Yhteensä: 52 hotellia
 • Hinta |
 • Nimi |
 • Tähtiluokitus
Tähtiluokitus
Päällä
Ei luokiteltu
Hotelliketju
Päällä
Best Western
Cumulus
Hilton
Holiday Inn
Omenahotellit
Radisson
Scandic Hotellit
Sokos Hotellit
Muut
Palvelut
Päällä
Kokoustilat
Ravintola
Uima-allas
Yökerho
Kuntosali
Konferenssitilat
Kokoutilat
Teemat
Päällä
Liikemies
Luksus
Boutique-tyyppinen
Romanttinen
Kylpylähotelli
Esteettömän kulun palvelut
Päällä
Esteettömät huoneet
Esteetön kylpyhuone
Pääsy suihkuun pyörätuolilla
Esteettömät kulkureitit
Kuurojen tukilaitteet
Kyltit pistekirjoituksella tai kohotekstinä
 • Stadion Hostel
  Stadion Hostel
  Stadion Hostel sijaitsee kaupungin Helsinki Taka-Töölö -osassa, lähellä kohteita Helsingin uimastadion, Finlandia-talo ja Kansallismuseo. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Nykytaiteen museo Kiasma ja Ateneumin taidemuseo. Majoitusliikkeen..
  Hinta alk. 17
 • Eurohostel
  Eurohostel
  Eurohostel on edullinen yöpaikka Helsingin Katajanokalla vain kävelymatkan päässä Helsingin keskustasta ja kaupungin nähtävyyksistä. Hostellista löytyy aamiasbuffet, iltapalatarjoilu sekä päivisin..
  Hinta alk. 55
 • Hotel Finn
  Hotel Finn
  Hotel Finn tarjoaa vierailleen tasokasta, mutta silti kohtuuhintaista majoitusta Helsingin sydämessä, Kalevankadulla. Tämän nuorekkaan hotellin kaikki huoneet ovat savuttomia.
  Hinta alk. 57
 • Hotel Arthur
  Hotel Arthur
  Hotel Arthur on tunnelmallinen hotelli ostoskatujen ja ravintoloiden läheisyydessä Vuorikadulla Helsingin keskustassa. Lähistöllä on myös upeita vierailukohteita, kuten Helsingin Tuomiokirkko, Ateneumin taidemuseo ja Kansallisteatteri..
  Hinta alk. 64
 • Scandic Continental Helsinki
  Scandic Continental Helsinki
  Scandic Continental Helsinki sijaitsee tunnetun Mannerheimintien varrella, hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustasta. Kymmenessä minuutissa kävelet tästä Töölönlahden vieressä sijaitsevasta..
  Scandic Hotels Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 67
 • Cumulus Olympia Helsinki
  Cumulus Olympia Helsinki
  Cumulus Olympia tarjoaa miellyttävän majoituksen niin vapaa-ajan matkustajille kuin liikematkustuksen vuoksi yöpyville. Saman katon alta löytyy uima-, keila- ja urheiluhallit. Linnanmäen huvipuisto on aivan hotellin lähellä..
  Hotellimaailma Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 67
 • Best Western Hotel Rantapuisto
  Best Western Hotel Rantapuisto
  Hinta alk. 67
 • Hotel Linna
  Hotel Linna
  Hotelli Linna hurmaa vieraat ylhäisellä jugendtyylin arkkitehtuurillaan ja lämpimällä ilmapiirillään. Mikäli suunnitelmissa on käydä ostoksilla Bulevardilla tai katsomassa näytöstä Aleksanterin..
  Hinta alk. 68
 • Anna Hotel
  Anna Hotel
  Anna Hotel sijaitsee kaupungin Helsinki Kamppi -osassa, lähellä kohteita Johanneksenkirkko, Ateneumin taidemuseo ja Senaatintori. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Helsingin tuomiokirkko ja Presidentinlinna. Hotellin palvelut. Vapaa-aikapalveluihin..
  Hinta alk. 68
 • Park Hotel Käpylä
  Park Hotel Käpylä
  Park Hotel Käpylän sijainti on ihanteellinen Käpylän kauniissa puutarhakaupunginosassa Helsingin keskiosissa. Idylliset puutalot ympäröivät tätä miellyttävä hotellia, josta on matkaa messukeskukseen..
  Hinta alk. 71
 • Kokoushotelli Rantapuisto Oy
  Kokoushotelli Rantapuisto Oy
  Kokoushotelli Rantapuisto tarjoaa vierailleen laadukkaan majoituksen luonnon keskellä Vuosaaressa, hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustasta. Hotellista keskustaan ajat vain 20 minuutissa. Hotellin huoneista on kaunis..
  Hinta alk. 72
 • Holiday Inn Helsinki Exhibit & Convention Center
  Holiday Inn Helsinki Exhibit & Convention Center
  Holiday Inn Helsinki Exhibit & Convention Center on toimiva liikematkaajien ja lomailijoiden hotelli Helsingin Pasilan kaupunginosassa. Hotellista on suora yhteys Helsingin messukeskukseen. Se tarjoaa ilmaisen saunan ja kuntosalin sekä huoneet..
  Hinta alk. 74
 • Avion hotelli Helsinki
  Avion hotelli Helsinki
  Avion hotelli sijaitsee Malmin lentokentän läheisyydessä. Hotellista on erinomaiset kulkuyhteydet Helsingin keskustaan. Panostamme erityisesti ystävälliseen palveluun sekä laadukkaaseen majoitukseen. Hotellissa on myös..
  Hinta alk. 76
 • Radisson Blu Royal Hotel Helsinki
  Radisson Blu Royal Hotel Helsinki
  Radisson Blu Royal Hotellista piipahdat nopeasti ostoksilla Kampin ostoskeskuksessa. Hotellin lähellä on useita nähtävyyksiä, esimerkiksi Sibelius-akatemiaan ja Kiasmaan on vain lyhyt kävelymatka. Lähistöllä..
  Hinta alk. 76
 • Holiday Inn Helsinki West- Ruoholahti
  Holiday Inn Helsinki West- Ruoholahti
  Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti on viihtyisä hotelli bisnesmatkailijoille ja vapaa-ajan vieraille. Hotelli on avattu vuoden elokuussa 2005  Ruoholahden kaupunginosaan, keskustan lähettyville. Täysin uusi hotelli, viihtyisä..
  Hinta alk. 78
 • Omenahotelli Helsinki, Eerikinkatu
  Omenahotelli Helsinki, Eerikinkatu
  Omenahotelli Eerikinkadun sijainti on erinomainen ydinkeskustassa, osoitteessa Eerikinkatu 24. Lyhyen etäisyyden päässä hotellista on kaikki mitä tarvitset onnistuneeseen lomaan: kaupat, tavaratalot, ravintolat, yökerhot..
  Hinta alk. 79
 • Omenahotelli Helsinki, Lönnrotinkatu
  Omenahotelli Helsinki, Lönnrotinkatu
  Omenahotelli Lönnrotinkatu tarjoaa vierailleen mutkatonta majoitusta loistavalla paikalla Helsingin ytimessä. Osoitteessa Lönnrotinkatu 13 sijaitseva hotelli on keskellä kaikkea: kauppoja, tavarataloja, ravintoloita, yökerhoja..
  Hinta alk. 79
 • Helka
  Helka
  Hotelli Helka on tunnelmallinen, ensiluokkainen hotelli Helsingin ydinkeskustassa. Hotellin lähietäisyydellä on kauppojen ja ravintoloiden lisäksi useita nähtävyyksiä, kuten Sibelius-akatemia, Parlamenttirakennus..
  Hinta alk. 80
 • Cumulus Hakaniemi Helsinki
  Cumulus Hakaniemi Helsinki
  Cumulus Hakaniemi on yksi Helsingin uusimmista hotelleista. Hakaniemessä sijaitsevaan hotelliin on helppo saapua, sillä sitä ympäröi loistavat kulkuyhteydet. Tämän modernin hotellin palveluihin kuuluu lobby bar, aamiaisravintola..
  Hotellimaailma Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 80
 • Best Western Plus Hotel Haaga
  Best Western Plus Hotel Haaga
  Best Western Hotel Haagassa nautit raittiista yöunista hotellin savuttomissa huoneissa. Hotellissa on toimiva liiketoimintakeskus sekä ravintola ja baari/aulabaari. Hotelli sijaitsee lähellä mm. Hartwall Areenaa ja Helsingin Jäähallia.
  Best Western Hotels.com
  Hinta alk. 81
 • Scandic Marski
  Scandic Marski
  Scandic Marski on suosittu hotelli niin vapaa-ajan vieraiden kuin liikematkaajienkin keskuudessa. Helsingin ytimessä sijaitseva hotelli on nautinnollinen rentoutumispaikka kaupungin vilinän jäädessä seinien toiselle puolelle..
  Scandic Hotels Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 84
 • Scandic Simonkenttä
  Scandic Simonkenttä
  Scandic Simonkenttää lähemmäksi keskustaa et pääse! Hotelli sijaitsee Kampin ostoskeskuksen vieressä, aivan ydinkeskustassa. Kaupungin nähtävyydet, ostosmahdollisuudet ja ravintolat ovat lähellä..
  Scandic Hotels Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 85
 • Cumulus Kaisaniemi Helsinki
  Cumulus Kaisaniemi Helsinki
  Cumulus Kaisaniemi on valintasi, kun etsit tasokasta hotellia, joka sijaitsee kätevästi keskustassa. Metroasema hotellin alapuolella sekä rautatieasema pienen kävelymatkan päässä takaavat vaivattomat yhteydet. Viihdyt..
  Hotellimaailma Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 85
 • Omenahotelli Helsinki, Yrjönkatu
  Omenahotelli Helsinki, Yrjönkatu
  Omenahotelli Helsinki Yrjönkatuun on helppo majoittua. Sijainti on erinomainen Forumin kauppakeskuksen välittömässä läheisyydessä. Forumin sisäpihalla sijaitsee Cafe Picnic, jossa Omenan asiakkaat voivat nauttia..
  Hinta alk. 89
 • Hilton Helsinki Kalastajatorppa
  Hilton Helsinki Kalastajatorppa
  Hilton Helsinki Kalastajatorppa sijaitsee rauhallisella paikalla Munkkiniemessä, 10 minuutin ajomatkan päässä keskustasta. Yövy mukavasti tässä rantahotellissa, jota ympäröi kaunis merimaisema. Hotelli tarjoaa..
  Hinta alk. 90
 • Hotelli Seurahuone Helsinki
  Hotelli Seurahuone Helsinki
  Hotelli Seurahuone sijaitsee paraatipaikalla Helsingin ytimessä, vastapäätä rautatieasemaa. Uniikki ilmapiiri on tyylikkään ja 170-vuotisen hotellin ylpeys. Kaikissa huoneissa Pay-tv ja maksuton internet-yhteys. Pay-tv..
  Hotellimaailma Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 92
 • Crowne Plaza Helsinki
  Crowne Plaza Helsinki
  Crowne Plaza Helsingissä vieraat nauttivat erittäin tasokkaasta laadusta ympäri vuoden. Hotelli toimii myös kokousympäristönä. Hotelli takaa korkeatasoisen Crowne Plaza -konseptin mukaisen palvelun jokaiselle vieraalleen..
  Hinta alk. 95
 • Sokos Hotel Aleksanteri
  Sokos Hotel Aleksanteri
  Sokos Hotel Aleksanteri on toinen Sokos-hotellien Albertinkadun hotelleista. Aleksanterin teatterin vieressä sijaitsevan hotellin huoneissa on ainutlaatuinen tunnelma. Huoneet on sisustettu kunnioittaen vanhojen rakennusten edustamaa rakennustyyliä..
  Hinta alk. 96
 • Sokos Hotel Albert
  Sokos Hotel Albert
  Sokos Hotel Albert on tunnelmallinen, intiimi hotelli Helsingin Punavuoressa, Albertinkadulla. Hotelli panostaa erityisesti ystävälliseen henkilökuntaan ja raikkaaseen ilmapiiriin. Sokos Hotel Albert sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustan..
  Hinta alk. 98
 • Hellsten Helsinki Parliament
  Hellsten Helsinki Parliament
  Hellsten Helsinki Parliament hotelli on vaihtoehtosi, kun haluat majoittua mukavasti Helsingin keskustassa. Temppeliaukion kirkko, Finlandia-talo ja Kansallismuseo ovat kävelymatkan päässä hotellista. Hotelli on täysin savuton.
  Hinta alk. 99
 • Hellsten Helsinki Senate
  Hellsten Helsinki Senate
  Hellsten Helsinki Senate on tunnelmallinen 3 tähden hotelli Helsingin keskustassa. Hotellin läheisyydessä on useita mielenkiintoisia vierailukohteita, kuten Uspenskin katedraali, Presidentinlinna ja Senaatintori. Lähistöllä..
  Hinta alk. 100
 • Radisson Blu Seaside Hotel Helsinki
  Radisson Blu Seaside Hotel Helsinki
  Radisson Blu Royal Hotellista liikut sujuvasti ympäri Helsinkiä. Lähin metropysäkki on vain 100 metrin päässä hotellista, Kampin ostoskeskuksen yhteydessä. Hotelliin kuuluu uima-allas, ilmainen netti ja modernit..
  Hinta alk. 103
 • Hellsten Helsinki Senate
  Hellsten Helsinki Senate
  Hellsten Helsinki Senate sijaitsee kaupungin Helsinki Katajanokka -osassa, lähellä kohteita Uspenskin katedraali, Presidentinlinna ja Senaatintori. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Helsingin tuomiokirkko ja Ateneumin taidemuseo. Majoitusliikkeen..
  Hinta alk. 104
 • Best Western Premier Hotel Katajanokka
  Best Western Premier Hotel Katajanokka
  Best Western Premier Hotel Katajanokka on ensiluokkainen hotelli Katajanokalla, keskustan välittömässä läheisyydessä. Hotellin lähellä on useita nähtävyyksiä, kuten Uspenskin katedraali, Presidentinlinna..
  Best Western Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 104
 • Scandic Paasi
  Scandic Paasi
  Scandic Paasi -hotelli hehkuu uututtaan Helsingin keskustassa. Tämä uusi hotelli sijoittuu keskeiselle paikalle Helsingin keskustan välittömään läheisyyteen. Helsinki Congress Paasitorni sekä sitä ympäröivä..
  Hinta alk. 105
 • Sokos Hotel Presidentti
  Sokos Hotel Presidentti
  Sokos Hotel Presidentti tuo kulttuurin ja shoppailun lähelle sinua. Kampin ostoskeskuksen vieressä sijaitseva hotelli tarjoaa vieraidensa käyttöön useita erilaisia kokous- ja juhlatiloja, jotka mahdollistavat suurtenkin..
  Hinta alk. 108
 • Hotel Fabian
  Hotel Fabian
  Hotel Fabian on uniikki boutique-hotelli, joka hurmaa vieraat tyylikkäällä olemuksellaan ja viehättävällä tunnelmallaan. Tämä on paikkasi, mikäli haluat viettää rentouttavan kaupunkiloman..
  Hinta alk. 109
 • Scandic Grand Marina
  Scandic Grand Marina
  Scandic Grand Marina on hotelli vertaistaan vailla. Ihanteellinen sijainti merenrannalla & sataman vieressä, keskellä Helsinkiä, palvelee kaikkia matkustajia. Hotelli on erinomainen lähtöpiste Helsingin nähtävyyksiin..
  Scandic Hotels Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 109
 • Holiday Inn Helsinki City Centre
  Holiday Inn Helsinki City Centre
  Holiday Inn Helsinki City Centren sijainti on erinomainen: hotelli sijaitsee Helsingin päärautatieaseman välittömässä läheisyydessä. Hotellin upeista pohjoismaiseen tyyliin sisustetuista huoneista on näkymä..
  Hinta alk. 112
 • Klaus K Hotel
  Klaus K Hotel
  Klaus K Hotellista kävelet muutamassa minuutissa Esplanadin vilkkaalle ostoskadulle. Tämä tunnettu design-hotelli tarjoaa vierailleen velottoman kuntosalin käytön ja illalla askeleet voi suunnata suosittuun yökerhoon..
  Hinta alk. 114
 • Glo Hotel Kluuvi Helsinki
  Glo Hotel Kluuvi Helsinki
  Hotel Glo Kluuvi on laadukas 4 tähden hotelli Helsingin Kluuvikadulla. Sijainti on ihanteellinen päärautatieaseman sijaitessa vain puolen kilometrin päässä hotellista. Kaikissa huoneissa on 32 tuuman LCD-TV ja stereojärjestelmä..
  Hotel Glo Hotels.com
  Hinta alk. 117
 • Kulttuurikeskus Sofia
  Kulttuurikeskus Sofia
  Kulttuurikeskus Sofia sijaitsee rauhaisalla paikalla merenrannalla, 15 kilometrin päässä Helsingin keskustasta.  Hotellista on kauniit näkymät Itämerelle. Kulttuurikeskus Sofia tarjoaa vierailleen ilmaisen pääsyn..
  Hinta alk. 118
 • Rivoli Jardin Hotel
  Rivoli Jardin Hotel
  Rivoli Jardin Hotel on erinomainen valinta kaikille liikematkaajille ja kokousympäristöä tarvitseville. Hotelli sijaitsee Helsingin keskustassa, lähellä kauppatoria, Presidentinlinnaa ja Esplanadin puistokatua. Muihin kiinnostaviin..
  Hinta alk. 118
 • Sokos Hotel Torni
  Sokos Hotel Torni
  Sokos Hotel Torni on maineikas, suosittu hotelli Helsingin ytimessä. Tämä Yrjönkadulla sijaitseva hotelli on klassikko niin paikallisten kuin muualta tulevienkin mielestä. Maineikkaan arkkitehtitoimiston vuonna 1928 suunnittelema..
  Hinta alk. 122
 • Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki
  Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki
  Radisson Blu Plaza Hotel on korkeatasoinen 4 tähden hotelli Helsingin ytimessä lähellä Kansallisteatteria. Kluuvissa sijaitsevasta hotellista kävelee muutamassa minuutissa päärautatieasemalle. Hotellista avautuvat..
  Hinta alk. 128
 • Best Western Hotel Carlton
  Best Western Hotel Carlton
  Best Western Hotel Carton on suosittu tukikohta kaikille Helsingin kävijöille, olipa kiinnostuksen kohteena niin kulttuuri, shoppailu tai vaikkapa pääkaupungin nähtävyydet. Rautatientorin läheisyydessä sijaitseva..
  Best Western Hotels.com
  Hinta alk. 131
 • Hilton Helsinki Strand
  Hilton Helsinki Strand
  Hilton Helsinki Strand hotelli on 4 tähden ensiluokkainen hotelli keskellä Hakaniemen vilkasta kaupunginosaa. Metrolla siirryt Helsingin keskustasta Hakaniemeen vain viidessä minuutissa. Hotellissa on tyylikäs rentoutumisalue katolla..
  Hinta alk. 135
 • Glo Hotel Art Helsinki
  Glo Hotel Art Helsinki
  Uusi, persoonallinen lifestyle-hotelli, GLO Hotel Art, yhdistää ainutlaatuisella tavalla vuonna 1903 rakennetun Art Nouveau -linnan kokous- ja juhlatilat sekä modernin uuden hotellin. GLO Hotel Art sijaitsee Lönnrotinkadulla, keskellä..
  Hinta alk. 144
 • Anna Hotelli
  Anna Hotelli
  Anna Hotel sijaitsee keskellä Suomen sykkivää pääkaupunkia. Tänne Annankadulla sijaitsevaan hotelliin on helppo saapua joka suunnasta. Rautatieasema ja bussien lähtöpaikka rautatientori sijaitsevat vain korttelin..
  Hinta alk. 145
 • Hotel Haven
  Hotel Haven
  Hotel Haven vakuuttaa vieraat erinomaisen tasokkaalla palvelullaan ja kodikkaalla tunnelmallaan. Hotelli on on Suomen ensimmäinen Small Luxury Hotels of the World -ketjun jäsen. Hotelli tarjoaa eksklusiivista viihtyvyyttä ja korkealuokkaisia..
  Hinta alk. 172
 • Hotel Kämp
  Hotel Kämp
  Hotel Kämp on maineikas, korkeatasoinen huippuhotelli Helsingin sydämessä Esplanadin puistoa vastapäätä. Loistokkaassa 1800-luvun rakennuksessa sijaitseva hotelli tarjoaa tilavat huoneet, joissa yhdistyy historiallinen..
  Hinta alk. 194
 • Klaus K Sky Lofts
  Klaus K Sky Lofts
  Klaus K Sky Lofts sijaitsee kaupungin Helsinki Kamppi -osassa, lähellä kohteita Helsingin vanha kirkko, Ateneumin taidemuseo ja Senaatintori. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Nykytaiteen museo Kiasma ja Helsingin tuomiokirkko. Hotellin..
  Ei hintatietoa

Hotellien hinta tai tarjoushinta on viitteellinen. Ajankohta sekä majoituksen pituus vaikuttavat hintaan.

Hotellit kartalla

Hotellilinkit Helsinki

Hotellimaailma - Helsinki

Helsingin Scandic hotellit

Hotels.com Helsinki

Helsingin Omena hotellit

Katso myös nämä:

Ebookers, Helsinki

Supersaver, Helsinki

Helsingin hotellit

Stadion HostelEurohostelHotel FinnHotel ArthurScandic Continental HelsinkiCumulus Olympia HelsinkiBest Western Hotel RantapuistoHotel Linna

Hotellit kartalla

Helsinki hotellit

Helsinki on matkailun ykkönen

Maamme pääkaupunki Helsinki on ehdottomasti yksi Suomen mielenkiintoisimmista kohteista. Kaupunki tarjoaa nähtävää niin lapsiperheille, pariskunnille, eläkeläisille kuin bilemielisille sinkuille. Helsingissä järjestetään suurin osa maamme suurkonserteista.

Lapsiperheille mielenkiintoisia kohteita ovat Linnanmäki, Merimaailma Sea Life, Korkeasaari eläintarha ja Seurasaaren ulkomuseo. Päivä menee nopeasti myös picknicillä Esplanadin puistossa, retkellä Suomenlinnan merilinnoituksille tai Suomen kansallismuseossa.

Suomen suurimmat bilemestat ja villiyöelämä vetävät nuoria aikusia Helsinkiin. Lähes viidennes suomalaisista asuu pääkaupunkiseudulla, joten juhlia löytyy niitä haluaville joka päivä ympäri vuoden. Shoppailuun tarjoaa hyvät puitteet kaupunkin erikoisliikeet sekä isot kauppakeskukset, joihin pääsee Helsingin keskustasta kätevästi bussilla.

Helsinki on yksi maamme tärkeimmistä keskuksista myös taiteen ja musiikin osalta. Finlandia-talo, Kiasma, Ateneum, Helsingin Kaupunginteatteri ja monet muut upeat kohteet tarjoavat hienot puitteet kutuurin nauttimiseen kesät ja talvet.

Levi on suomalaisten ykköskohde pääsiäisenä

Levi on suomalaisten ykköskohde pääsiäisenä

27.03.2015

Pääsiäisenä Lapissa alkaa olla talven ja kevään parhaat kelit. Tämän tietävät useimmat suomalaiset, sillä nettihakujen perusteella Levi on suomalaisten ykkössuosikkikohde pääsiäisenä.

Trivagon tekemässä hotellihakujen kartoituksessa selvisi suomalaisten pääsiäisen suosikkikohteet Suomessa ja Euroopassa. Vaikka.. » Lue lisää

Havis Amanda saa ympärilleen hotellin

Havis Amanda saa ympärilleen hotellin

14.08.2014

Helsingin Kauppatorille suositun Havis Amanda -patsaan yhteyteen avataan tänään hotelli.

Hotellin on ideoinut japanilainen taiteilija Tatsu Nishi. Hotelli toimii öisin hotellina ja päivisin näyttelytilana, jossa taiteilija luo patsaalle aina uuden surrealistisen kontekstin. Patsasta pääsee ihailemaan silmien tasolta. 

Projekti on osa Helsingin juhlaviikkojen.. » Lue lisää

Hotelliyöt, laskettelut - Näin paljon hiihtolomat maksavat

Hotelliyöt, laskettelut - Näin paljon hiihtolomat maksavat

19.02.2014

Parhaillaan vietettävien hiihtolomaviikkojen pakettimatkat on myyty jo aikoja sitten loppuun. Omatoimimatkoja saa kuitenkin vielä järjestettyä. Mitä hiihtolomailu maksaa suomalaisperheille?

Suomen koululaisten hiihtolomia vietetään paraikaa. Hiihtolomat jatkuvat jaksoittain eri osissa Suomea aina viikolle 10 saakka.

Hiihtolomilla suunnataan usein etelään aurinkomatkalle.. » Lue lisää

» Kaikki hotellialan uutiset

Suomen hotellit paikkakunnittain

Suurimmat kaupungit:
 
Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Tampere hotellit, Vantaa hotellit, Turku hotellit, Oulu hotellit, Jyväskylä hotellit, Lahti hotellit, Kuopio hotellit, Kouvola hotellit
Etelä-Suomi: Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Vantaa hotellit, Lahti hotellit, Lappeenranta hotellit, Hämeenlinna hotellit, Kotka hotellit, Porvoo hotellit, Hyvinkää hotellit, Hamina hotellit, Maarianhamina hotellit
Länsi-Suomi: Tampere hotellit, Turku hotellit, Jyväskylä hotellit, Pori hotellit, Vaasa hotellit, Seinäjoki hotellit, Salo hotellit, Kokkola hotellit, Rauma hotellit, Ikaalinen hotellit
Itä-Suomi: Kuopio hotellit, Joensuu hotellit, Mikkeli hotellit, Savonlinna hotellit, Varkaus hotellit, Iisalmi hotellit, Imatra hotellit
Oulun lääni: Oulu hotellit, Kuusamo hotellit, Kajaani hotellit, Vuokatti hotellit, Ukkohalla hotellit
Pohjois-Suomi: Rovaniemi hotellit, Kemi/Tornio hotellit, Levi hotellit
Hotelliketjut: Hotellimaailman hotellit, Scandic Hotels -ketjun hotellit, Hotels.com hotellit

 
Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä
Hotellimaailma | Scandic Hotels | SAS lennot | Hotels.com | Ebookers hotellit 1 | Supersaver | Eckerö Line | Finnlines | Apollomatkat