Yhteensä: 17 hotellia
 • Hinta |
 • Nimi |
 • Tähtiluokitus
Tähtiluokitus
Päällä
Ei luokiteltu
Hotelliketju
Päällä
Cumulus
Holiday Inn
Omenahotellit
Scandic Hotellit
Sokos Hotellit
Muut
Palvelut
Päällä
Ravintola
Kokoustilat
Uima-allas
Kuntosali
Esteettömät kulkureitit
Yökerho
Teemat
Päällä
Liikemies
Romanttinen
Esteettömän kulun palvelut
Päällä
Esteettömät huoneet
Esteettömät kulkureitit
Esteetön kylpyhuone
Pääsy suihkuun pyörätuolilla
Kyltit pistekirjoituksella tai kohotekstinä
 • Dream Hostel Tampere
  Dream Hostel Tampere
  Dream Hostel Tampere sijaitsee kaupungissa Tampere, lähellä kohteita Tampere-talo, Kalevan kirkko ja Tampereen tuomiokirkko. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Aleksanterin kirkko ja Tampereen taidemuseo. Majoitusliikkeen palvelut. Viihdepalveluihin..
  Hinta alk. 20
 • Finn Rooms
  Finn Rooms
  Finn Rooms sijaitsee kaupungissa Tampere, lähellä kohteita Tampereen yliopisto, Aleksanterin kirkko ja Tampereen tuomiokirkko. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Tampereen taidemuseo ja Kalevan kirkko. Majoitusliikkeen palvelut. Finn Rooms..
  Hinta alk. 45
 • Norlandia Care Tampere Hotel
  Norlandia Care Tampere Hotel
  Norlandia Care Tampere Hotel kutsuu vieraat viihtymään Tampereelle! Hotellin läheisyydessä on niin Tampereen jäähalli, Tampere-talo kuin Tampereen yliopistokin. Lyhyen matkan päässä olevia kiinnostavia kohteita..
  Hinta alk. 63
 • Holiday Inn Tampere
  Holiday Inn Tampere
  Holiday Inn Tampere keskustan ytimessä on korkeatasoinen business-hotelli. Hotellista pääset sujuvasti esimerkiksi kongressipaikkanakin tunnettuun Tampere-taloon. Vieressä myös vapaa-ajan matkustajan suosikkikohteet. Kaikissa..
  Hinta alk. 66
 • Scandic Tampere City
  Scandic Tampere City
  Scandic Tampere City on tasokas keskustahotelli Tampereen ytimessä vastapäätä rautatieasemaa. Tutustu kaupungin nähtävyyksiin, kuten lähellä sijaitsevaan tuomiokirkkoon, jalkaisin hotellista käsin. Käy..
  Hinta alk. 73
 • Omenahotelli Tampere
  Omenahotelli Tampere
  Omenahotelli Tampere sijaitsee keskeisellä paikalla Tampereen ydinkeskustassa. Hotelli sijaitsee Hämeenkatu 7:ssa, johon on helppo palata shoppailun ja syönnin jälkeen. Lähiympäristöstä löydät kaikki..
  Omenahotellit Hotels.com
  Hinta alk. 75
 • Cumulus Pinja Tampere
  Cumulus Pinja Tampere
  Cumulus Pinja on art nouveau -tyylinen hotelli Tampereen sydämessä. Hotellin mutkaton, kotoisa tunnelma on luonut pohjan suosiolle niin juhla- kuin kokouspaikkana. Olympia-salissamme järjestät vaativankin tilaisuuden aina 250 hengen..
  Hotellimaailma Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 76
 • Scandic Rosendahl
  Scandic Rosendahl
  Scandic Rosendahl -hotelliin saavut Tampereen keskustasta 10 minuutin ajomatkan jälkeen. Perillä vierasta odottaa upea järvimaisema. Rentoudu saunassa ja sisäuima-altaassa tai kuntoile kuntoilukeskuksessa. Nauti perinteisiä..
  Hinta alk. 79
 • Holiday Club Tampereen Kylpylä
  Holiday Club Tampereen Kylpylä
  Holiday Club Tampereen Kylpylä on liiketoimintaan sopiva hotelli ja sijaitsee kaupungissa Tampere, lähellä kohteita Tampereen tuomiokirkko, Kalevan kirkko ja Näsinneula. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Särkännniemi ja Aleksanterin kirkko..
  Hinta alk. 80
 • Cumulus Koskikatu Tampere
  Cumulus Koskikatu Tampere
  Hotelli Cumulus Koskikatu on oiva majapaikka, kun haluat yöpyä Tampereen ytimessä. Ravintolat Huviretki ja Hemingway's tarjoavat palveluitaan niin hotellin vieraille kuin paikallisillekin. Hotellissa on uudenaikaiset ja viihtyisät..
  Hotellimaailma Hotels.com
  Hinta alk. 85
 • Cumulus Rautatienkatu Tampere
  Cumulus Rautatienkatu Tampere
  Hotelli Cumulus Rautatienkatu Tampere on Tampereen uusin ja keskeisin hotelli. Hotelli sijaitsee käytännössä rautatieasemalla - sisäänpääsy kätevästi laiturilta 1.
  Hotellimaailma Hotels.com
  Hinta alk. 85
 • Hotel Victoria
  Hotel Victoria
  Hotel Victoria on valintasi, mikäli haluat majoittua hyvälle paikalle keskelle Tamperetta. Hotellista on vain 100 metrin matka rautatieasemalle. Huonehintaan kuuluu buffet-aamiainen ja maksuton Wi-Fi. Asiakkaat voivat käyttää..
  Hinta alk. 86
 • Cumulus Hämeenpuisto Tampere
  Cumulus Hämeenpuisto Tampere
  Cumulus Hämeenpuisto on valintasi, mikäli haluat majoittua Tampereella lähelle teatteria ja stadionia. Olipa tarkoitus viettää kulttuuripitoista tai sporttista vapaa-aikaa, tarjoaa Cumulus Hämeenpuisto tähän..
  Hotellimaailma Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 89
 • Scandic Tampere Station
  Scandic Tampere Station
  Scandic Tampere Station on vuonna 2012 Tampereen rautatieaseman välittömään läheisyyteen avattu hotelli. Hotellissa on 207 huonetta, joista 12 sopii liikuntarajoitteisille. Viidessä huoneessa on oma sauna.
  Hinta alk. 112
 • Sokos Hotel Ilves
  Sokos Hotel Ilves
  Sokos Hotel Ilves on tunnettu hyvästä palvelustaan ja erinomaisesta sijainnista. Tasokas 4 tähden hotelli sijaitsee kauniissa rantamaisemassa Tampereen ydinkeskustassa. Hotelli on lähellä kohteita Tampereen yliopisto , Tampere-talo..
  Hinta alk. 120
 • Sokos Hotel Tammer
  Sokos Hotel Tammer
  Sokos Hotel Tammer on Tampereen keskustassa toimiva hotelli, joka palvelee mielellään niin vapaa-ajan kuin liike-elämänkin matkailijoita. Hotelli on liiketoimintaan sopiva ja sijaitsee kaupungin Tampere keskustassa, lähellä..
  Hinta alk. 121
 • Sokos Villa Tampere
  Sokos Villa Tampere
  Tampereen Sokos Villa -hotellin sijainti on erinomainen. Hotelli sijaitsee Tampereen keskustassa ja vain kivenheiton päässä hotellista on useita mielenkiintoisia vierailukohteita, mm. Tampere-talo, Tampereen yliopisto ja Lenin-museo..
  Hinta alk. 158

Hotellien hinta tai tarjoushinta on viitteellinen. Ajankohta sekä majoituksen pituus vaikuttavat hintaan.

Hotellit kartalla

Tulopäivä:
Lähtöpäivä:

Hotellilinkit Tampere

Tampereen Trivago hotellit

Hotels.com Tampere

Hotellimaailma - Tampere

Tampereen Omena hotellit

Booking, Tampere

Ebookers, Tampere

Supersaver, Tampere

Tampereen hotellit

Dream Hostel TampereFinn RoomsNorlandia Care Tampere HotelHoliday Inn TampereScandic Tampere CityOmenahotelli TampereCumulus Pinja TampereScandic Rosendahl

Hotellit kartalla


Tampere on muutakin kuin Särkäniemi

Suomen kolmanneksi suurin kaupunki Tampere tunnetaan yleisesti Särkänniemestä ja Pohjoismaiden toiseksi korkeimmasta näköalatornista Näsinneulasta, mutta se tarjoaa myös paljon muutakin. Tampereen historia alkaa 1700 -luvun lopulta, jolloin Kustaa III perusti Tampereen. Jo 1800 -luvulla Tampere kasvoi yhdeksi Suomen suurimmista kaupungeista teollistumisen myötä. Tampereella sijaitsee paljon kulttuurihistoriallisesti ja arkkitehtuurisesti tärkeitä rakennuksia ennen kaikkea Tammerkosken läheisyydessä, missä sijaitsee muun muassa aikanaan Suomen suurin tehdas, tekstiiliteollisuusyhtiö Finlaysonin konepaja ja valimo.

Tampereella on noin viitisen kymmentä eri museota, joiden joukossa mielenkiintoisia erikoismuseoita kuten Jääkiekkomuseo, Kenkämuseo, Vakoilumuseo, Muumilaakso tai maailman ainoa Lenin-museo. Tampere tarjoaa kulttuurin lisäksi loistavia ruokailu ja yöelämä paikkoja. Kaupungissa voi nauttia myös runsaasta urheilu- ja muita aktiviteeteistä ympärivuotisesti. Jo pelkästään golfratoja Tampereelta ja sen lähialueilta löytyy kymmenkunta ja uimaratojakin miltei 40. Tampereen lähimaastoissa on mielenkiintoisia kävelyreittejä ja matkalla voi piipahtaa vaikka yhdellä Tampereen viinitiloista.

Sokoshotelli Torni avattiin Tampereen keskustaan

Sokoshotelli Torni avattiin Tampereen keskustaan

17.10.2014

Tampereen maamerkiksi suunniteltu tornihotelli on viimein vihitty käyttöön tämän viikon keskiviikkona. 88 metriä korkea musta vapaasti aukoitettu rakennus viestii yksilöllisyyttä ja persoonallisuutta ja haluaa tarjota myös sellaista palvelua asiakkailleen.

Solo Sokos Hotel Torni Tampere avattin.. » Lue lisää

» Kaikki hotellialan uutiset

Suomen hotellit paikkakunnittain

Suurimmat kaupungit:
 
Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Tampere hotellit, Vantaa hotellit, Turku hotellit, Oulu hotellit, Jyväskylä hotellit, Lahti hotellit, Kuopio hotellit, Kouvola hotellit
Etelä-Suomi: Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Vantaa hotellit, Lahti hotellit, Lappeenranta hotellit, Hämeenlinna hotellit, Kotka hotellit, Porvoo hotellit, Hyvinkää hotellit, Hamina hotellit, Maarianhamina hotellit
Länsi-Suomi: Tampere hotellit, Turku hotellit, Jyväskylä hotellit, Pori hotellit, Vaasa hotellit, Seinäjoki hotellit, Salo hotellit, Kokkola hotellit, Rauma hotellit, Ikaalinen hotellit
Itä-Suomi: Kuopio hotellit, Joensuu hotellit, Mikkeli hotellit, Savonlinna hotellit, Varkaus hotellit, Iisalmi hotellit, Imatra hotellit
Oulun lääni: Oulu hotellit, Kuusamo hotellit, Kajaani hotellit, Vuokatti hotellit, Ukkohalla hotellit
Pohjois-Suomi: Rovaniemi hotellit, Kemi/Tornio hotellit, Levi hotellit
Hotelliketjut: Hotellimaailman hotellit, Scandic Hotels -ketjun hotellit, Hotels.com hotellit

 
Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä