hotellit, Turku hotellit, Oulu hotellit, Jyväskylä hotellit, Lahti hotellit, Kuopio hotellit, Kouvola hotellit
Etelä-Suomi: Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Vantaa hotellit, Lahti hotellit, Lappeenranta hotellit, Hämeenlinna hotellit, Kotka hotellit, Porvoo hotellit, Hyvinkää hotellit, Hamina hotellit, Maarianhamina hotellit
Länsi-Suomi: Tampere hotellit, Turku hotellit, Jyväskylä hotellit, Pori hotellit, Vaasa hotellit, Seinäjoki hotellit, Salo hotellit, Kokkola hotellit, Rauma hotellit, Ikaalinen hotellit
Itä-Suomi: Kuopio hotellit, Joensuu hotellit, Mikkeli hotellit, Savonlinna hotellit, Varkaus hotellit, Iisalmi hotellit, Imatra hotellit
Oulun lääni: Oulu hotellit, Kuusamo hotellit, Kajaani hotellit, Vuokatti hotellit, Ukkohalla hotellit
Pohjois-Suomi: Rovaniemi hotellit, Kemi/Tornio hotellit, Levi hotellit
Hotelliketjut: Hotellimaailman hotellit, Scandic Hotels -ketjun hotellit, Hotels.com hotellit

 
Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä