Yhteensä: 4 hotellia
 • Hinta |
 • Nimi |
 • Tähtiluokitus
Tähtiluokitus
Päällä
Hotelliketju
Päällä
Cumulus
Sokos Hotellit
Muut
Esteettömän kulun palvelut
Päällä
Esteettömät huoneet
Esteettömät kulkureitit
Esteetön kylpyhuone
Pääsy suihkuun pyörätuolilla
 • Cumulus City Joensuu
  Cumulus Joensuu on uudenaikainen, vuonna 2009 avattu kaupunkihotelli keskellä Joensuun keskustaa. Vieraat voivat valita yhden tai kahden hengen huoneen sijasta myös yhden hotellin kymmenestä Superior-tason huoneesta. Kaikissa huoneissa..
  Booking Hotels.com
  Hinta alk. 84
 • Sokos Hotel Kimmel
  Sokos Hotel Kimmelissä on toimintaa: kaksi ravintolaa, yökerho, baari ja kokoushuoneet niitä kaipaaville, 230 huonetta ja 3 sviittä sekä sauna ulko-altaineen. Hotelli sijaitsee Pielisjoen rannalla, Sirkkalan puiston vieressä.
  Hinta alk. 87
 • Hotel Aada
  Hotel Aadan katutasossa on ravintola ja kokoustiloja, rauhalliset huoneet sijaitsevat rakennuksen toisessa ja kolmannessa kerroksessa.
  Hinta alk. 106
 • Sokos Hotel Vaakuna
  Sokos Hotel Vaakunasta saavutat nopeasti kaupungin parhaat ravintolat ja ostoskeskukset. Ydinkeskustassa sijaitsevassa hotellissa on 63 huonetta, viihtyivät saunatilat, ravintola sekä yökerho.
  Hinta alk. 141

Hotellien hinta tai tarjoushinta on viitteellinen. Ajankohta sekä majoituksen pituus vaikuttavat hintaan.

Joensuu hotellit kartalla

Tulopäivä:
Lähtöpäivä:

Hotellilinkit Joensuu

Joensuun Trivago hotellit

Booking, Joensuu

Hotels.com Joensuu

Hotellimaailma - Joensuu

Ebookers, Joensuu

Supersaver, Joensuu

Joensuun hotellit

Cumulus City JoensuuSokos Hotel KimmelHotel AadaSokos Hotel Vaakuna

Hotellit kartalla

Joensuu hotellit

Joensuun hotellit ja majoitus

Joensuu on Pohjois-Karjalan maakuntakeskus ja alueen Itä-Suomen toiseksi suurin kaupunki. Etenkin kesällä Joensuu vetää turisteja. Ilosaari rock ja karjalainen elämänmeno houkuttelevat paikalle väkeä. Pielisjoen varrella voi kalastella ja samoilla luonnossa tai nauttia kaupungin tarjoamista eduista ja nähtävyyksistä. Joensuun lähellä sijaitseva Koli vetää puolestaan vaeltajia ja retkeilijöitä puoleensa, eikä ihme onhan Kolin maisemaa monesti ehdotettu Suomen kauneimmaksi.

Joensuussa voi yöpyä ainakin kesäaikaan monella eri tavalla: helpoin on tietysti varata yö jostakin kaupungin monista hotelleista, mutta savolaiskaupungista löytyy myös huoneistohotelleja, maatilamatkailupaikkoja, hostelleja sekä vuokrattavia mökkejä. Jokaiseen makuun jotakin. Kolin maisemissa moni viihtyy ihan pelkässä telttamajoituksessa.

Joensuun keskustan hotellit

Joensuun keskustan hotelleisa on monta hyvää ja laadukasta hotellia, joiden hinta-laatu-suhteessa ei ole mitään moittimista. Original Sokos Hotel Vaakunasta sekä vapaa-ajan että työmatkalla matkustava saa kaiken tarvitsemansa: laadukkaan yösijan siisteissä hotellihuoneissa, ravintolan ja baarin palvelut sekä huonepalvelun. Sokos Hotel Vaakuna on ihan Joensuun torin kupeessa.

Pienen kävelymatkan päässä keskustasta sijaitsee toinen Joensuun laatuhotelli, Original Sokos Hotel Kimmel, Pielisjoen rannalla. Tästä hotellista löytyy hyvät kokoustilat ja se onkin siksi yritysten suosiossa. Huoneita löytyy noin 200.

Jos kaipaa pienempää ja hieman persoonallisempaa hotellia, hyvä valinta on Hotel Aada Joensuun keskustassa. Hotellissa on noin 40 huonetta ja hyvä tasokas ravintola, joka tarjoaa paitsi maittavan aamiaisen ja lounaan myös illallista a la carte listalta.

Cumulus Joensuu taas on oikein tasokas ja hyvä kaupunkihotelli, jonka uusi moderni ilme on tuore, vain vuodelta 2009. Cumulus hotelliin kannattaa majoittua silloin, kun arvostaa yksityisyyttä, hiljaisuutta ja modernia sisustusta hotellissa. Cumulus hotellissa on myös hyvät kokoustilat ja saunatilat.

Joensuu - itä-Suomen helmi

Joensuu on todella kaunis ja elävä kaupunki itä-Suomessa, keskellä peltoja ja kumpuilevia maisemia. Joensuussa riittää tekemistä. Joensuussa voi viettää kaupunkilomaa, nautiskella munkit ja itä-Suomen maukkaat muikut Joensuun elävällä torilla sekä pyöräillä kaupungin tasokkailla pyöräteillä.

Luontomatkailijalle ja kalastajalle Joensuu on ihanteellinen paikka. Joensuun järvistä löytyy ihania uimapaikkoja ja vaaroilta patikointireittejä sekä loistavia marjastus- ja sienestyspaikkoja. Talvisin voi lasketella ja hiihtää.

Joensuun pohjoispuolella sijaitseva Koli houkuttelee joka vuosi matkailijoita, eikä suotta: onhan sitä kehuttu Suomen kansallismaisemaksi.

 

 

Linkit


Suomen hotellit paikkakunnittain

Suurimmat kaupungit:
 
Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Tampere hotellit, Vantaa hotellit, Turku hotellit, Oulu hotellit, Jyväskylä hotellit, Lahti hotellit, Kuopio hotellit, Kouvola hotellit
Etelä-Suomi: Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Vantaa hotellit, Lahti hotellit, Lappeenranta hotellit, Hämeenlinna hotellit, Kotka hotellit, Porvoo hotellit, Hyvinkää hotellit, Hamina hotellit, Maarianhamina hotellit
Länsi-Suomi: Tampere hotellit, Turku hotellit, Jyväskylä hotellit, Pori hotellit, Vaasa hotellit, Seinäjoki hotellit, Salo hotellit, Kokkola hotellit, Rauma hotellit, Ikaalinen hotellit
Itä-Suomi: Kuopio hotellit, Joensuu hotellit, Mikkeli hotellit, Savonlinna hotellit, Varkaus hotellit, Iisalmi hotellit, Imatra hotellit
Oulun lääni: Oulu hotellit, Kuusamo hotellit, Kajaani hotellit, Vuokatti hotellit, Ukkohalla hotellit
Pohjois-Suomi: Rovaniemi hotellit, Kemi/Tornio hotellit, Levi hotellit
Hotelliketjut: Hotellimaailman hotellit, Scandic Hotels -ketjun hotellit, Hotels.com hotellit

 
Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä