Yhteensä: 1 hotellia
  • Hinta |
  • Nimi |
  • Tähtiluokitus
Teemat
Päällä
Kykpylähotelli
  • Spa Suites Ikaalisten Kylpylä kylpylähotelli
    Ikaalisten Kylpylä toivottaa vieraat viihtymään monipuolisten kuntoilu- ja ulkoilumahdollisuuksien pariin sekä nauttimaan suussasulavista herkuista ja viihtymään tanssilattialle. Kylpylä on on ympärivuotinen..
    Booking Hotels.com
    Hinta alk. 105

Hotellien hinta tai tarjoushinta on viitteellinen. Ajankohta sekä majoituksen pituus vaikuttavat hintaan.

Ikaalinen hotellit kartalla

Tulopäivä:
Lähtöpäivä:

Hotellilinkit Ikaalinen

Ikaalisten Trivago hotellit

Booking, Ikaalinen

Hotels.com Ikaalinen

Hotellimaailma - Ikaalinen

Ebookers, Ikaalinen

Supersaver, Ikaalinen

Ikaalisten hotellit

Spa Suites Ikaalisten Kylpylä kylpylähotelli

Hotellit kartalla

Ikaalinen hotellit

Ikaalinen ja Ikaalisten kylpylähotelli

Yksi Ikaalisten ehdottomista vetonauloista on Ikaalisten kylpylä. Sinne tullaan pidemmänkin matkan päästä rentoutumaan ja nauttimaan yhdessäolosta ja kylpylän palveluista. Kylpylän lomakylässä sijaitsee myös Ti-Ti Nallen talo joka on mieluisa paikka perheen pienimmille. Päivää voi viettää myös luonto- ja melontaretkillä tai ottaa osaa vuosittain järjestettävään Sata-Häme Soi tapahtumaan.

Ikaalisten Kylpylä kylpylähotelli onkin todella monipuolinen lomakeskus niin kesällä kuin talvella, sillä siellä on tekemistä kaiken ikäisille, vauvasta vaariin. Monipuolisessa ja suuressa kylpyllässä riittää tekemistä lapsille ja aikuisille, sillä kuntoaltaas palvelevat aamusta iltaan, kun taas lapset voivat pitää hauskaa liukumäissä ja lastenaltaissa. Hotellista löytyy liikuntamahdollisuuksia suurillekin porukoille, sillä liikuntahallit, kuntosalit ja jumppasalit palvelevat sekä omatoimisesti että ohjatusti liikkuvia. Ulkoilumahdollisuudet taas ovat todella hyvät kauniissa kumpuilevassa länsi-Pirkanmaalaisessa maastossa.

Ei ole lainkaan ihme, että Ikaalisten kylpylähotelli on yksi Suomen suosituimpia paikkoja viettää virkistys- ja kuntoutuslomia! Kylpylähotellin alueella on jopa viisi eri hotellirakennusta, joissa on yhteensä yli 1000 vuodepaikkaa! Ikaalisten kylpylähotelliin moni perhe onkin tutustunut erilaisilla perheiden virkistyslomilla ja työntekijä yritysten virkistysilloissa tai lomilla.

Kylpylä palvelee ympärivuotisesti. Siellä on runsaasti ohjelmaa, niin tanssitapahtumista karaokeen, lukuisia hemmottelumahdollisuuksia, hierontaa ja kaikenlaista palvelua hyvinvoinnin saralla. Ruoka ja ravintolat on Ikaalisten kylpylähotellissa todella laadukkaat.

Ikaalisten muut majoitusmahdollisuudet

Vaikka Ikaalinen onkin tunnettu enimmäkseen juuri kylpylästään, voi siellä majoittua muuallakin kuin kylpylähotellissa. Kylpylän lähellä on lomaosakkeita, mökkejä, jotka voi vuokrata käyttöönsä. Ikaalisissa on kaksi leirintäaluetta, joihin voi majoittua omalla asuntovaunulla tai vuokrata mökin sieltä. Kauppilammin matkailutilalla taas voi majoittua perinteisessä maatilaympäristössä olevassa mökissä. Kesällä Ikaalinen todella on kaunis ja luonnonläheinen paikka yöpyä muuallakin kuin hotellissa, kauniissa järvimaisemissa.

Linkit


Suomen hotellit paikkakunnittain

Suurimmat kaupungit:
 
Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Tampere hotellit, Vantaa hotellit, Turku hotellit, Oulu hotellit, Jyväskylä hotellit, Lahti hotellit, Kuopio hotellit, Kouvola hotellit
Etelä-Suomi: Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Vantaa hotellit, Lahti hotellit, Lappeenranta hotellit, Hämeenlinna hotellit, Kotka hotellit, Porvoo hotellit, Hyvinkää hotellit, Hamina hotellit, Maarianhamina hotellit
Länsi-Suomi: Tampere hotellit, Turku hotellit, Jyväskylä hotellit, Pori hotellit, Vaasa hotellit, Seinäjoki hotellit, Salo hotellit, Kokkola hotellit, Rauma hotellit, Ikaalinen hotellit
Itä-Suomi: Kuopio hotellit, Joensuu hotellit, Mikkeli hotellit, Savonlinna hotellit, Varkaus hotellit, Iisalmi hotellit, Imatra hotellit
Oulun lääni: Oulu hotellit, Kuusamo hotellit, Kajaani hotellit, Vuokatti hotellit, Ukkohalla hotellit
Pohjois-Suomi: Rovaniemi hotellit, Kemi/Tornio hotellit, Levi hotellit
Hotelliketjut: Hotellimaailman hotellit, Scandic Hotels -ketjun hotellit, Hotels.com hotellit

 
Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä