Yhteensä: 4 hotellia
 • Hinta |
 • Nimi |
 • Tähtiluokitus
Hotelliketju
Päällä
Cumulus
Sokos Hotellit
Muut
Palvelut
Päällä
Kokoustilat
Kuntosali
Teemat
Päällä
Kylpylähotelli
Golf
Esteettömän kulun palvelut
Päällä
Esteettömät kulkureitit
Esteetön kylpyhuone
Esteettömät huoneet
 • Cumulus City Hämeenlinna
  Cumulus City Hämeenlinna majoittaa niin työ- kuin vapaa-ajan matkalaiset modernisti keskellä Hämeenlinnaa. Cumulus Hämeenlinnasta pääset 15 minuutissa ihastelemaan keskiaikaista Hämeen linnaa. Cumuluksesta löydät..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 76
 • Sokos Hotel Vaakuna
  Sokos Hotel Vaakunan löydät helposti Hämeenlinnan keskustasta. Hotellista pääset vaivattomasti tutustumaan esimerkiksi Sibeliuksen syntymäkotiin, kuuluisaan Hämeen linnaan tai kiinnostavaan Hattulan Kirkkoon. Hotellin..
  Hinta alk. 116
 • Cumulus Resort Aulanko Kylpylähotelli ent. Rantasipi
  Cumulus Resort Aulanko (ent. Rantasipi Aulanko) on perinteikäs, huolellisesti uusittu hotelli, joka sijaitsee keskellä kulttuurihistoriallisesti ainutlaatuista Aulangon luonnonpuistoa. Rantasipi Aulanko tarjoaa majoittumisen lisäksi hienot..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 116
 • Hotel Vanajanlinna
  Kaupungissa Hämeenlinna sijaitseva Hotel Vanajanlinna on kokouskeskuksen yhteydessä ja paikallisiin nähtävyyksiin kuuluvat Sibeliuksen syntymäkoti, Hämeen linna ja Aulangon luonnonsuojelualue. Seudun kiinnostaviin kohteisiin kuuluu Hattulan Kirkko. Hotellin..
  Hinta alk. 164

Hotellien hinta tai tarjoushinta on viitteellinen. Ajankohta sekä majoituksen pituus vaikuttavat hintaan.

Hämeenlinna hotellit kartalla

Tulopäivä:
Lähtöpäivä:

Hotellilinkit Hämeenlinna

Booking, Hämeenlinna

Hotels.com Hämeenlinna hotellit

Hotellimaailma - Hämeenlinna

Ebookers, Hämeenlinna

Supersaver, Hämeenlinna

Hämeenlinna hotellit

Cumulus City HämeenlinnaSokos Hotel VaakunaCumulus Resort Aulanko Kylpylähotelli ent. RantasipiHotel Vanajanlinna

Hotellit kartalla

Hämeenlinna hotellit

Hämeenlinnassa hotellien taso on kova

Hämeenlinnan hotelleihin majoittuja saattaa yllättyä etsiessään hotellia: hotellien taso on tässä kauniissa historiallisessa kaupungissa todella kova! Tarjolla on melkein pelkästään neljän tähden laatuhotelleja, joista lähes jokaisesta löytyy upeat huoneet hääsviittejä myöten! Jos haluaa majoittua tyylikkäästi, kannattaa saapua Hämeenlinnaan.

Hämeenlinna sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Vanajaveden rannalla. Kun Hämeenlinnassa käveleskelee, ei varmasti kukaan ihmettele, miksi hämäläiset ja suomalaiset halusivat asettua näille seuduille pysyvästi niin, että ihmisasumuksista vähitellen tuli kyliä ja sitten kaupunki omalla linnalla!

Hämeenlinna on todella kaunis ennen kaikkea kesällä, ja se kyllä näkyy myös turistien määrässä. Ja tässä on yksi syy miksi Hämeenlinnasta löytyy niin paljon hyviä hotelleja.

Hotelleissa valinnan varaa

Hämeenlinnassa todella moni viettä esimerkiksi hääyönsä, sillä siellä oikeasti on kauniita hotelleja joista valita. Suosituin hääpaikka on tietysti kaunis kaunis hotelli Vanajanlinna, jonka historiallinen miljöö ja Vanajaveden liplatus todella rentouttavat. Vanajanlinnasta löytyvät myös oivalliset kokous- ja juhlatilat, joten se on esimerkiksi todella suosittu pikkujoulujen viettopaikka. Vanajanlinna sijaitsee hieman Hämeenlinnan ulkopuolella, lähellä Aulangon luonnonsuojelualuetta.

Hämeenlinnan keskustassa sijaitsevat Sokos Hotel Vaakuna sekä Cumulus Hämeenlinna, jotka monella ovat neljän tähden laadukkaita hotelleita. Nämä palvelevat sekä työmatkalla kulkevia että lomailijoita. Keskeisen sijaintinsa vuoksi niistä on helppo ja nopea vaikka kävellen tutustua Hämeenlinnan lukuisiin historiallisiin kohteisiin, kuten Hämeen linnaan sekä Sibeliuksen syntymäkotiin.

Spa Hotel Rantasipi Aulanko on laadukas kylpylähotelli Hämeenlinnan keskustassa. Tässä kylpylähotellissa viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin, kesällä ja talvella. Kylpylähotellissa riittää itsessään tekemistä, mutta toki Hämeenlinnasta löytyy kaikkea muuta kivaa tekemistä.

Hämeenlinnan hotellien hinnat

Hämeenlinnassa hotellien hintataso ei toki ole ihan Helsingin hotellien tasoa, vaan siellä saa todella laadukkaan hotellihuoneen todella kohtuulliseen hintaan. Hämeenlinnassa hotelliyöt maksavat 70-120 euroa, riippien hotellin tasosta ja huoneen tasosta. Hyvässäkin hotellissa pääsee majoittumaan suhteellisen edullisesti. Hääsviitit toki hinnoitellaan ihan erikseen.

Hämeenlinnan hotellien hintoja on paras vertailla netissä etukäteen, eri vertailusivustoilta, sillä hinnat saattavat vaihdella riippuen palveluntarjoajasta.

Hämeenlinna pursuaa historiaa

Suomen vanhin sisämaakaupunki, Hämeenlinna, hurmaa historiallaan. Elämyksiä koetaan historiaa havisevissa gallerioissa, antiikkiliikkeissä, museoissa, kirkoissa, Hämeen linnassa ja monissa muissa kohteissa. Historiasta voi nauttia myös mm. keskiaikamarkkinoilla, mutta Hämeenlinnan tapahtumatarjonnasta löytyy paljon muutakin musiikista taiteeseen.

Takaisin luontoon palataan Aulangon puistometsässä, Kansallisessa kaupunkipuistossa ja Terolan taimitarhassa. Hämeenlinnan kulttuuri- ja kongressikeskus Verkasta löytyy elokuvakeskuksen, teatterin, taidemuseon ja musiikkisalin ohella paljon muuta. Hyvän tuulen kauppakeskus Tuulonen, Iittalan lasimäki ihastuttavine ympäristöineen, Tiiriön kauppakeskittymä ja monet muut shoppailumahdollisuudet kutsuvat ostoksille.

Hämeenlinnan hotellit lyhyesti

 • Hämeenlinnan hotellien taso on korkea: siellä on useita laadukkaita neljän tähden hotelleita
 • Kylpylähotelli Rantasipi sijaitsee lähellä Hämeen linnaa, suosittu on myös Vanajan linna luonnonkauniilla paikalla
 • Ihan ydinkeskustasta löytyy niinikään pari laadukasta hotellia

Linkit


Suomen hotellit paikkakunnittain

Suurimmat kaupungit:
 
Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Tampere hotellit, Vantaa hotellit, Turku hotellit, Oulu hotellit, Jyväskylä hotellit, Lahti hotellit, Kuopio hotellit, Kouvola hotellit
Etelä-Suomi: Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Vantaa hotellit, Lahti hotellit, Lappeenranta hotellit, Hämeenlinna hotellit, Kotka hotellit, Porvoo hotellit, Hyvinkää hotellit, Hamina hotellit, Maarianhamina hotellit
Länsi-Suomi: Tampere hotellit, Turku hotellit, Jyväskylä hotellit, Pori hotellit, Vaasa hotellit, Seinäjoki hotellit, Salo hotellit, Kokkola hotellit, Rauma hotellit, Ikaalinen hotellit
Itä-Suomi: Kuopio hotellit, Joensuu hotellit, Mikkeli hotellit, Savonlinna hotellit, Varkaus hotellit, Iisalmi hotellit, Imatra hotellit
Oulun lääni: Oulu hotellit, Kuusamo hotellit, Kajaani hotellit, Vuokatti hotellit, Ukkohalla hotellit
Pohjois-Suomi: Rovaniemi hotellit, Kemi/Tornio hotellit, Levi hotellit
Hotelliketjut: Hotellimaailman hotellit, Scandic Hotels -ketjun hotellit, Hotels.com hotellit

 
Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä