Kaikki Omenahotellit

[[hotellit:1:omenahotellit]]

Tietoa Omenahotellista

OmenahotellitOmenahotellit on suomalainen hotelliketju, joka toimii nykyään Suomen eri kaupunkien lisäksi myös Tukholmassa ja Kööpenhaminassa. Omenahotellien perusidea on tarjota laadukasta hotellimajoitusta kaupunkien keskustoissa. Omenahotellien hintataso on edullinen, sillä asiakas ei esimerkiksi maksa palveluista joita ei halua. Varaukset tehdään Internetissä eikä kaikissa hotelleissa ole edes vastaanottopalvelua.

Kaikki Omenahotellit sijaitsevat kaupunkien keskustoissa eri palveluiden ja kulkuyhteyksien välittömässä läheisyydessä. Hotellista puuttuvat palvelut ovat siis asiakkaan tavoitettavissa. Esimerkiksi aamiaista ei tarjoilla, sillä sen voi syödä kulman takana sijaitsevassa kahvilassa. Omenahotellit myös muistuttavat toisiaan sisustukseltaan, suunnittelultaan ja varustetasoltaan, joten varatessaan huoneen mistä tahansa Omenahotellista asiakas tietää, mitä saa vastineeksi rahoilleen.

Omenahotelleilla ei ole kanta-asiakasohjelmaa, eikä niillä ole erillistä kiintiötä esimerkiksi matkatoimistoille. Huoneiden varaustilanne on nähtävissä reaaliajassa Omenahotellien kotisivuilta. Nettivaraus on helppoa ja mutkatonta, hinnat ovat kaikille samat ja huonevaihtoehdot rajalliset mutta käytännölliset. Lisäksi Omenahotellit panostaa vahvasti turvallisuuteen. Rekisteröimättömillä vierailla ei ole asiaa Omenahotelliin. Tiloja valvotaan valvontakameroin ja koodilukoin. Vartijapalvelu on hälytettävissä ja saapuu nopeasti paikalle.

Kun olet varannut ja maksanut huoneesi, annetaan sinulle ovikoodi, jonka voit itse valita . Tämä koodi käy sekä ulko-oveen että huoneen oveen hotellissa majoittumisen ajan. Ovikoodi lähetetään myös neljä tuntia ennen varauksen alkamista tekstiviestillä matkapuhelimeen. Useimmissa Omenahotelleissa ei siis ole erillistä sisäänkirjautumista, vaan voit mennä suoraan huoneeseesi.

Omenahotellit ei tarjoa asiakkailleen turhia lisäpalveluita. Internetiä hyödyntäen Omenahotellit toimii mahdollisimman kustannustehokkaasti. Huoneen varaaminen ja maksaminen tapahtuu ainoastaan Internetissä, joten Omenahotellien ei tarvitse maksaa myyntipalkkioita tai palkkaa myyntihenkilöstölle. Tämän vuoksi asiakkaalle pystytään tarjoamaan edulliset ja kilpailukykyiset hinnat.

Asiakkaille ei tarjota alennuksia, vaan hinnat ovat samat kaikille kunakin varaushetkenä. Huoneen hinta riippuu varauksen ajankohdasta ja hotellin käyttöasteesta. Kysyntä määrää hinnan, joten huone kannattaa varata ajoissa. Omenahotelleja ei myöskään ylibookata.

Huoneissa on toisiaan muistuttava varustus. Tähän kuuluvat mukava parivuode ja kaksi vuodetuolia. Huoneeseen sisältää peitteet, lakanat ja pyyhkeet neljälle hengelle. Huoneissa on myös jääkaappi, mikroaaltouuni, vedenkeitin, vaatekaappi ja ruokapöytä. WC:ssä on suihku. Huoneen televisiolla saat yhteyden etävastaanottoon sekä muuta tietoa. Ilmainen Internetyhteys sisältyy huoneen hintaan.

Omenahotellien huoneissa saa yöpyä enintään neljä henkeä. Poikkeuksena viisihenkiset lapsiperheet, joista nuorimman on oltava alle kuusivuotias. Kaikkien yöpyjien tiedot tulee ilmoittaa ennen majoittumista.

Jokaisessa Omenahotellissa on puhelin, jolla voi soittaa 24h aukiolevalle help deskille.

Omenahotellit ovat savuttomia eikä niihin saa tuoda lemmikkieläimiä.

Huoneen varaaminen Omenahotellissa

Omenahotellien kotisivulta löydät selkeän ja yksinkertaisen varauskoneen. Hotellien varaustilanne näytetään reaaliajassa. Asetettuasi varauskoneeseen haluamasi hotellin, huoneiden määrän ja ajankohdan, kone näyttää senhetkisen varaustilanteen. Mikäli haluat huoneen, niin täytät yöpyjien henkilötiedot, yhteyshenkilön ja maksutavan. Omenahotellin voi maksaa luotto- tai pankkikortilla, kupongeilla tai verkkomaksulla. Maksettuasi huoneen tai huoneet sinulle lähetetään varausvahvistus ja ovikoodi. Ovikoodilla pääset huoneeseesi saapumispäivänä milloin tahansa kello 16.00 jälkeen. Huoneet on luovutettava lähtöpäivänä kello 12.00 jälkeen.

Mikäli asiakas peruu tai muuttaa varauksen, lähetetään hänelle elektroninen lahjakortti. Lahjakortti on voimassa vuoden. Lahjakorttia voi käyttää maksuvälineenä tehdessä varausta Omenahotellien kotisivuilla.

Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä
Hotellimaailma | Scandic Hotels | SAS lennot | Hotels.com | Ebookers hotellit 1 | Supersaver | Eckerö Line | Finnlines | Apollomatkat