Yhteensä: 1 hotellia
  • Hinta |
  • Nimi |
  • Tähtiluokitus
Palvelut
Päällä
Kokoustilat
Kuntosali
Uima-allas
Teemat
Päällä
Liikemies
Romanttinen
  • Cumulus Resort Imatran Valtionhotelli ent. Rantasipi
    Cumulus Resort Imatran Valtionhotelli (ent. Rantasipi) on tasokas hotelli keskellä keskustaa. Maankuulu linnahotelli ja sen yhteydessä oleva kylpylähotelli kutsuvat vieraat viihtymään Vuoksen kulttuurimaisemiin. Keskustaan 0,0 km, lentokentälle..
    Booking Hotels.com (FI)
    Hinta alk. 108

Hotellien hinta tai tarjoushinta on viitteellinen. Ajankohta sekä majoituksen pituus vaikuttavat hintaan.

Imatra hotellit kartalla

Tulopäivä:
Lähtöpäivä:

Hotellilinkit Imatra

Imatran Trivago hotellit

Booking, Imatra

Hotels.com Imatra

Hotellimaailma - Imatra

Ebookers, Imatra

Supersaver, Imatra

Imatran hotellit

Cumulus Resort Imatran Valtionhotelli ent. Rantasipi

Hotellit kartalla

Imatra hotellit

Imatran hotellit

Imatra on perinteisesti ollut venäläisten matkailijoiden suosiossa, mutta siellä on paljon nähtävää ihan jokaiselle suomalaisellekin! Imatra on todella kaunis kaupunki Saimaan rantoineen ja koskineen. Tekemistä kaunpungissa riittää, niin lapsille kuin aikuisillekin, ja lukuisia hotellimajoitusvaihtoehtoja.

Imatra on rajakaupunki idässä, jossa idän ja lännen kulttuurit kohtaavat. Imatralla paikallisten ihmisten keveys ja rentous näkyy ja tuntuu, toisaalta kaunis vesistöinen luonto keventää mielen kuin mielen. Siksi Imatra on loistava matkailukohde!

Kylpylähotellien Imatra

Imatralla on monia hotelleja majoitusvaihtoehdoiksi. Kuuluisin on tietysti todella upea Imatran Valtionhotelli, joka on nykyään Rantasipi kylpylähotelli. Vuonna 1903 avattu, arkkitehti Usko Nyströmin suunnittelema linnahotelli Imatran kosken viereen  olikin ensimmäinen oikein ajatuksella tehty lomakohde Suomessa. Tämä hieno ja persoonallinen jugendrakennus on nähtävyys itsessään ja varmasti Imatran upein rakennus. Nykyään hotellissa on ihana Eva's Spa kylpyläosasto pore- ja uima-altaineen sekä useine saunoineen.

Imatralla on myös toinen kylpylähotelli, Imatran Kylpylä, jonka uima-altaissa ja saunoissa viihtyvät niin liikematkailijat rentoutumassa kuin lapsiperheetkin perhelomalla. Kylpylähotellissa on lähes 160 hotellihuonetta erilaisine varusteineen. Hotellista löytyy myös upeat sviitit esimerkiksi hääyön viettoon. Lapsiperheellä riittääkin tekemistä Imatralla, sillä lähellä sijaitsee myös Angry Birds Activity Park.

Perinteinen kaupunkihotelli Imatralla on Center Hotel Imatra, jonka kaikki 68 huonetta on sisustettu kodikkaasti ja viihtyisästi sekä varustettu ajanmukaisin varustein. Hotellin hintataso n edullinen, mutta palvelun laatu loistava! Hotellista löytyy niin ravintola kuin aulabaarikin. Sijainti on keskeinen, keskellä Imatran keskustaa.

Imatran hotellien hintoja kannattaa vertailla etukäteen netissä, sillä hinnat saattavat vaihdella eri vertailusivustoilla. Jos sattuu hyvä tarjous eteen, se kannattaa heti käyttää hyväksi ja tehdä varaus, sillä tarjoukset vaihtuvat nopeasti ja vastaavaa tarjousta tai alennuskoodia ei välttämättä enä tulee vähään aikaan.

Kaunis kaunis Imatra!

Imatran keskusta on vain muutaman kilometrin päässä Suomen suurimmasta järvestä, Saimaasta. Imatralla käydessä kannattaa myös vierailla Imatran koskella ja nähdä Suomen suurin vesivoimalaitos, Imatran kaupungin museo, Rajamuseo sekä 1903 valmistuntu arkkitehti Usko Nyströmin suunnittelema jugendlinna. Ennen kaikkea Imatra tarjoaa luonnon rauhaa ja osan kauneinta Suomea. Imatralla järjestettävistä tapahtumista suurin on Imatra Big Band Festival, mutta kaupungista löytyy myös paljon muita mielenkiintoisia tapahtumia kuten suomalais-ugrilaista kansanperinnettä ylläpitävä Ugrijuhla, jossa nautitaan kansanperinteen mukaisesta tanssista, musiikista, teatterista ja ruokakulttuurista.

Linkit


Suomen hotellit paikkakunnittain

Suurimmat kaupungit:
 
Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Tampere hotellit, Vantaa hotellit, Turku hotellit, Oulu hotellit, Jyväskylä hotellit, Lahti hotellit, Kuopio hotellit, Kouvola hotellit
Etelä-Suomi: Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Vantaa hotellit, Lahti hotellit, Lappeenranta hotellit, Hämeenlinna hotellit, Kotka hotellit, Porvoo hotellit, Hyvinkää hotellit, Hamina hotellit, Maarianhamina hotellit
Länsi-Suomi: Tampere hotellit, Turku hotellit, Jyväskylä hotellit, Pori hotellit, Vaasa hotellit, Seinäjoki hotellit, Salo hotellit, Kokkola hotellit, Rauma hotellit, Ikaalinen hotellit
Itä-Suomi: Kuopio hotellit, Joensuu hotellit, Mikkeli hotellit, Savonlinna hotellit, Varkaus hotellit, Iisalmi hotellit, Imatra hotellit
Oulun lääni: Oulu hotellit, Kuusamo hotellit, Kajaani hotellit, Vuokatti hotellit, Ukkohalla hotellit
Pohjois-Suomi: Rovaniemi hotellit, Kemi/Tornio hotellit, Levi hotellit
Hotelliketjut: Hotellimaailman hotellit, Scandic Hotels -ketjun hotellit, Hotels.com hotellit

 
Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä