Yhteensä: 2 hotellia
 • Hinta |
 • Nimi |
 • Tähtiluokitus
Hotelliketju
Päällä
Sokos Hotellit
Muut
Esteettömän kulun palvelut
Päällä
Esteettömät huoneet
Pääsy suihkuun pyörätuolilla
 • Boutique Hotel Artos
  Boutique Hotel Artos sijaitsee kaupungissa Iisalmi, lähellä kohdetta Panimomuseo. Hotellin palvelut. Hotellissa Boutique Hotel Artos on tarjolla ravintola ja baari/aulabaari. Huonepalvelu on käytettävissä. Tässä hotelli tarjoillaan ilmainen noutopöytäaamiainen..
  Hinta alk. 73
 • Sokos Hotel Koljonvirta
  Sokos Hotel Koljonvirrassa pääset nauttimaan kahden eri ravintolan, baarin, pubin tai yökerhon antimista. Hotellista löytyy myös kokoushuoneita sekä saunatilat. Hotelli sijaitsee Savonkadulla Iisalmen keskustassa. Hotellissa..
  Hinta alk. 82

Hotellien hinta tai tarjoushinta on viitteellinen. Ajankohta sekä majoituksen pituus vaikuttavat hintaan.

Iisalmi hotellit kartalla

Tulopäivä:
Lähtöpäivä:

Hotellilinkit Iisalmi

Iisalmi Trivago hotellit

Booking, Iisalmi

Hotels.com Iisalmi hotellit

Ebookers, Iisalmi

Supersaver, Iisalmi

Iisalmi hotellit

Boutique Hotel ArtosSokos Hotel Koljonvirta

Hotellit kartalla

Iisalmi hotellit

Iisalmen hotellit ja kylpylät

Iisalmi on pieni ja sympaattinen kaupunki, kauniissa savolaisessa kumpumaastossa, järvien ympäröimänä. IIsalmi ja Iisalmen seutu on perinteisesti ollut rauhoittumisen ja rentoutumisen seutua. Tänäkin päivänä Iisalmeen voi majoittua niin tasokkaaseen kaupunkihotelliin kuin kartanohotelliin maalle, järven rannalle. Toisaalta Suomen vanhin kylpylä, Spa Hoteli Runni, sijaitsee myös lähellä Iisalmea.

Pikkukaupungiksi Iisalmessa on useita hotelleja, sillä onhan Iisalmi Pohjois-Savon keskus. Iisalmessa on järjestetty tärkeitä tapaamisia, kokoontumisia ja koulutustilaisuuksia, joihin osallistuneet voivat jopa valita mihin majoittuvat. Ihan keskustassa on Sokos Hotel Koljonvirta, perussiisti hotelli, josta löytyy yli 100 huonetta, jopa viisi erilaista ravintolaa, baari sekä kolme suurta kokoustilaa ja -salia. Iisalmen kulttuurikeskus sijaitsee hotellin välittömässä läheisyydessä.

Hotelli Iisalmen Seurahuone taas on pieni mutta kodikas, 41 erilaisine ja persoonallisesti sisustettuine huoneineen. Hotelli on toiminut jo vuodesta 1927, ja edelleenkin palvelee hyvin erilaisia tarpeita: hotellista löytyy niin yhden hengen huoneet kuin viiden hengen perhehuoneetkin. Parasta mitä hotellista saa on kaksikerroksinen saunallinen sviitti.

Hotel Artos Iisalmen keskustassa on melkein jo itsessään nähtävyys, sillä vanha kaunis rakennus on säilytetty ja kunnostettu huolella ja rakkaudella. Sisällä hotellissa on yksilölliset ja kauniisti sisustetut hotellihuoneet sekä viihtyisä ravintola vieraiden käytössä.

Kylpylähotelli Runni ja kartanohotellit

Iisalmessa  voi majoittua hulppeasti myös keskustan ulkopuolella. Hotelli-ravintola Sininen Helmi sijaitsee kauniilla Kiuruvedellä, parin kymmenen kilometrin päässä Iisalmesta. Sininen Helmi tarjoaa hotellitasoista majoitusta kauniissa 1800-luvulta peräisin olevassa vanhassa rakennuksessa järven rannalla.

Suomen vanhin kylpylä, Spa Hotel Runni, ei myöskään sijaitse kovin kaukana Iisalmesta, vain noin 40 kilometrin päässä. Runnin upea kylpyläalue on syntynyt alun perin 1700-luvulla löydetyn rautapitoisen terveysvesilähteen ympärille. Kylpylä Runnille perustettiin 1904. Runnilla on viettänyt aikaansa monia suomalaisia kuuluisuuksia, kuten Carl Gustav Mannerheim ja Akseli Gallen-Kallela.

Runnin kylpylä on vastikään uudistettu ja sen nimi muutettiin Spa Hotel Runniksi. Runnilla voi majoittua joko Kartanohotelliin, alkuperäiseen hotellirakennukseen tai uudempaan kylpylähotelliin. Toki Runnilla voi käydä nauttimassa kylpylästä ja kauniista kangasmaisemista ja maastoista ihan muutenkin vain.

Iisalmi on viihtyisä pikkukaupunki

Iisalmi sijaitsee Pohjois-Savossa noin 80 km päässä Kuopiosta. Kaupunkina Iisalmi on pieni, mutta kuitenkin omalla tavallaan viehättävä. Vesistön läheisyys on selvästi nähtävissä Iisalmessa. Kaupungin ydinkeskusta on rakentunut Poroveden ja Kilpijärven väliin. Iisalmeen pääsee kätevästi junalla, bussilla tai omalla autolla. Kaupunki sijaitsee 5-tien varressa sekä rataosuuksilla Kouvola–IisalmiIisalmi–Ylivieska ja Iisalmi–Kontiomäki.

Iisalmi on pohjoisen Savon suurin kaupunki ja siten myös monissa asioissa alueen keskus. Kaupungin liikkeet tarjoavat hyvät ostosmahdollisuudet ja päivän päätteeksi voi pistäytyä vaikka Guinnessin ennätyskirjastakin löytyvässä, maailman pienimmässä, olutravintola Ravintola Kuapissa. VR:n taukotupana aiemmin toiminut rakennus tarjoaa A-oikeudet, baaritiskin ja yhden pöydän. Sisällä baarissa saa olla tarjoilijan lisäksi korkeintaan kaksi ihmistä kerrallaan.

Linkit


Suomen hotellit paikkakunnittain

Suurimmat kaupungit:
 
Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Tampere hotellit, Vantaa hotellit, Turku hotellit, Oulu hotellit, Jyväskylä hotellit, Lahti hotellit, Kuopio hotellit, Kouvola hotellit
Etelä-Suomi: Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Vantaa hotellit, Lahti hotellit, Lappeenranta hotellit, Hämeenlinna hotellit, Kotka hotellit, Porvoo hotellit, Hyvinkää hotellit, Hamina hotellit, Maarianhamina hotellit
Länsi-Suomi: Tampere hotellit, Turku hotellit, Jyväskylä hotellit, Pori hotellit, Vaasa hotellit, Seinäjoki hotellit, Salo hotellit, Kokkola hotellit, Rauma hotellit, Ikaalinen hotellit
Itä-Suomi: Kuopio hotellit, Joensuu hotellit, Mikkeli hotellit, Savonlinna hotellit, Varkaus hotellit, Iisalmi hotellit, Imatra hotellit
Oulun lääni: Oulu hotellit, Kuusamo hotellit, Kajaani hotellit, Vuokatti hotellit, Ukkohalla hotellit
Pohjois-Suomi: Rovaniemi hotellit, Kemi/Tornio hotellit, Levi hotellit
Hotelliketjut: Hotellimaailman hotellit, Scandic Hotels -ketjun hotellit, Hotels.com hotellit

 
Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä