Yhteensä: 12 hotellia
 • Hinta |
 • Nimi |
 • Tähtiluokitus
Tähtiluokitus
Päällä
Ei luokiteltu
Hotelliketju
Päällä
Radisson
Scandic Hotellit
Sokos Hotellit
Muut
Palvelut
Päällä
Uima-allas
Konferenssitilat
Kokoustilat
Hääpalvelut
Ravintola
Golfkenttä
Teemat
Päällä
Liikemies
Perheystävällinen
Esteettömän kulun palvelut
Päällä
Esteettömät huoneet
Esteettömät kulkureitit
Esteetön kylpyhuone
Pääsy suihkuun pyörätuolilla
 • Radisson Blu Hotel Espoo
  Espoon keskustassa, mutta silti rauhallisella Laajalahden alueella sijaitseva Radisson Blu Hotelli tarjoaa vieraiden käyttöön ilmaisen netin, uima-altaan sekä nykyaikaiset kokoustilat. Tyylikkäässä hotellissa on italialainen..
  Hinta alk. 58
 • Hotel Kuninkaantie
  Hotelli Kuninkaantie tarjoaa vieraileen rauhalliset huoneet ilmaisella Wi-Fi-yhteydellä sekä mahdollisuuden käyttää saunaa ja uima-allasta ilmaiseksi. Rentoudu huoneessa katsellen satelliittikanavia ja nautiskellen minibaarin..
  Hinta alk. 60
 • Korpilampi
  Korpilampi sijaitsee lähellä rantaa kaupungin Espoo Röylä -osassa, lähellä kohdetta Keimola Golf. Muihin kiinnostaviin kohteisiin kuuluvat Espoo Ringside Golf ja Master Golf. Hotellin palvelut. Korpilampi on hotelli, jonka ravintolassa on tarjolla aamiainen..
  Hinta alk. 61
 • Hellsten Espoo
  Hellsten Espoo on itsepalvelumajoituksen keskus Espoon Leppävaarassa vain 15 minuutin kävelymatkan päässä Leppävaaran juna-asemalta. Internetsurffailuun vieraat voivat käyttää maksutonta Wi-Fi-yhteyttä..
  Hinta alk. 63
 • Hanasaari Hotelli Hanaholmen Espoo
  Hanasaari on tunnettu ja luotettava kongressikeskus. Sen korkeatasoinen ravintola ja rauhalliset huoneet kutsuvat vieraat viihtymään kauniiseen maisemaan. Hotellissa on ravintola ja sauna. Kaikissa huoneissa on merinäköala.    
  Hinta alk. 68
 • Hotel Meripuisto
  Hotelli Meripuistossa vieraat viihtyvät kahdessa eri ravintolassa, nauttivat ilmaisesta saunomismahdollisuudesta sekä suomalaisella designilla sisustetuista huoneista. Luonnon keskellä olevastasta loisteliaasta hotellista pääsee..
  Hinta alk. 68
 • Glo Hotel Sello
  Lifestyle-hotelli Hotel GLO Espoo Sello hurmaa vieraat upealla tunnelmallaan ja sykähdyttävillä yksityiskohdillaan. Persoonallinen hotelli ja ravintolamaailma Espoon Leppävaarassa tarjoaa vierailleen tilavat huoneet ja modernin..
  Hotel Glo Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 74
 • Sokos Hotel Tapiola Garden
  Hyvät kulkuyhteydet johdattavat vieraat neljän tähden Sokos Hotel Tapiola Gardeniin Espoon Tapiolaan. Rauhallinen ja hurmaava puutarhakaupunginosa kutsuu viihtymään. Hotellin läheltä löytyvät ostoskeskus..
  Hinta alk. 77
 • Fontana Hotel Lepolampi
  Lepolammesta, Espoon Kivilammen rannalta, pääset nopeasti rentoutumaan Nuuksion kansallispuistoon viiden kilometrin päähän. Hotellin savuttomat huoneet takaavat raikkaat unet kaikille kävijöille. Keskiviikkoisin ja pikkujouluaikaan..
  Hinta alk. 100
 • Kartanokylpylä Kaisankoti
  Tunnelmaa ja kodikkuutta huokuva, historiallisissa puitteissa sijaitseva terveyskylpylä Kaisankoti Pohjois-Espoon Pakankylässä kutsuu vieraat viihtymään upeaan kartanomaisemaan vain 25 km:n päähän Helsingin keskustasta..
  Hinta alk. 102
 • Scandic Espoo
  Scandic Espooseen keskelle pääkaupunkiseudun yrityskeskittymää hurautat nopeasti Helsingin keskustasta Turun moottoritietä pitkin. Matkaa Helsingin keskustaan on hotellilta noin 14,5 km. Scandic Espoo -hotellilta käsin..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 132
 • Hotelli Korpilampi
  Hotelli Korpilampi tarjoaa vierailleen mahdollisuuden majoittua yhdessä hotellin 151 huoneesta, jotka sijaitsevat kolmessa eri kerroksessa.
  Hinta alk. 141

Hotellien hinta tai tarjoushinta on viitteellinen. Ajankohta sekä majoituksen pituus vaikuttavat hintaan.

Espoo hotellit kartalla

Tulopäivä:
Lähtöpäivä:

Hotellilinkit Espoo

Espoo Trivago hotellit

Booking, Espoo

Hotels.com Espoo

Ebookers, Espoo

Supersaver, Espoo

Espoo hotellit

Radisson Blu Hotel EspooHotel KuninkaantieKorpilampiHellsten EspooHanasaari Hotelli Hanaholmen EspooHotel MeripuistoGlo Hotel SelloSokos Hotel Tapiola Garden

Hotellit kartalla


Upeat hotellit ihanassa merenrantakaupungissa

Espoo ei suorastaan ole turistien suosiossa, sillä se oikeastaan jää Helsingin varjoon. Espoon parhaita puolia on kuitenkin merenranta, rauhalliset asuinalueet sekä rauhallinen luonto. Näissä puitteissa on myös turistin ja miksei liikematkailijankin hyvä yöpyä.

Hotelleita ei tietenkään löydy Espoosta yhtä paljon kuin Helsingistä, mutta silti vaihtoehtoja on useita. Yksi ihanimmista on kartalokylpylä Kaisankoti, joka historiallisena terveyskylpylänä antaa oivan paikan palautua arjen kiireestä tai latautua konferenssiin keskellä kaunista idylliä! Kaisankoti on hinnaltaankin kohtuullinen, vaikka matkaa Helsignin keskustaan ei ole kuin 25 kilometriä.

Liikematkailijan etapit

Perustyömatkalaisen suosikkihotelli taitaa Espoossa olla Scandic Espoo, sillä se sijaitsee olennaisella paikalla, se on siisti ja tasokas, vaikka ei olekaan varustettu neljällä tähdellä. Kohtuuhintainen niinikään, parkkipaikasta tosin joutuu maksamaan. Toinen hyvä paikka yöpyä työmatkalla on Glo Hotel Sello. Tämä on todella hyvä silloin, kun on liikkeellä yleisillä kulkuvälineillä, sillä se sijaitsee Sellon kauppakeskuksen yhteydessä.

Tyylikkäämmät Espoon hotellit

Hieman tyylikkäämpää ympäristöä kaipaavalle Espoosta löytyy ihana Radisson Blu Hotel, jossa on todella hienot ja tasokkaat kokoustilat. Sijainti on hyvä, Espoon keskustassa, mutta kuitenkin rauhallisella paikalla.

Hotelli Meripuisto taas on ihan omanlaisensa elämys, sillä tämä neljän tähden hotelli omaa monia persoonallisia juttuja: sijainti on mahtava, luonnon keskellä ja lähellä merta, huoneet on sisustettu suomalaisella designilla ja asiakkaiden vapaassa käytössä on hieno saunaosasto.

Sokos Hotel Tapiola Garden taas antaa toisenlaisen idyllisen kuvan Espoosta, sillä se sijaitsee vehreässä ja rauhallisessa puutarhakaupunginosassa. Hotelli on tasokas, laadukas ja suorastaan luksus upeine ulkouima-altaineen. Läheltä löytyy myös ajanvietettä, kuten kauppakeskus.

 

Espoo tarjoaa loistavat puitteet ostosmatkoille

Espoo on Suomen kaupungeista toiseksi suurin. Helsingin kupeessa sijaitsevasta hajanaisesta kaupungista löytyy myös paljon maaseutumaisia alueita. Siellä sijaitsee mm. pääkaupunkiseudun ainoa kansallispuisto, Nuuksio. Saariston kauniissa maisemissa voi uida, purjehtia tai kalastella. Monipuoliset urheilumahdollisuudet ihastuttavat aktiivilomailijaa itse kaupungissa ja sen viehättävässä ympäristössä.

Itse kaupunki tarjoaa hyvät shoppailumahdollisuudet suurista ostoskeskuksista pikkuisiin putiikkeihin ja siellä sijaitsee myös Suomen toiseksi suurin kauppakeskus, Sello. Kauniiden, ylhäistä historiaa huokuvien kartanoiden lisäksi Espoon suosittuja nähtävyyksiä ovat kulttuurikeskus Tapiolassa, modernin taiteen museo EMMA, Akseli Gallen-Kallelan museo ja keskiaikainen tuomiokirkko.

Espoon matkailusivusto

Espooseen nousee luksuskylpylähotelli

Espooseen nousee luksuskylpylähotelli

07.02.2013

Espoon Westendiin aiotaan rakentaa 21-kerroksinen luksushotelli, jossa satsataan konferenssipalveluihin ja kylpyläosastoon.

Kiinteistösijoitusyhtiö Ultivista Oy:n toimitusjohtaja Sami Alatalon mukaan projekti odottaa vielä muutamien rakennushankkeesta tehtyjen valitusten käsittelyä. Mikäli rakennuslupa menee läpi, työt aloitetaan puolen vuoden sisällä.

Kylpylähotellista.. » Lue lisää

» Kaikki hotellialan uutiset

Suomen hotellit paikkakunnittain

Suurimmat kaupungit:
 
Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Tampere hotellit, Vantaa hotellit, Turku hotellit, Oulu hotellit, Jyväskylä hotellit, Lahti hotellit, Kuopio hotellit, Kouvola hotellit
Etelä-Suomi: Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Vantaa hotellit, Lahti hotellit, Lappeenranta hotellit, Hämeenlinna hotellit, Kotka hotellit, Porvoo hotellit, Hyvinkää hotellit, Hamina hotellit, Maarianhamina hotellit
Länsi-Suomi: Tampere hotellit, Turku hotellit, Jyväskylä hotellit, Pori hotellit, Vaasa hotellit, Seinäjoki hotellit, Salo hotellit, Kokkola hotellit, Rauma hotellit, Ikaalinen hotellit
Itä-Suomi: Kuopio hotellit, Joensuu hotellit, Mikkeli hotellit, Savonlinna hotellit, Varkaus hotellit, Iisalmi hotellit, Imatra hotellit
Oulun lääni: Oulu hotellit, Kuusamo hotellit, Kajaani hotellit, Vuokatti hotellit, Ukkohalla hotellit
Pohjois-Suomi: Rovaniemi hotellit, Kemi/Tornio hotellit, Levi hotellit
Hotelliketjut: Hotellimaailman hotellit, Scandic Hotels -ketjun hotellit, Hotels.com hotellit

 
Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä