Yhteensä: 1 hotellia
  • Hinta |
  • Nimi |
  • Tähtiluokitus
  • Cumulus City Hyvink
    Cumulus City Hyvinkään kotoisa ja perinteikäs tunnelma tuo ihmiset niin läheltä kuin kaukaa nauttimaan hotellin ja sen ravintoloiden antimista. Cumulus Hyvinkää on pidetty hotelli hyvien liikenneyhteyksien varrella.
    Booking Hotels.com
    Hinta alk. 84

Hotellien hinta tai tarjoushinta on viitteellinen. Ajankohta sekä majoituksen pituus vaikuttavat hintaan.

Hyvink hotellit kartalla

Tulopiv:
Lhtpiv:

Hotellilinkit Hyvink����

Booking, Hyvink����

Hotels.com Hyvink���� hotellit

Ebookers, Hyvink����

Supersaver, Hyvink����

Hyvink hotellit

Cumulus City Hyvink

Hotellit kartalla


Hyvinkn hotelleissa on laatua

Hyvinkää on pikkukaupunki noin 50 kilometrin päässä Helsingistä ja siksi jää itsessään usein matkailijoiden paitsioon. Hyvinkäällä on kuitenkin laadukkaita hotelleja ja hyviä ja edullisia paikkoja harrastaa vaikka koko perheellä.

Hyvinkää kaksi hotellia todella panostavat laatuun, sillä molemmat ovat neljän tähden hotelleja, hinta-laatu-suhteeltaan erinomaisia hotelleja. Cumulus Hyvinkää sijaitsee ihan kaupungin keskustassa ja palvelee siitä niin liikematkustajia kuin vapaa-ajan matkustajia. Helsinki-Vantaalle suuntaaville kotimaan matkustajille Hyvinkään Cumulus on myös hyvä vaihtoehto, sillä hotellilta lentokentälle on enää 45 kilometriä matkaa. Cumulus Hyvinkään sympaattinen funkkisrakennus onkin kuin Hyvinkään maamerkki, persoonallinen yksityiskohta. Vertaile hotellien hinnat ja hyödynnä parhaat tarjoukset netistä!

Monipuolinen hotelli Rantasipi Sveitsi Hyvinkäällä

Toinen Hyvinkään hotelleista on Rantasipi Sveitsi Hyvinkää, joka sijaitsee 1,5 kilometrin päässä keskustasta, kuuluisan Sveitsin luonnonpuiston keskellä. Sveitsiläistyylinen luonnonpuisto alppimaisemineen ja käkikelloineen antaakin hotellille hauskan persoonallisen ilmeensä ja tunnelmansa. Aiempina vuosina todella suosittu hotelli ei kuitenkaan saanut houkuteltua väkeä monipuolisista ulkoilumahdollisuuksista huolimassa, vaan se suljettiin vuoden 2015 lopussa.

Hyvinkää on luonnonkaunis pikkukaupunki

Hyvinkää sijaitsee Uudellamaalla, jääkauden muotoilemissa harjuisissa maisemissa. Vehreän kauniit maisemat tarjoavat hienot mahdollisuudet monenlaiseen ulkoiluun ja urheiluun. Esimerkiksi Sveitsin puistossa on mahdollisuus harrastaa vaikkapa curlingia, ja sieltä löytyy Sveitsin Uimala ja Hiihtokeskus sekä jalkapallo-, ja tenniskentät.

Kytäjä Golfin kahdella maailmanluokan kentällä on nautinto pelata golfia. Kapungin keskustan Hyvinkää-Promenadilta löytyy puistojen ja muistomerkkien ohella merkittäviä kulttuurikohteita, kuten Hyvinkään taidemuseo, Suomen rautatiemuseo ja Valvillan tehdasmuseo. Sun Dance Day, Olutfestarit ja Taju -näyttely, Vaiveron myllytilan kesäpäivät sekä Rautatiemuseopäivä ovat perinteisintä ohjelmaa Hyvinkään tapahtumakalenterista. Huvimaailma Villen Viidakko vauhdikkaine leikkiympäristöineen tarjoaa ohjelmaa lapsiperheille.


Suomen hotellit paikkakunnittain

Suurimmat kaupungit:
 
Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Tampere hotellit, Vantaa hotellit, Turku hotellit, Oulu hotellit, Jyväskylä hotellit, Lahti hotellit, Kuopio hotellit, Kouvola hotellit
Etelä-Suomi: Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Vantaa hotellit, Lahti hotellit, Lappeenranta hotellit, Hämeenlinna hotellit, Kotka hotellit, Porvoo hotellit, Hyvinkää hotellit, Hamina hotellit, Maarianhamina hotellit
Länsi-Suomi: Tampere hotellit, Turku hotellit, Jyväskylä hotellit, Pori hotellit, Vaasa hotellit, Seinäjoki hotellit, Salo hotellit, Kokkola hotellit, Rauma hotellit, Ikaalinen hotellit
Itä-Suomi: Kuopio hotellit, Joensuu hotellit, Mikkeli hotellit, Savonlinna hotellit, Varkaus hotellit, Iisalmi hotellit, Imatra hotellit
Oulun lääni: Oulu hotellit, Kuusamo hotellit, Kajaani hotellit, Vuokatti hotellit, Ukkohalla hotellit
Pohjois-Suomi: Rovaniemi hotellit, Kemi/Tornio hotellit, Levi hotellit
Hotelliketjut: Hotellimaailman hotellit, Scandic Hotels -ketjun hotellit, Hotels.com hotellit

 
Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netist